katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε πολύ!!!Να ζισεται.Μια ερωτιση γιατι Μαπας??????????????????????![]()
Το Μάπας είναι αναγραμματισμός και σύνδεση συλλαβών από το ονοματεπώνυμο της αγαπημένης μου ξαδέρφης που έχασα πριν ένα και μισο χρόνο σε εκείνο το τραγικό γεγονός στον Λούσιο ποταμό...(δεν ξέρω αν θυμάσαι από τις ειδήσεις..ήταν η τελευταία που βγάλανε νεκρή..4 μέρες αγνοούμενη...!!!)ΜΑρία ΠΑρνασσα την λέγανε ...Και θα ζει πάντα μέσα στις καρδιές μας και θα την βλέπουμε για τα υπόλοιπα χρόνια στο πρόσωπο του Μαπούλη μας!
Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα το βράδυ τρώμε ελαφριά (πολύ ελαφριά)... και απο αύριο τίποτα. Μόνο νεράκι.
(και αυτό με μέτρο.)Αντε και απο αύριο στο κλάμπ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι δίαιτα...Ενημέρωσε με περαιτέρω..ΤΖΟΥΛΙΑ θέλω χάρη!!!!!!!!!ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!Θέλω το πορτακι απο την τουαλέτα σου..Μου το έσπασαν τα ταρζανακια μου!!!Αν δεν το χρησιμοποιείς ακόμα!!Κατερίνα μην ξεχάσεις ΔΙΑΙΤΑ!!!!!
Σήμερα το βράδυ τρώμε ελαφριά (πολύ ελαφριά)... και απο αύριο τίποτα. Μόνο νεράκι.(και αυτό με μέτρο.)
Αντε και απο αύριο στο κλάμπ!!![]()
Πες μου αν είναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
για το πορτάκι, δες φώτο, δεν νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι έχουμε την ίδια και άρα να σου κάνει.
Εμένα επειδή ήταν ολίγον φοβητσιάρης... του έκανα αυτό το σύστημα, και για τα χαλικάκια και για την μυρωδιά(κάτι έκανε.)

Την τουαλέτα και το πορτάκι το έχω στην Αθήνα, εαν δεν βρείς λύση, μέχρι να ξανανέβω δοκιμάζουμε το δικό μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τα αφήσαμε και τώρα έχουμε ένα άδειο σπίτι..Δεν μπορώ πλέον να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς αυτά..Τέσπα, αύριο 10.30 θα με πάρει να μου πει πως πήγε...Οπότε προσδεθείτε ...νέα άυριο!!!!!!!18.00 θα τα παραλάβουμε!!!!!!ΑΧ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ευκαιρία να καθαρίσεις με την ησυχία σου, να σιδερώσεις κλπ κλπ.....

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι καλέ τα έχω κάνει όλα αυτά...!!!Πριν την στείρωση ΠΡΕΠΕΙ να είναι νηστικά το λιγότερο 12 ώρες...
για το πορτάκι, δες φώτο, δεν νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι έχουμε την ίδια και άρα να σου κάνει.
Εμένα επειδή ήταν ολίγον φοβητσιάρης... του έκανα αυτό το σύστημα, και για τα χαλικάκια και για την μυρωδιά(κάτι έκανε.)
Την τουαλέτα και το πορτάκι το έχω στην Αθήνα, εαν δεν βρείς λύση, μέχρι να ξανανέβω δοκιμάζουμε το δικό μου.

Τζουλια δεν ξέρω αν έχουμε την ίδια αλλά μπορώ να φτιάξω πατέντα νομίζω..Η δικια μου κόπηκε στην ακρη που πιανεται
οποτε δεν γίνεται κάτι...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Επππππ ποιος ψεύτης διαρρέει τόσες άθλιες φήμες για εμένα??????Ωραία, καλύτερα ετσι, γιατί εσένα αποκλείεται να μην σε ρίχνανε με το κλάμα τους, κάτι, κάποιο μεζεδάκι θα τους έδινες!!!
Ευκαιρία να καθαρίσεις με την ησυχία σου, να σιδερώσεις κλπ κλπ.....![]()

Καθάρισα με τα μωρά πριν τα πάω...Ευκαιρία ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩ χωρίς μπάνιο στο πρόσωπο μου παλι!!!Κάθε βραδυ η Ήλια με ξυπναει για να με καθαρίσει!!!
Η λέξη σιδέρωμα δεν ξέρω τι σημαίνει........
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Επρεπε , όμως, να μας βγάλεις το Μάπα -λαμπατέρ φωτογραφία, τι, μόνο τις ωραίες πόζες θα ανεβάζουμε; Οι αστείες φωτογραφίες είναι ό,τι καλύτερο να γελάει το χειλάκι μας, πάντα με αγάπη γι'αυτά τα υπέροχα ζωάκια, που μας κάνουν τη χάρη να μας έχουν για κατοικίδιά τους

katerina10
Περιβόητο μέλος
10.30 νταν με πήρε τηλ η γιατρός..."όλα πήγαν τέλεια και τώρα έχουν ήδη αρχίσει να συνέρχονατι και τα 2"μου είπε..18.00-18.30 θα πάω να τα πάρω τα παιδιά μου!!!!!!!!!!!
Α!Και να μην ξεχνιόμαστε...ΜΠΗΚΑΜΕ κι εμείς στο κλαμπ!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aντε καλώς να τα δεχτείς!!Καλημέρα!!!
10.30 νταν με πήρε τηλ η γιατρός..."όλα πήγαν τέλεια και τώρα έχουν ήδη αρχίσει να συνέρχονατι και τα 2"μου είπε..18.00-18.30 θα πάω να τα πάρω τα παιδιά μου!!!!!!!!!!!Α!Και να μην ξεχνιόμαστε...ΜΠΗΚΑΜΕ κι εμείς στο κλαμπ!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Aντε καλώς να τα δεχτείς!!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

Φέρτε τις σαμπάνιες!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σαμπάνιες για εμάς και κροκέτες για μωρά..Από εσάς Τζούλια θελουμε αμπαλαρισμενο δωράκι, τετραγωνικό ...Ξέρετε μια τουαλετοπορτα!Ολλλλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Φέρτε τις σαμπάνιες!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Να φέρεσαι φυσιολογικά, μην τα τρομάζεις προσπαθώντας να τα φροντίσεις, και αύριο θα είναι ήδη καλύτερα.

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΤΣΙ!????????Τι να κανω????να τα αφησω με αυτή την μυρωδιά???Αστα νά ηρεμήσουν. Νομίζω καλό είναι να φάνε αύριο το πρωί.
Να φέρεσαι φυσιολογικά, μην τα τρομάζεις προσπαθώντας να τα φροντίσεις, και αύριο θα είναι ήδη καλύτερα.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Και εσυ οταν βγαίνεις απο το Νοσοκομείο μυρίζεις Νοσοκομείο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool