Άτιμο πράγμα η πείνα μετά το γλέντι... Σκέφτομαι αμαρτίες που'χω κάνει και.. .άσε, άσε, γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα; κι έχω ζαχαροπλαστείο σοτ ισόγειο!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν λίγο "χτύπησα" μισό κομμάτι σοκολατόπιτα..

..εμ μωρέ ήταν η πρωτη μέρα στη δουλειά και μετά ήθελα οπωσδήποτε γλυκό!Αλλά θα πάω για ποδήλατο σε λίγο θα το κάψω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α, ναι: τελικά πήγα στο φούρνο ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

ααααααααα....!!!!
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κλασικό είναι μικρό, αλλά υπάρχει και σε τούρτα...!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πχ.σε γλυκια κρεπαν αντιστεκομαι..σε αρμυρη ομως με τιποτα!!
Επισης δεν μπορω να αντισταθω και στο ταπεινο..πιτογυρο!!

ΥΓ.Ωραια..πεινασα τωρα που τα ειπαμε..

Δε ζηλεύω, δηλαδή, ούτε τα παγωτά ούτε τις κρέπες ούτε τα κωκ.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!!
Αλλά κι εγώ προσέχω... ένα γλυκό την βδομάδα μου επιτρέπω... κάθε Κυριακή.. και γυμνάζομαι.
Παιδιά η Ριάνα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!!Αλήθεια!!!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά!
https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Είχα τρεχάματα (πάλι)...
Τί λέγατε?
Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς...
Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό.
Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι...
Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω!
Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω!
Αχ μου άνοιξες την όρεξη!!!! Ποσο μ' αρέσουν τα γλυκά!!! Κυρίως οι κρέπες...κρέπα με άσπρη σοκολάτα και φράουλες... ή κρέπα με φουντούκια και παγωτό μαστίχα....
Τι γυμναστική κάνεις συμπεθέρα;
Εγώ μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και, τι να πω... πάλι καλά που είναι άδειο λόγω ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε έναν τύπο, ίδιος ο Λορέντζο Λάμας, αλλά με τον εγωισμό και την αυταρέσκεια... χίλιων Λορέντζο Λάμας!!!
Δείτε αυτό!!Από τα πολύ έξυπνα και καλοφτιαγμένα βίντεο που κυκλοφορουν!
Ο γατούλης βρωμοσσκυλο ολα τα λεφτά!
https://www.youtube.com/watch?v=z5rXLZfsJT0&feature=results_main
Καλά, πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!!

Και μ'άρεσε πολύ το ένα σχόλιο από κάτω, "I have a pet human too, I got him this amazing high-tech porcelain litter box and taught him how to use it. Really helps maintain a pleasant smell in our den"
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χάθηκα, το ξέρω και ζητώ συγνώμη
Είχα τρεχάματα (πάλι)...
Τί λέγατε?
Α! για γλυκά και διατροφικούς πειρασμούς...
Είμαι chocoholic... δεν αντιστέκομαι σχεδόν ποτέ σε σοκολάτα αν την έχω μπροστάμου και σε παγωτό.
Το δικό μου το πρόβλημα όμως είναι οπτικό διότι είναι να μη δώ κάτι...
Αν το δω και μου αρέσει, θα το φάω!
Επίσης άλλο ένα κόλλημά μου είναι να οσφρίζομαι οτιδήποτε πριν το φάω!

ακριβως το ιδιο και εγω!!Μαλιστα,δεν τιο κανω μονο σε οτι τρωω,αλλα και σε αλλα πραγματα,πχ..οταν διαβαζω ενα βιβλιο,θελω πρωτα να το μυρισω!!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Κάποιος ρώτησε εναν ξενοδόχο στην Ιρλανδία αν δέχεται σκυλιά. Η απάντηση του ξενοδόχου: Αγαπητέ κύριε εργάζομαι σε ξενοδοχεία 30 χρόνια. Εως σήμερα ποτε δε χρειάσθηκε να φωνάξω μεσάνυχτα την αστυνομία για κάποιον μεθυσμένο σκύλο. Κανένας σκύλος δε μούδωσε ποτέ επιταγή-μαϊμού. Κανένας σκύλος δεν έκαψε πάπλωμα με το τσιγάρο του, ούτε έχω βρει πετσέτα του ξενοδοχείου στη βαλίτσα κάποιου σκύλου. Ο σκύλος σας ειναι ευπρόσδεκτος και ΕΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ για σας μπορείτε ναρθείτε μαζί του.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

(Καλά, τη βλέπω τη δουλειά. Εσείς θα κάνετε μπάνια τον Αύγουστο, κι εγώ που φέτος πήρα διακοπές πιο νωρίς θα ποστάρω μόνη μου)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool