Κεραμιδό-maniacs

Επειδή καιρό έχετε να μας δείτε και τους δύο μαζί, σας στέλνουμε μερικές φωτό για να μην ανησυχείτε! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1220132res.jpg
    P1220132res.jpg
    121,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P1260142res.jpg
    P1260142res.jpg
    220,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P1290003res.jpg
    P1290003res.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 32
Κι άλλες δύο και τέρμα για την ώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P2020012res.jpg
    P2020012res.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • P2110022res.jpg
    P2110022res.jpg
    248,2 KB · Εμφανίσεις: 33
Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή.

Α, ρε Όντζελε! Μπαίνεις, χτυπάς και βγαίνεις! Αλλά οι φωτό που έβαλες αξίζουν την αναμονή:D Τα γατόπαιδά σου είναι μπεζεδοτρουφάκια για φάγωμα!

Φανταστικές φωτογραφίες Zbeebz!:up::up::up:
Η μία καλύτερη από την άλλη!!!;)

Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα!
Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... :hmm:

ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά;

Στο σύνδεσμο της υπογραφής μου! Λίγο από Μόργκαν, λίγο από Μπαμπαγκίτα, λείπει η Σπιθούλα, αλλά θα επανορθώσω κάποια στιγμή.

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου βαβελοψαρο! Ειδικα το Χλλλλλατς! ειναι ολα τα λεφτα!

Θα προσέξατε ίσως πως όλες οι φωτό είναι πάνω ή γύρω σε έναν συγκεκριμένο καναπέ. Αυτός είναι ο οικογενειακός μας καναπές όπου συχνά καθόμαστε και οι τρεις μαζί τον χειμώνα!
Τώρα έχω μια υποψία ότι ο Τρουφάκης παραμονεύει τη Μπεζεδοπουλίνα... :hmm:

ΥΓ Βαβελόψαρο, τι θεϊκά γατιά είναι αυτά;

Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? :blink:

Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου?:blink:;):lol::lol:

Γιατι η Ασπρη εγινε μπλε??? :blink:
Μα όχι! Παραμένει βασικά Άσπρη, όπως οι μπεζέδες... :inlove::inlove::inlove:

Ο Μόργκαν είναι ο σωσίας του Beeb ή είναι ιδέα μου?:blink:;):lol::lol:
Εντελώς! Εκτός αν έχει κανένα κρυφό άσπρο μπαλωματάκι, που ο Beeb δεν έχει. Εμένα μου άρεσε και το κάτασπρο που μοιάζει σαν πάστα νουγκατίνα πριν της βάλουν τα αμύγδαλα!

Βρε μπας και έχω υπογλυκαιμία; :hmm: Σαν πολλά γλυκά να μολογάω...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!:)
Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα, οπότε παίζει μακρινή συγγένεια :P και ο πάστα-νουγκατίνος Μπαμπαγκίτα είναι σίγουρα εξωγήινος κατάσκοπος που συλλέγει πληροφορίες για τη γη. Αυτός δεν είναι γάτος, είναι ανώτερη μορφή ύπαρξης...

Παρεμπιπτόντως, τα γατάκια ολονών σας είναι απίστευτα, έχω πάθει πλάκα με τις όμορφες φατσούλες που κυκλοφορούν!;)

Ο Μόργκαν είναι κατήμαυρος, δεν έχει μπαλωματάκι ούτε για δείγμα, σκέτη νύχτα,
Εδώ Beeb. Black is beautiful, Morgan, bro! :cool::cool::cool::cool:

Εδώ δίποδο. Να μη μιλήσω καλύτερα για τον Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα, γιατί θα μεροληπτήσω αγρίως. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά λόγω του πρώτου μου νηπιακού γατοέρωτα... Αχχχχ...
Νήπιο ήμουν εγώ, όχι ο άσπρος γάτος που καψουρεύτηκα!

εγω εχω την πατσαβουρα που ειναι στις πρωτες 3 φωτο και οι υπολοιπες ειναι οι γατες που τις εχω απο μωρα.ημουν παρουσα στην γεννα και δεν θα την ξεχασω ποτε.
κατα σειρα ειναι η λιζα η ευα και ο λουης.σημερα ειναι 12 ετων και η πατσαβουρα μου 3μιση.
την βρηκε μια φιλη στον δρομο μωρο.για την ακριβεια η πατσαβουρα βρηκε την φιλη μου:D και την ακολουθησε.μετα επειδη δεν την ηθελε η μαμα της για τις τριχες την δωσανε σε μια αλλη κοπελα της οποιας η μαμα παλι δεν την ηθελε:mad: και μετα ειπα θα την μεγαλωσω εγω:up:.
τις υπολοιπες 3 τις εχει η αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα που εχει και κηπο αλλα δεν βγαινουν εξω πια γιατι ειναι μεγαλες και δεν θελουν.
η πατσαβουρα βγαινει :rolleyes:

Συνημμένα

• DSC00178.jpg
    DSC00178.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • picture00315.jpg
    picture00315.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00550.jpg
    DSC00550.jpg
    282,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • gatti2.jpg
    gatti2.jpg
    214,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • athina098.jpg
    athina098.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 23
Μόργκαν: I know:D:up::up::up:!!!! Once you go black, you never go back κι έτσι!

Δίποδο: Ο Μπαμπαγκίτας είναι από άλλη διάσταση πραγματικά...Θα αναπτυχθεί περαιτέρω το ζήτημα σε θρέντ...Ο γάτος μιλάει:confused: !;! Είναι το alter ego του Μόργκι.

Κι εγω φαν του Μόργκαν,εχει κι ωραιο κεφαλι στρογγυλοτατο!(καθενας με τον καημο του...:lol:)

Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!:up::up:Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα:hmm::D

Τί ωραία κεραμιδάκια!!!!Μπαμπαγκίτα, Μόργκαν , Πατσαβούρα και Λούη, είστε πανέμορφοι, να σας χαίρονται οι μαμάδες σας!:up::up:Όσο για τις τριχρωμούλες, τη Λίζα και την Εύα, μόλις άνοιξα τη φωτογραφία τους, η Μπασσέτ όρμηξε στην οθόνη, που πολύ σπάνια το κάνει, και χάιδευε με το πόδι της , σαν κάτι να αναγνώρισε, περίεργα πράγματα:hmm::D

:D:D:D:D
καλο ε:up:

αααααααα
θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια.
ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. :blink::blink::blink::blink: θα μας κουφανει τελειως

Κάτσε καλά Ιβάνα μου μην τρελένεσαι ,εσυ πάντα την ιδια διάθεση εχεις κι αυτό το γατουλάκι το ίδιο:):)

αααααααα
θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια.
ποτε την πιανει τσιτα και εχει τον ακοιμητο, ποτε ξεχναει να ξυπνησει. :blink::blink::blink::blink: θα μας κουφανει τελειως
Γάτες Ιωάννα μου, γάτες..............:lol:

Γάτες Ιωάννα μου, γάτες..............:lol:

Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά.....;):lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back