Λουράκι/Κουδουνάκι

Λουράκι/Κουδουνάκι;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 17)

• Total voters
    17
Εάν τολμήσω να βάλω λουράκι σε ένα από τα γατιά μου θα με φάνε ζωντανή.. !!! :| Μια φορά προσπάθησα να βάλω και κόντεψαν να πνιγούν από την προσπάθεια να το βγάλουν.. Ψιλοφοβάμαι να ξαναπροσπαθήσω.. Αν και στην περίπτωση μου δεν το θεωρώ αναγκαίο γιατί κανένα δεν βγαίνει από το σπίτι ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μόνη που έχει φορέσει ποτέ λουράκι είναι η Λούσυ όταν ήταν μικρότερη. Στην αρχή δεν της πολυάρεσε, αλλά μετά το συνήθισε. Πάντα φοβόμουν όμως μην πνιγεί ή μπλεχτεί μ’ αυτό κι έτσι, εφόσον δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι, της το έβγαλα κ δεν φόρεσα ποτέ σε καμία από τις άλλες. Αν οι γάτες βγαίνουν κι εκτός σπιτιού νομίζω ότι είναι απαραίτητο σε περίπτωση που χαθούν, αρκεί να υπάρχει τηλέφωνο ή διεύθυνση επάνω, αλλιώς δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το φοράνε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Κίρα φόρεσε λουράκι οτάν ήταν μικρούλι, οπότε τώρα δε έχουμε πρόβλημα. Βέβαια δεν έχει κουδουνάκι, γιατι στον ύχο και μόνο τρελένετε!!:)

**Αν οι γάτες βγαίνουν κι εκτός σπιτιού νομίζω ότι είναι απαραίτητο σε περίπτωση που χαθούν, αρκεί να υπάρχει τηλέφωνο ή διεύθυνση επάνω, αλλιώς δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το φοράνε.

Μήπως για να φαίνονται ότι είναι από σπίτι;

Η Μαρίκα φοράει λουράκι με κλίπ ασφαλείας στο λαιμό με κουδουνάκι, για να μπορούμε να τη εντοπίζουμε και κάθε πρωί φοράει το σαμαράκι της που έχει επάνω την ταυτότητα της, για να μπορούμε να την δένουμε να κάθετε έξω από την πόρτα του σπιτιού μας. Το σαμαράκι βγαίνει κάθε βράδυ πριν τον ύπνο μας. Της τα έχω βάλει από μικρή και έτσι ποτέ δεν είχα πρόβλημα, όταν πιάνετε πουθενά όταν είναι δεμένη έξω, απλός φωνάζει και εμείς τρέχουμε να την ξεμπερδέψουμε!!! :up:

Η Μαρίκα φοράει λουράκι με κλίπ ασφαλείας στο λαιμό με κουδουνάκι, για να μπορούμε να τη εντοπίζουμε και κάθε πρωί φοράει το σαμαράκι της που έχει επάνω την ταυτότητα της, **

Τις ταυτότητες που λέτε τις πήρατε από pet shop; Πώς γράφετε εκεί όνομα, δ/νση, τηλέφωνο; Κάποιος είπε ότι είναι μεταλλική...
Δεν έχω στη Νιάρα και θα ήθελα να βάλω!

Δεν του φοράω αλλά βέβαια είναι και στειρωμένος και ζεί μέσα στο σπίτι (άντε και στο μπαλκόνι). Αν βγαίνει έξω ή δεν είναι στειρωμένος τότε θεωρώ οτι επιβάλλεται. Αρκεί να έχει και στοιχεία πάνω αλλιώς είναι δώρον άδωρον.

Μεσα στο σπιτι δεν φοραμε λουρακι Εξω οταν βγουμε τοτε το φοραμε

Τις ταυτότητες που λέτε τις πήρατε από pet shop; Πώς γράφετε εκεί όνομα, δ/νση, τηλέφωνο; Κάποιος είπε ότι είναι μεταλλική...
Δεν έχω στη Νιάρα και θα ήθελα να βάλω!

υπαρχουν δυο ειδων ταυτοτητες, οι μεταλικες οπου μπορεις να χαραξεις τα στοιχεια πανω απλα πηγαινοντας το σε καποιον χρυσοχωο που κανει χαραξεις ή σε καποιο μαγαζι ειδικο για χαραξεις και επιγραφες
και δευτερον υπαρχουν κατι μικρες θηκουλες βιδωτες στις οποιες μπορεις να βαλεις μεσα τα στοιχεια του γατιου γραμμενα σε χαρτι..

ολα αυτα απο pet shop..

διαλεγεις και παιρνεις...!!:):):):)

Το δεύτερο μού φαίνεται πιο εύκολο.
Thanx gwgw! :)

Εγω πηγα σε pet shoπ και την τυπωσα. Σ ενα στην αγιας παρασκευης, Αθανασια το ξερεις?

Εγω πηγα σε pet shoπ και την τυπωσα. Σ ενα στην αγιας παρασκευης, Αθανασια το ξερεις?

Δεν έχω προσέξει...
Δεν πολυπάω σε pet shops.

"και δευτερον υπαρχουν κατι μικρες θηκουλες βιδωτες στις οποιες μπορεις να βαλεις μεσα τα στοιχεια του γατιου γραμμενα σε χαρτι.."
Τα προβλήματα σε αυτή τη λύση για μένα είναι δύο:
1/ Ανοίγουν πολύ δύσκολα μα πάρα πολύ δύσκολα και
2/ Θα πρέπει αυτός που θα βρεί τη γάτα να ξέρει τι είναι για να το ανοίξει. Αλλιώς συνήθως τίποτα δεν σου δείχνει το σε τι χρησιμεύει.
Εαν βγαίνει έξω η γάτα θεωρώ ότι το τσιπάκι και το λουράκι με το όνομα της χαραγμένο θα βοηθήσουν καλύτερα σε περίπτωση που χαθεί.:blink:

Ανοιγουν δυσκολα αλλα μια φορα αρκει για να γραψεις το ονομα.
Επισης ειναι διαφανα και μπορεις να διαβαζεις τι γραφει μεσα.
Το κακο ειναι οτι ειναι μεγαλα σχετικα και βαρια για τη γατα.

Ανοιγουν δυσκολα αλλα μια φορα αρκει για να γραψεις το ονομα.
Επισης ειναι διαφανα και μπορεις να διαβαζεις τι γραφει μεσα.
Το κακο ειναι οτι ειναι μεγαλα σχετικα και βαρια για τη γατα.

Σ αυτα, μπορςει να μπει νερο μεσα?
Το λεω γιατι η σαρδελα, ετσι οπως πινει νερο, καμια φορα βουταει και την ταυτοτητα της μεσα!:blink:

Οχι ξεβαφει αυτο που εχεις γραψει. Του Καισαρα του το βγαλαμε τελικα γι αυτο το λογο...

Αν λέτε αυτό που κατάλαβα η Λουκρητία είχε κάποτε ένα λουρί που έγραφε I Belong to και ξεκούμπωνε σε κεινο το σημείο για να γράψεις τα στοιχεία. Το έχασε βέβαια σε 1 βδομάδα οπότε μάταια:mad:.
Την καρδούλα μας την έδωσε η αδερφή μου, την τύπωσε σ' ένα κτηνιατρικό συνέδριο που πήγε πέρσι στην ΑΘήνα κι ελπίζω να μην τη χάσει κι αυτήν καμμιά μέρα...

Τελικά όλο προβλήματα είναι αυτό!
Ξεβάφει, βαραίνει, δεν ανοίγει εύκολα... Άσε που αν το χαράξω σε μέταλλο, μόλις αλλάξω τηλέφωνο-δ/νση φτου κι απ'την αρχή!
Κι αφού βαριέμαι το θέμα κιόλας, με βλέπω να μη βάζω! Έτσι κι αλλιώς μόνο μαζί μας βγαίνει αραιά και πού (δεμένη) η Νιάρα και δε δείχνει καμία διάθεση να φύγει!!! Απλώς ο Δημήτρης θέλει να δοκιμάσουμε να τη βγάλουμε και χωρίς λουρί κάποια στιγμή (πάντα παρόντες και με σίγουρα μέτρα ...περισυλλογής!)

Το τσιπάκι δεν το βρήκε απαραίτητο ο κτηνίατρος στην περίπτωσή μας. Αν χρειαστεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο, ναι!

Στα μωρά/νήπια παιδάκια είχε σκεφτεί κανείς σας να βάλει; :lol::lol::lol:
Γιατί αν το καλοσκεφτεί κανείς, παρόμοια είναι και η περίπτωση και τα άγχη... (πολύ περισσότερα βέβαια, δεν το συγκρίνω επιπόλαια)

καλυτερα λοιπον ειναι να τους βαλουμε τσιπακι

Ά και μια αλοιφή για τα τραβήγματα, σαν αυτή που χρησιμοποιούν οι αθλητές.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back