tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στο οικόπεδο στο χωριό έχουμε ένα ποντίκι, μάλλον τυφλοπόντικα για την ακρίβεια.Μας έχει κάνει ήδη αρκετές ζημιές και χθές ανακάλυψα ότι μου κατάστρεψε(χάλασε την ρίζα) από μιά όμορφη ντάλια μου.

Τι στο καλό, εγώ έχω ή δεν έχω ΔΥΟ ΓΑΤΕΣ?

Λοιπόν πρώτη η Μυρτούλα βρήκε την φωλιά του ποντικιού ο Αρης παρακολουθεί πιό μακριά

Ερχεται και ο Αρης να δεί τι ενδιαφέρον υπάρχει εκεί

Η Μυρτώ γρήγορα βαρίεται και φεύγει

Δείτε το βιντεάκι

Δυστυχώς τζίφος!!!
Μήπως μπορεί κανένας ΓΑΤΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (πιό ικανός
) να 'ρθει κατά δώ να μας βοηθήσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο οικόπεδο στο χωριό έχουμε ένα ποντίκι, μάλλον τυφλοπόντικα για την ακρίβεια.Μας έχει κάνει ήδη αρκετές ζημιές και χθές ανακάλυψα ότι μου κατάστρεψε(χάλασε την ρίζα) από μιά όμορφη ντάλια μου.
Λοιπόν πρώτη η Μυρτούλα βρήκε την φωλιά του ποντικιού ο Αρης παρακολουθεί πιό μακριά
![]()
![]()
Η Μυρτώ γρήγορα βαρίεται και φεύγει, ο Αρης όμως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει το ποντίκι.
]
Δυστυχώς τζίφος!!!Για άλλη μιά φορά το ποντίκι αποδείχθηκε πιό έξυπνο!!!
Μήπως μπορεί κανένας ΓΑΤΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (πιό ικανός) να 'ρθει κατά δώ να μας βοηθήσει?
![]()
καλα ειναι απιθανα αυτα τα γατια!δεν ξερω γιατι αλλα μου προκαλουν γελιο.εχουν κατι απορειμενες φατσουλες!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
Η Μυρτώ γρήγορα βαρίεται και φεύγει, ο Αρης όμως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να πιάσει το ποντίκι.
Δείτε το βιντεάκι
Δυστυχώς τζίφος!!! Για άλλη μιά φορά το ποντίκι αποδείχθηκε πιό έξυπνο!!!
Μήπως μπορεί κανένας ΓΑΤΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (πιό ικανός) να 'ρθει κατά δώ να μας βοηθήσει?![]()

Τέλεια τα παιδάκια σου!Νικη τα εχουνε βρεί τωρα οι δυό τους???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλα ειναι απιθανα αυτα τα γατια!δεν ξερω γιατι αλλα μου προκαλουν γελιο.εχουν κατι απορειμενες φατσουλες!!![]()
Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα.

Ναι πραγματικά ώρες,ώρες έχουν πολύ πλάκα.

Τέλεια τα παιδάκια σου!
Νικη τα εχουνε βρεί τωρα οι δυό τους???
Τελειώς δεν τα έχουν βρεί.
Ολα εξαρτώνται από τα κέφια της Μυρτούλας.

Καμιά φορά, όταν θέλει, είναι καλή μαζί του.
Αυτός πάντα τρέχει από πίσω της και την μιμήται σε ότι κάνει.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα.
Ναι πραγματικά ώρες,ώρες έχουν πολύ πλάκα.
Τελειώς δεν τα έχουν βρεί.Ολα εξαρτώνται από τα κέφια της Μυρτούλας.
Καμιά φορά, όταν θέλει, είναι καλή μαζί του.
Αυτός πάντα τρέχει από πίσω της και την μιμήται σε ότι κάνει.![]()
Τσαμπα το εχει το επιβλητικό υφος η Μυρτούλα?
Μια χαρα πιάνει στον γλυκύτατο μαθητή της

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του ποντικού...Αναλαμβάνουμε παντώς είδους κυνηγητά ζωίφιων,πεταλούδων,μικρών πουλιών κτλ κτλ με υπευθυνότητα και ασφάλεια!Μην μας βλέπετε έτσι βαριεστημένες στις φωτογραφίες,στην δουλειά μας είμαστε πιο υπεύθυνες

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
![]()
![]()
Μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του ποντικού...Αναλαμβάνουμε παντώς είδους κυνηγητά ζωίφιων,πεταλούδων,μικρών πουλιών κτλ κτλ με υπευθυνότητα και ασφάλεια!Μην μας βλέπετε έτσι βαριεστημένες στις φωτογραφίες,στην δουλειά μας είμαστε πιο υπεύθυνες![]()
Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε οτι τόσο πολύ όμορφα γατιά είναι και δεινοί κυνηγοί!!!

Θέλουμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια για να το πιστέψουμε!!!

Και αν πιάσουν τον πανέξυπνο ποντικό, δίνουμε γεναιόδωρη αμοιβή σε γατολιχουδιές!

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυσκολεύομαστε να πιστέψουμε οτι τόσο πολύ όμορφα γατιά είναι και δεινοί κυνηγοί!!!
Θέλουμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια για να το πιστέψουμε!!!
Και αν πιάσουν τον πανέξυπνο ποντικό, δίνουμε γεναιόδωρη αμοιβή σε γατολιχουδιές!![]()
Μην μας βλέπετε έτσι ναζιάρες...το νάζι είναι η κάλυψη μας....στην πραγματικότητα είμαστε δεινοί κυνηγοί,ότι πετάει-σέρνεται-κινείται....ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ!!!

Ειδικά αν είναι να έχουμε γατοανταμοιβή....μμμμ μας βάζετε σε πειρασμό!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μην την βλέπετε έτσι μικρούλα, όταν δει μύγα θέλει πάσει θυσία να την πιάσει και δεν κουράζεται ποτε το τέρας

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλό Καλοκαίρι

ιβανα
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η Leia στο μπαλκονι....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
"Μη μη γαργαλας,σταματα!!!"
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

α ρε λεια πανκιο 
tzoutzou
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Οχι ρε....τη ζουλαγα και την ξεχτενισα την πριγκιπεσσα!!!!Μπορει στη δευτερη φωτο να ελεγε.."μη τραβας ρε μανα,ειναι χαλια το μαλλι"!!!![]()
τετοιο γατομοντελο και να μη βγαινει χτενισμενη..? αμαν ρε μανα μην της χαλας την κωμη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool