Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.821 05-03-09 19:15 Επειδή καιρό έχετε να μας δείτε και τους δύο μαζί, σας στέλνουμε μερικές φωτό για να μην ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1220132res.jpg 121,8 KB · Εμφανίσεις: 39 P1260142res.jpg 220,7 KB · Εμφανίσεις: 39 P1290003res.jpg 77,5 KB · Εμφανίσεις: 40 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:17 Η Zbeebz έγραψε: #2.822 05-03-09 19:17 Κι άλλες δύο και τέρμα για την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P2020012res.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 33 P2110022res.jpg 248,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:34 Η Βαβελόψαρο: #2.823 05-03-09 19:34 Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:24 Η stellak έγραψε: #2.824 05-03-09 22:24 Α, ρε Όντζελε! Μπαίνεις, χτυπάς και βγαίνεις! Αλλά οι φωτό που έβαλες αξίζουν την αναμονή Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #2.825 05-03-09 22:33 Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz! Η μία καλύτερη από την άλλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #2.826 05-03-09 22:39 Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή καιρό έχετε να μας δείτε και τους δύο μαζί, σας στέλνουμε μερικές φωτό για να μην ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:17 Η Zbeebz έγραψε: #2.822 05-03-09 19:17 Κι άλλες δύο και τέρμα για την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P2020012res.jpg 109,6 KB · Εμφανίσεις: 33 P2110022res.jpg 248,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:34 Η Βαβελόψαρο: #2.823 05-03-09 19:34 Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:24 Η stellak έγραψε: #2.824 05-03-09 22:24 Α, ρε Όντζελε! Μπαίνεις, χτυπάς και βγαίνεις! Αλλά οι φωτό που έβαλες αξίζουν την αναμονή Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #2.825 05-03-09 22:33 Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz! Η μία καλύτερη από την άλλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #2.826 05-03-09 22:39 Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι άλλες δύο και τέρμα για την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:34 Η Βαβελόψαρο: #2.823 05-03-09 19:34 Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:24 Η stellak έγραψε: #2.824 05-03-09 22:24 Α, ρε Όντζελε! Μπαίνεις, χτυπάς και βγαίνεις! Αλλά οι φωτό που έβαλες αξίζουν την αναμονή Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #2.825 05-03-09 22:33 Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz! Η μία καλύτερη από την άλλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #2.826 05-03-09 22:39 Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:24 Η stellak έγραψε: #2.824 05-03-09 22:24 Α, ρε Όντζελε! Μπαίνεις, χτυπάς και βγαίνεις! Αλλά οι φωτό που έβαλες αξίζουν την αναμονή Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #2.825 05-03-09 22:33 Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz! Η μία καλύτερη από την άλλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #2.826 05-03-09 22:39 Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, ρε Όντζελε! Μπαίνεις, χτυπάς και βγαίνεις! Αλλά οι φωτό που έβαλες αξίζουν την αναμονή Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #2.825 05-03-09 22:33 Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz! Η μία καλύτερη από την άλλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #2.826 05-03-09 22:39 Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz! Η μία καλύτερη από την άλλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #2.826 05-03-09 22:39 Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #2.827 05-03-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα! Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά; Click για ανάπτυξη... Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:04 Η Μυρτω4038: #2.828 05-03-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #2.829 05-03-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? Click για ανάπτυξη... Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου? Click για ανάπτυξη... Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα! Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; Σαν πολλά γλυκά να μολογάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Η Βαβελόψαρο: #2.830 05-03-09 23:31 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης... Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:35 Η Zbeebz έγραψε: #2.831 05-03-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ... Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η blablabla: #2.832 05-03-09 23:54 εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00178.jpg 45,3 KB · Εμφανίσεις: 33 picture00315.jpg 16,7 KB · Εμφανίσεις: 34 DSC00550.jpg 282,2 KB · Εμφανίσεις: 31 gatti2.jpg 214,9 KB · Εμφανίσεις: 33 athina098.jpg 8 KB · Εμφανίσεις: 31 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε. κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση. την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω. τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν. η πατσαβουρα βγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:54 Η Βαβελόψαρο: #2.833 05-03-09 23:54 Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόργκαν: I know!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι! Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει !;! Είναι το alter ego του Μόργκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #2.834 06-03-09 00:08 Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:43 Η Ελένη Άνση: #2.835 06-03-09 01:43 Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blablabla Νεοφερμένο μέλος Η αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 01:45 Η blablabla: #2.836 06-03-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα Click για ανάπτυξη... καλο ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:21 Η ιβανα έγραψε: #2.837 11-03-09 00:21 αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 00:52 Η lilian έγραψε: #2.838 11-03-09 00:52 Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η konstans έγραψε: #2.839 11-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααα θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια. ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. θα μας κουφανει τελειως Click για ανάπτυξη... Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 13:43 Η Μυρτω4038: #2.840 11-03-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γάτες Ιωάννα μου, γάτες.............. Click για ανάπτυξη... Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.