Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #781 26-06-12 16:50 χχαχαχαχαα άχου τον!! Άτιμο πράγμα η πείνα μετά το γλέντι... Σκέφτομαι αμαρτίες που'χω κάνει και.. .άσε, άσε, γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα; κι έχω ζαχαροπλαστείο σοτ ισόγειο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η Gianduia7: #782 26-06-12 17:08 Συγκρατήσου!! Πριν λίγο "χτύπησα" μισό κομμάτι σοκολατόπιτα.. ..εμ μωρέ ήταν η πρωτη μέρα στη δουλειά και μετά ήθελα οπωσδήποτε γλυκό!Αλλά θα πάω για ποδήλατο σε λίγο θα το κάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η Γίδι έγραψε: #783 27-06-12 15:30 Πού είχαμε μείνει; Έκοψα κάθε σερφάρισμα απότομα χθες. Α, ναι: τελικά πήγα στο φούρνο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:44 Η Gianduia7: #784 27-06-12 15:44 Και τι πήρες να φας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:20 Η Γίδι έγραψε: #785 27-06-12 16:20 Ε, ήθελες να ξέρεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Carac_027.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 12 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:27 Η Gianduia7: #786 27-06-12 16:27 Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χχαχαχαχαα άχου τον!! Άτιμο πράγμα η πείνα μετά το γλέντι... Σκέφτομαι αμαρτίες που'χω κάνει και.. .άσε, άσε, γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα; κι έχω ζαχαροπλαστείο σοτ ισόγειο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η Gianduia7: #782 26-06-12 17:08 Συγκρατήσου!! Πριν λίγο "χτύπησα" μισό κομμάτι σοκολατόπιτα.. ..εμ μωρέ ήταν η πρωτη μέρα στη δουλειά και μετά ήθελα οπωσδήποτε γλυκό!Αλλά θα πάω για ποδήλατο σε λίγο θα το κάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η Γίδι έγραψε: #783 27-06-12 15:30 Πού είχαμε μείνει; Έκοψα κάθε σερφάρισμα απότομα χθες. Α, ναι: τελικά πήγα στο φούρνο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:44 Η Gianduia7: #784 27-06-12 15:44 Και τι πήρες να φας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:20 Η Γίδι έγραψε: #785 27-06-12 16:20 Ε, ήθελες να ξέρεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Carac_027.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 12 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:27 Η Gianduia7: #786 27-06-12 16:27 Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγκρατήσου!! Πριν λίγο "χτύπησα" μισό κομμάτι σοκολατόπιτα.. ..εμ μωρέ ήταν η πρωτη μέρα στη δουλειά και μετά ήθελα οπωσδήποτε γλυκό!Αλλά θα πάω για ποδήλατο σε λίγο θα το κάψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:30 Η Γίδι έγραψε: #783 27-06-12 15:30 Πού είχαμε μείνει; Έκοψα κάθε σερφάρισμα απότομα χθες. Α, ναι: τελικά πήγα στο φούρνο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:44 Η Gianduia7: #784 27-06-12 15:44 Και τι πήρες να φας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:20 Η Γίδι έγραψε: #785 27-06-12 16:20 Ε, ήθελες να ξέρεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Carac_027.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 12 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:27 Η Gianduia7: #786 27-06-12 16:27 Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού είχαμε μείνει; Έκοψα κάθε σερφάρισμα απότομα χθες. Α, ναι: τελικά πήγα στο φούρνο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 15:44 Η Gianduia7: #784 27-06-12 15:44 Και τι πήρες να φας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:20 Η Γίδι έγραψε: #785 27-06-12 16:20 Ε, ήθελες να ξέρεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Carac_027.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 12 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:27 Η Gianduia7: #786 27-06-12 16:27 Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τι πήρες να φας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:20 Η Γίδι έγραψε: #785 27-06-12 16:20 Ε, ήθελες να ξέρεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Carac_027.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 12 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:27 Η Gianduia7: #786 27-06-12 16:27 Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, ήθελες να ξέρεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:27 Η Gianduia7: #786 27-06-12 16:27 Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα τι είναι αυτό??? ααααααααα....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:39 Η Frida_sp έγραψε: #787 27-06-12 16:39 μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μμμ οτι κ αν ειν φαινεται πολυ νοστιμο!αχ να'χα κ εγω ενα τετειο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 16:48 Η Γίδι έγραψε: #788 27-06-12 16:48 Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Carac λέγεται κι είναι δημιούργημα του σατανά!!!! Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:29 Η Selina Kyle: #789 27-06-12 18:29 Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:33 Η Πουπουλίνα: #790 27-06-12 18:33 Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι οτι δεν μου αρεσουν τα γλυκα,απλα ανετα αντιστεκομαι.Ομως εκει που δεν μπορω να αντισταθω ειναι στα αρμυρα,και κυριως οτι εχει μεσα τυρι,μπεηκον..κρεμες γαλακτος κλπ. Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!! Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!! ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:46 Η Γίδι έγραψε: #791 27-06-12 18:46 Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ κι εγώ γλυκατζού είμαι. Τρώω κάθε μέρα λίγη σοκολάτα, ποτέ κανονικό γλυκό (με εξαίρεση μέρες αγχωρικές ή πριν την περίοδο, βλ. χθες). Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 20:36 Η Gianduia7: #792 27-06-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η Gianduia7: #793 27-06-12 21:12 Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:42 Η Kalliastar: #794 27-06-12 22:42 Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2012 στις 22:54 Η Γίδι έγραψε: #795 27-06-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουνίου 2012 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα.... Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι. Click για ανάπτυξη... Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα; Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!! Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν! Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά! https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main Click για ανάπτυξη... Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!! Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #796 28-06-12 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη Είχα τρεχάματα (πάλι)... Τί λέγατε? Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς... Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό. Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι... Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω! Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω! Click για ανάπτυξη... ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 09:02 Ο MAYROULIS: #797 28-06-12 09:02 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 10:53 Η Γίδι έγραψε: #798 28-06-12 10:53 Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!!! Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 14:27 Η Πουπουλίνα: #799 28-06-12 14:27 Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καταπληκτικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Γίδι έγραψε: #800 28-06-12 15:28 Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιιιι! (Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.