Κεραμιδό-maniacs

Δεν είναι αδέσποτο, ήταν της μικρής μου ανθρωποαδελφής και παρόλο που μεγάλωσε, δεν το πετάνε, τί το θέλουνε, δεν μπορώ να καταλάβω;)Ούτε μύτη δεν έχει:/::/:Ελπίζω μόνο, να μη μου κατεβάσει από τη ντουλάπα και κάτι άλογα και έναν πίθηκο και κάτι τεράααααστιες αρκούδες:(
Μπάχχχχχχυ

Μα δεν ξέρεις τι χάνεις! Κι εμείς έχουμε τον προσωπικό μας ζωολογικό κήπο, με αποκορύφωμα έναν κόκκινο μικροσκοπικό baby hippo που τον λένε Χριστόφορο και ζει με τη μαμά από το 1990:blink: Εννοείται ότι ο αγαπημένος μας είναι ο Τάρανδος:P (που δεν έχει εποχές, είναι παντός καιρού). Από αρκούδια δε, άλλο τίποτε. Σε όλα τα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, με φουστάνια, με μπαντάνες, γυμνά...:redface:
Καμιά φορά αναρωτιόμαστε αν η μαμά ήθελε όντως γάτες ή τον Knut μέσα στο σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο ταρανδος κατ'ευφημισμο διορθωνω...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βαζω ξανα φωτο μηπως δεν τον προσεξατε καλα:lol::lol::lol:
007.jpg

Βρε μια ποδαρα...:confused:

Ο ταρανδος κατ'ευφημισμο διορθωνω...:P

Πως μου διέφυγε:redface:: ο Τάρανδος είναι περισσότερο αγαπημένος της Δωρίτσας, τον λατρεύει όμως, ένα απίστευτο πράγμα!:bleh:

Εμεις βεβαια εχουμε κανονικο ταρανδο,οχι ιμιτασιον...Στο παιδι της η απονη μανα πηρε απομιμιση για να το χλευαζει!:P

Εμεις βεβαια εχουμε κανονικο ταρανδο,οχι ιμιτασιον...Στο παιδι της η απονη μανα πηρε απομιμιση για να το χλευαζει!:P

Εγώ (ειδικά εγώ...:P) άμα δεν δω, δεν πιστεύω τίποτα... και πως έφτασε στα πατούσια σας ο αληθινός, ο Βορειοπολίτης:hmm: Μήπως έχετε καλπάζουσα φαντασία, Δώρα;:rolleyes:

Μα αυτο ειναι το σκανδαλο,η μαμα του Νινοντζελου μας τον εφερε!

Γεια χιαχ!!Να κι ο δικόχ μου πιχινόχχ:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• DSCF1538(1).jpg
    DSCF1538(1).jpg
    202,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Αχ! κάτι πατούσια τεντωμένα, έτοιμα για τσιμπιές και φιλάκιαααα:D

Μπράβο Μπάσσυ, είσαι μεγάλος κυνηγός! Και με τα τέσσερα πόδια μη σου ξεφύγει!;)
Το πατούσι με τα πολύχρωμα μαξιλαράκια είναι φοβερό!:up:

Τι ωραια πατουσονια!:up:

βαζω ξανα φωτο μηπως δεν τον προσεξατε καλα:lol::lol::lol:
Παιδί μου εσύ ατελείωτο! Αυτό δεν είναι πόδι, είναι βιομηχανική χαστουκιέρα!

Γεια χιαχ!!Να κι ο δικόχ μου πιχινόχχ:lol::lol::lol:
Όμορφα στικτά λαγοπόδαρα! Μα τι ωραία νύφη που έχω εγώ!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όσον αφορά στα πατούσια μας:D:D εκεί ήταν μερικούς μήνες μικρότερη. Τώρα, η μπάλλα δεν κρέμεται πια:(Κείτεται στην άκρη του μπαλκονιού και εμείς παίζουμε με πιο μεγαλίστικα παιχνίδια:)

Και μιάς και ξεκίνησα με φωτορεπορτάζ Λου, ας συνεχίσω και με ένα πρόχειρο εδω.:)

Ερωτά, ερωτά ερωτά.... το Ζευγαράκι μας. Ο Ερικ και η Στέφανη.
P2070021-1.jpg

P2070091.jpg

P2070090.jpg

Γάτες στον ήλιο...:)
P2070051.jpg

P2070049.jpg

Μετά απο μια κουραστική μέρα στην οικοδομή...:P

P2070093.jpg

P2070089.jpg

Ο Επίτιμος... απουσίαζε σε διεθνές μιτιγκ κορυφής, στην Μόσχα....

Είναι ενα πρόχειρο, λιτό ρεπορτάζ.. μάλλον οι υπόλοιποι κάτοικοι είδαν την ωραία μέρα και είχαν πάει για ουζάκι στην παραλία...

Θα επανέλθω.:)

Julia, μία των ημερών θα έρθω εκεί μαζί με τα δύο τα δικά μου και θα κάνουμε γατάληψη! Είναι επικίνδυνο να βάζεις τέτοιες φωτογραφίες για να τις βλέπουμε εμείς οι χαρμάνηδες και να γατιάζει το μάτι μας...

Πω, πω, πατσαδάκια, χεράκια, κεφάλες, μπούτια... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο Καθαρός αέρας... και η επίσκεψη στον Γιατρό....;) Θρέφει γερά γατιά!!!!:lol::lol:

Julia παιδί μου,τι εκλπληκτικές φωτογραφίες που βγάζεις!:up:
Με ΄μικρή πια "διαφορά στήθους" από την moukelis!:blink:;):lol::lol:
Βοηθάνε βεβαία και τα μοντέλα!;):cool::P
Πες μου μόνο ότι στις τελευταίες δύο φωτό είναι ο ΚΙΚΗΣ!;)

Julia παιδί μου,τι εκλπληκτικές φωτογραφίες που βγάζεις!:up:
Με ΄μικρή πια "διαφορά στήθους" από την moukelis!:blink:;):lol::lol:
Βοηθάνε βεβαία και τα μοντέλα!;):cool::P
Πες μου μόνο ότι στις τελευταίες δύο φωτό είναι ο ΚΙΚΗΣ!;)

Ναι, είναι.:) Γίνεται μιλάμε ΚΥΚΛΟΣ 360ο!!!!:lol::lol:
Και σκεπάζει και τα μάτια....τον ενοχλώ που γράφω μάλλον.....:down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back