Σ'ευχαριστώ πολύ Έφη μου, εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και όλα να σου έρθουν όπως τα θες

Ο ΕΝΦΙάλτης ασφαλώς και μου ήρθε (μόνο αν ήταν να
πάρω χρήματα
δεν θα μου ερχόταν) και είναι της απελπισίας, να τραβάω τα μαλλιά μου!
Το ποσόν που οφείλω είναι τεράστιο για την τσέπη μου, αλλά ακόμα πιο ασύλληπτη είναι η ποσότητα ξύλου που θέλουν φωστήρες που τον εμπνεύστηκαν και τον έκαναν νόμο
Ααα έχουν γίνει πολλά λάθη στον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ. Αφήστε δε που παρατάθηκε η καταβολή της 1ης δόσης για έναν μήνα. Είπαν θα τα διορθώσουν.
Ναι, αλλά απ'ότι πληροφορήθηκα δυστυχώς τα λάθη αυτά προς διόρθωση, αφορούν κυρίως αγροτεμάχια και οικόπεδα στην επαρχία καθώς και ακίνητα που έχουν δηλωθεί "ημιτελή". Δεν εμπίπτω σε καμιά από αυτές τις κατηγορίες.
αχ τί μου κάνετε κι είπα να μη σχολιάσω τον ε(ν)φιαλτη!
ο σύντροφός μου άνεργος ενάμιση χρόνο και το μπουγιουρντί...276 ευρώ!
οκ θα κόψουμε λίγο ντουβάρι-καμμιά πόρτα και 2-3 σκ@τούλες από την λεκάνη της shanti και θα τους τα πάω..
alcyone, κι εμείς δυτική πελοπόνησσο(αχαία, 40 χλμ από πάτρα-προς πύργο κατεύθυνση) θα αράξουμε από τρίτη-τετάρτη. έχουν εξοχικό οι δικοί μου(λυόμενο παιδιά μη πάει ο νους σας στο κακό

) 100 μέτρα από τη θάλασσα, οπότε θα είναι "του τζάμπα" φέτος!
276 ευρώ rouli μου είναι κάτι ευρώ παραπάνω από το μέρος της οφειλής μου(255) για το "εξοχικό" που θα πάω και που είναι στ'όνομά μου (είπαμε άθλια κατάσταση, και χωρίς ίχνος κήπου)και που με βαρειά καρδιά (συναισθηματικοί παράγοντες)χρειάζεται να πουλήσω γιατί αδύνατον να το συντηρήσω (όχι όμως να το "σκοτώσω"πουλώντας το αυτή την εποχή) Για να το πουλήσω όμως, έστω και λίγο αργότερα, πρέπει οπωσδήποτε να επισκευάσω (τοίχους μουχλιασμένους από διαρροές, κεραμίδια που κοντεύει να πέσει η σκεπή, δάπεδα, ντουλάπες, υδραυλικά ), που ούτε και αυτά έχω οικονομική δυνατότητα .
Μετά έχω ένα ποσοστό από το σπίτι που μένει η μητέρα μου (ο πατέρας μου πέθανε χωρίς να έχει αφήσει διαθήκη) και που σύμφωνα με αυτό καλούμαι να πληρώσω άλλα 207,26 ευρώ σύνολο.
Και βέβαια το μεγάλο ποσό είναι για το σπίτι που μένω, διαμέρισμα 90τμ σε μια παλιά πολυκατοικία (το οποίο μου είχε κάνει δώρο ο πατέρας μου ως "προίκα" όταν παντρεύτηκα, ούτε τότε καινούργιο βέβαια) κι αυτό σε καθόλου καλή κατάσταση (πού χρήματα για επισκευές? Άνεργη χρόνια κι εγώ) και για το οποίο μου ζητούν 472,86 ευρώ.
Κάν'τε τώρα τη σούμα και δείτε πόσα οφείλω.
Αυτή την κατάσταση αφήνω για λίγο πίσω μου φεύγοντας για την εξωτική Μεσσηνία rouli mou

, έρχεται πότε-πότε και ο Παπακωνσταντίνου (ο Βασίλης ο τραγουδιστής κι όχι ο "άλλος" ο ακατονόμαστος

) και τραγουδάει στο μυαλό μου
"Φοβάμαι αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα..." αλλά δεν θα κάτσω και να σκάσω, δεν το αξίζουν! Πάω να κάνω τα
μπανάκια μου.. δανειζόμενη από την αλήστου μνήμης ταινία "Όσα παίρνει ο άνεμος" την ατάκα της Βίβιαν Λι στην τελευταία σκηνή:
"'Ο,τι κι αν έγινε, αύριο είναι μια άλλη μέρα"