Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

χχαχαχαχαα άχου τον!! :hehe:
Άτιμο πράγμα η πείνα μετά το γλέντι... Σκέφτομαι αμαρτίες που'χω κάνει και.. .άσε, άσε, γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα; κι έχω ζαχαροπλαστείο σοτ ισόγειο!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγκρατήσου!!:P:P

Πριν λίγο "χτύπησα" μισό κομμάτι σοκολατόπιτα.. :slourp::slourp:..εμ μωρέ ήταν η πρωτη μέρα στη δουλειά και μετά ήθελα οπωσδήποτε γλυκό!Αλλά θα πάω για ποδήλατο σε λίγο θα το κάψω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πού είχαμε μείνει; Έκοψα κάθε σερφάρισμα απότομα χθες.

Α, ναι: τελικά πήγα στο φούρνο ... :redface:

Και τι πήρες να φας??

Ε, ήθελες να ξέρεις:

Συνημμένα

• Carac_027.jpg
    Carac_027.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 3
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα τι είναι αυτό???:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:

ααααααααα....!!!!

μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα...

Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!!
Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!!

Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... :slourp::slourp::slourp:
Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι.

Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ.:eek:
Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!!
Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!!:slourp::slourp::slourp:

ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε..:hehe:

Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες).
Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. :)

Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!!
Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι.

Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν!

Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά!
https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main

Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη :(
Είχα τρεχάματα (πάλι)...

Τί λέγατε?
Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς...
Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό.
Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι...
Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω!
Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω!

Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... :slourp::slourp::slourp:

Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα;

Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!!

Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν!

Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά!
https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main

Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! :clapup:
Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den"

Τελευταία επεξεργασία:
Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη :(
Είχα τρεχάματα (πάλι)...

Τί λέγατε?
Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς...
Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό.
Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι...
Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω!
Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω!

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!!:crazy:

Καλημέρα :D
images

Καλημέρα!!! :clapup:

Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του.

Καταπληκτικο!!:hehe::hehe::hehe:

Νιιιι!
(Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back