Κεραμιδό-maniacs

Τι να σου πω βρε Νικη μου....μυριστηκαν ακουμπωντας σχεδον τις μυτες τους αλλα η μια ηταν εξω και η αλλη μεσα..Δεν ξερω τι θα εκανε η δικια μου αν εμπαινε μεσα η Τρωει,αλλα δυστυχως ειναι αγρια και δεν πιανεται για να δουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποντίκι

Στο οικόπεδο στο χωριό έχουμε ένα ποντίκι, μάλλον τυφλοπόντικα για την ακρίβεια.Μας έχει κάνει ήδη αρκετές ζημιές και χθές ανακάλυψα ότι μου κατάστρεψε(χάλασε την ρίζα) από μιά όμορφη ντάλια μου.:mad:
Τι στο καλό, εγώ έχω ή δεν έχω ΔΥΟ ΓΑΤΕΣ?;):lol:
Λοιπόν πρώτη η Μυρτούλα βρήκε την φωλιά του ποντικιού ο Αρης παρακολουθεί πιό μακριά:cool:
14-06-09007.jpg

Ερχεται και ο Αρης να δεί τι ενδιαφέρον υπάρχει εκεί;)
14-06-09008.jpg

Η Μυρτώ γρήγορα βαρίεται και φεύγει:down:, ο Αρης όμως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει το ποντίκι.;)
Δείτε το βιντεάκι;)
Δυστυχώς τζίφος!!!:down: Για άλλη μιά φορά το ποντίκι αποδείχθηκε πιό έξυπνο!!!:down::down:
Μήπως μπορεί κανένας ΓΑΤΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (πιό ικανός;)) να 'ρθει κατά δώ να μας βοηθήσει?:blink::blink::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::up::up::lol::lol::lol:

Στο οικόπεδο στο χωριό έχουμε ένα ποντίκι, μάλλον τυφλοπόντικα για την ακρίβεια.Μας έχει κάνει ήδη αρκετές ζημιές και χθές ανακάλυψα ότι μου κατάστρεψε(χάλασε την ρίζα) από μιά όμορφη ντάλια μου.:mad:
Λοιπόν πρώτη η Μυρτούλα βρήκε την φωλιά του ποντικιού ο Αρης παρακολουθεί πιό μακριά:cool:
14-06-09007.jpg

14-06-09008.jpg

Η Μυρτώ γρήγορα βαρίεται και φεύγει:down:, ο Αρης όμως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει το ποντίκι.;)]
Δυστυχώς τζίφος!!!:down: Για άλλη μιά φορά το ποντίκι αποδείχθηκε πιό έξυπνο!!!:down::down:
Μήπως μπορεί κανένας ΓΑΤΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (πιό ικανός;)) να 'ρθει κατά δώ να μας βοηθήσει?:blink::blink::lol::lol:

καλα ειναι απιθανα αυτα τα γατια!δεν ξερω γιατι αλλα μου προκαλουν γελιο.εχουν κατι απορειμενες φατσουλες!!:D:up:

αα!! και πολυ ωραιος ο κηπος!!

14-06-09007.jpg

14-06-09008.jpg

Η Μυρτώ γρήγορα βαρίεται και φεύγει, ο Αρης όμως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει το ποντίκι.
Δείτε το βιντεάκι;)
Δυστυχώς τζίφος!!! Για άλλη μιά φορά το ποντίκι αποδείχθηκε πιό έξυπνο!!!:down:
Μήπως μπορεί κανένας ΓΑΤΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (πιό ικανός) να 'ρθει κατά δώ να μας βοηθήσει?:blink::lol:

:lol::lol:Τέλεια τα παιδάκια σου!
Νικη τα εχουνε βρεί τωρα οι δυό τους???

καλα ειναι απιθανα αυτα τα γατια!δεν ξερω γιατι αλλα μου προκαλουν γελιο.εχουν κατι απορειμενες φατσουλες!!:D:up:

Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα.:D
Ναι πραγματικά ώρες,ώρες έχουν πολύ πλάκα.;):D:D

:lol::lol:Τέλεια τα παιδάκια σου!
Νικη τα εχουνε βρεί τωρα οι δυό τους???

Τελειώς δεν τα έχουν βρεί.:)Ολα εξαρτώνται από τα κέφια της Μυρτούλας.:blink:;):cool:Καμιά φορά, όταν θέλει, είναι καλή μαζί του.;)
Αυτός πάντα τρέχει από πίσω της και την μιμήται σε ότι κάνει.:P

Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα.:D
Ναι πραγματικά ώρες,ώρες έχουν πολύ πλάκα.;):D:D

Τελειώς δεν τα έχουν βρεί.:)Ολα εξαρτώνται από τα κέφια της Μυρτούλας.:blink:;):cool:Καμιά φορά, όταν θέλει, είναι καλή μαζί του.;)
Αυτός πάντα τρέχει από πίσω της και την μιμήται σε ότι κάνει.:P

Τσαμπα το εχει το επιβλητικό υφος η Μυρτούλα?
Μια χαρα πιάνει στον γλυκύτατο μαθητή της;)

Οι πόντικες είναι εξαιρετικά έξυπνοι, δεν πιάνονται έτσι εύκολα!Έχετε διαβάσει για τον ποντικό της εξοχής και τον ποντικό της πόλης; Ε, οι γάτοι της πόλης με τον ποντικό της εξοχής, έχουν ένα ντεζαβαντάζ παιδιά μου, Μυρτούλα και Άρη, όμως , μην το βάζετε κάτω, με υπομονή και επιμονή θα τον ξετρυπώσετε και τότε, να τον πάτε πεσκέσι στη μανούλα σας, να χαρεί:lol::lol::lol::lol:

30027677.jpg

35701327.jpg

Μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του ποντικού...Αναλαμβάνουμε παντώς είδους κυνηγητά ζωίφιων,πεταλούδων,μικρών πουλιών κτλ κτλ με υπευθυνότητα και ασφάλεια!Μην μας βλέπετε έτσι βαριεστημένες στις φωτογραφίες,στην δουλειά μας είμαστε πιο υπεύθυνες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

30027677.jpg

35701327.jpg

Μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του ποντικού...Αναλαμβάνουμε παντώς είδους κυνηγητά ζωίφιων,πεταλούδων,μικρών πουλιών κτλ κτλ με υπευθυνότητα και ασφάλεια!Μην μας βλέπετε έτσι βαριεστημένες στις φωτογραφίες,στην δουλειά μας είμαστε πιο υπεύθυνες :lol:

Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε οτι τόσο πολύ όμορφα γατιά είναι και δεινοί κυνηγοί!!!;):P:P
Θέλουμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια για να το πιστέψουμε!!!
:P:P:P
Και αν πιάσουν τον πανέξυπνο ποντικό, δίνουμε γεναιόδωρη αμοιβή σε γατολιχουδιές!;):lol::lol:

Αν χρειασθεί βάζουμε και μεις ένα χεράκι;);).Μπορεί να ειδικευόμαστε στα πουλιά αλλά και με τα τρωκτικά δεν τα πάμε άσχημα:lol::lol:.Είμαστε η Φοίβη και η Ζούκη.Στην διάθεση σας:happy::happy:.

Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε οτι τόσο πολύ όμορφα γατιά είναι και δεινοί κυνηγοί!!!;):P:P
Θέλουμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια για να το πιστέψουμε!!!
:P:P:P
Και αν πιάσουν τον πανέξυπνο ποντικό, δίνουμε γεναιόδωρη αμοιβή σε γατολιχουδιές!;):lol::lol:

Μην μας βλέπετε έτσι ναζιάρες...το νάζι είναι η κάλυψη μας....στην πραγματικότητα είμαστε δεινοί κυνηγοί,ότι πετάει-σέρνεται-κινείται....ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ!!!:lol::lol::lol:
Ειδικά αν είναι να έχουμε γατοανταμοιβή....μμμμ μας βάζετε σε πειρασμό!

Ααα πιστέυω κυρία συμπεθέρα οτι το Ελβιράκι είναι η...γάτα σας (εκ του ο άνθρωπός σας)
Μην την βλέπετε έτσι μικρούλα, όταν δει μύγα θέλει πάσει θυσία να την πιάσει και δεν κουράζεται ποτε το τέρας:rolleyes:

arg-sand-castle-bg-207x165-url.gif

Καλό Καλοκαίρι :up::up::up:

κεραμιδια τι εγινε και δε γραφουμε πια στο θεμα μας ? για να ανεβουμε παλι εμεις τα αλανια :P:P

Παρουσα!!!!!!!
Η Leia στο μπαλκονι....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

"Μη μη γαργαλας,σταματα!!!"
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC01317.jpg
    DSC01317.jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 112
  • DSC01316.jpg
    DSC01316.jpg
    170,6 KB · Εμφανίσεις: 38
κουκλα ειναι η ατιμη, αλλα η γουνα της γιατι εγινε ετσι? ειχε αερα οταν τραβαγες ? :lol::lol: α ρε λεια πανκιο :lol:

Οχι ρε....τη ζουλαγα και την ξεχτενισα την πριγκιπεσσα!!!!Μπορει στη δευτερη φωτο να ελεγε.."μη τραβας ρε μανα,ειναι χαλια το μαλλι"!!!:P:lol:

Οχι ρε....τη ζουλαγα και την ξεχτενισα την πριγκιπεσσα!!!!Μπορει στη δευτερη φωτο να ελεγε.."μη τραβας ρε μανα,ειναι χαλια το μαλλι"!!!:P:lol:

τετοιο γατομοντελο και να μη βγαινει χτενισμενη..? αμαν ρε μανα μην της χαλας την κωμη :mad::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back