Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η μία καλύτερη από την άλλη!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα...

ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά;
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή.
Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα!
Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα!
Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα...
ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά;
Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή.
Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες...Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε???![]()

Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα!Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου?![]()
Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία;
Σαν πολλά γλυκά να μολογάω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια
και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης...Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro!Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα,

Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ...
Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα!
blablabla
Νεοφερμένο μέλος
κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση.
την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου
και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε
και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω
.τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν.
η πατσαβουρα βγαινει

Συνημμένα
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι!Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει
!;! Είναι το alter ego του Μόργκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα

blablabla
Νεοφερμένο μέλος
Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα
![]()

καλο ε

ιβανα
Επιφανές μέλος
θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια.
ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει.

θα μας κουφανει τελειωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian
Δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Γάτες Ιωάννα μου, γάτες..............αααααααα
θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια.
ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει.θα μας κουφανει τελειως

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γάτες Ιωάννα μου, γάτες..............![]()
Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool