Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Μια φορά προσπάθησα να βάλω και κόντεψαν να πνιγούν από την προσπάθεια να το βγάλουν.. Ψιλοφοβάμαι να ξαναπροσπαθήσω.. Αν και στην περίπτωση μου δεν το θεωρώ αναγκαίο γιατί κανένα δεν βγαίνει από το σπίτι ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
**Αν οι γάτες βγαίνουν κι εκτός σπιτιού νομίζω ότι είναι απαραίτητο σε περίπτωση που χαθούν, αρκεί να υπάρχει τηλέφωνο ή διεύθυνση επάνω, αλλιώς δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το φοράνε.
Μήπως για να φαίνονται ότι είναι από σπίτι;
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρίκα φοράει λουράκι με κλίπ ασφαλείας στο λαιμό με κουδουνάκι, για να μπορούμε να τη εντοπίζουμε και κάθε πρωί φοράει το σαμαράκι της που έχει επάνω την ταυτότητα της, **
Τις ταυτότητες που λέτε τις πήρατε από pet shop; Πώς γράφετε εκεί όνομα, δ/νση, τηλέφωνο; Κάποιος είπε ότι είναι μεταλλική...
Δεν έχω στη Νιάρα και θα ήθελα να βάλω!
Subject to change
e-steki.gr Founder
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Τις ταυτότητες που λέτε τις πήρατε από pet shop; Πώς γράφετε εκεί όνομα, δ/νση, τηλέφωνο; Κάποιος είπε ότι είναι μεταλλική...
Δεν έχω στη Νιάρα και θα ήθελα να βάλω!
υπαρχουν δυο ειδων ταυτοτητες, οι μεταλικες οπου μπορεις να χαραξεις τα στοιχεια πανω απλα πηγαινοντας το σε καποιον χρυσοχωο που κανει χαραξεις ή σε καποιο μαγαζι ειδικο για χαραξεις και επιγραφες
και δευτερον υπαρχουν κατι μικρες θηκουλες βιδωτες στις οποιες μπορεις να βαλεις μεσα τα στοιχεια του γατιου γραμμενα σε χαρτι..
ολα αυτα απο pet shop..
διαλεγεις και παιρνεις...!!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanx gwgw!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πηγα σε pet shoπ και την τυπωσα. Σ ενα στην αγιας παρασκευης, Αθανασια το ξερεις?
Δεν έχω προσέξει...
Δεν πολυπάω σε pet shops.
Τα προβλήματα σε αυτή τη λύση για μένα είναι δύο:
1/ Ανοίγουν πολύ δύσκολα μα πάρα πολύ δύσκολα και
2/ Θα πρέπει αυτός που θα βρεί τη γάτα να ξέρει τι είναι για να το ανοίξει. Αλλιώς συνήθως τίποτα δεν σου δείχνει το σε τι χρησιμεύει.
Εαν βγαίνει έξω η γάτα θεωρώ ότι το τσιπάκι και το λουράκι με το όνομα της χαραγμένο θα βοηθήσουν καλύτερα σε περίπτωση που χαθεί.

Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης ειναι διαφανα και μπορεις να διαβαζεις τι γραφει μεσα.
Το κακο ειναι οτι ειναι μεγαλα σχετικα και βαρια για τη γατα.
Ανοιγουν δυσκολα αλλα μια φορα αρκει για να γραψεις το ονομα.
Επισης ειναι διαφανα και μπορεις να διαβαζεις τι γραφει μεσα.
Το κακο ειναι οτι ειναι μεγαλα σχετικα και βαρια για τη γατα.
Σ αυτα, μπορςει να μπει νερο μεσα?
Το λεω γιατι η σαρδελα, ετσι οπως πινει νερο, καμια φορα βουταει και την ταυτοτητα της μεσα!

Ismini
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
.Την καρδούλα μας την έδωσε η αδερφή μου, την τύπωσε σ' ένα κτηνιατρικό συνέδριο που πήγε πέρσι στην ΑΘήνα κι ελπίζω να μην τη χάσει κι αυτήν καμμιά μέρα...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεβάφει, βαραίνει, δεν ανοίγει εύκολα... Άσε που αν το χαράξω σε μέταλλο, μόλις αλλάξω τηλέφωνο-δ/νση φτου κι απ'την αρχή!
Κι αφού βαριέμαι το θέμα κιόλας, με βλέπω να μη βάζω! Έτσι κι αλλιώς μόνο μαζί μας βγαίνει αραιά και πού (δεμένη) η Νιάρα και δε δείχνει καμία διάθεση να φύγει!!! Απλώς ο Δημήτρης θέλει να δοκιμάσουμε να τη βγάλουμε και χωρίς λουρί κάποια στιγμή (πάντα παρόντες και με σίγουρα μέτρα ...περισυλλογής!)
Το τσιπάκι δεν το βρήκε απαραίτητο ο κτηνίατρος στην περίπτωσή μας. Αν χρειαστεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο, ναι!
Στα μωρά/νήπια παιδάκια είχε σκεφτεί κανείς σας να βάλει;

Γιατί αν το καλοσκεφτεί κανείς, παρόμοια είναι και η περίπτωση και τα άγχη... (πολύ περισσότερα βέβαια, δεν το συγκρίνω επιπόλαια)
ladycat
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool