Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Ναι, ρε Κατερίνα, ΜΗΝ τα πλύνεις... το τελευταίο που θες είναι να κρυώσουν. ΑΣΤΑ... κάνε κατι άλλο....

Και εσυ οταν βγαίνεις απο το Νοσοκομείο μυρίζεις Νοσοκομείο...:)
Καλά λες..αυτά απλά κατουρήθηκαν βεβαια...τον μαπα τον εκανα λιγο με μωρομάντηλο την ήλια ελάχιστα...Αχχχ δεν μπορω να την βλέπω έτσι...:(Θέλω κατι να κανω...Τιιιιιιιιι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην τα κοιτάς, τα στρεσάρεις και τα αγχώνεις παραπάνω...

Κάνε κατι αλλο...οτιδήποτε!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην τα κοιτάς, τα στρεσάρεις και τα αγχώνεις παραπάνω...

Κάνε κατι αλλο...οτιδήποτε!!!:)
Κάθισα δίπλα στο ηλιακι μου...εκλεισε τα ματάκια του και μετα κουτσα στραβα πήγε σε ένα αλλο κρεββατάκι της..την σκεπασα με κουβερτινακι φλις και οκ ο αλλοσ ειναι στην αγκαλια μου και κοιμαται ..αλλιώς νιαουρίζει συνέχεια..!!!:)Αλλά ότι βρωμάνε κατρουλιλα βρωμάνε...:/:Δεν πειράζει..τα αφήνω στην ησυχία τους:happy:

Κατερινακι μην ρισκαρεις να τα κανεις μπανιο,θα καθαριστουν μονα τους σε μια δυο μερες και θα φυγει η μυρωδια.Σκεψου μονο ποσα μικροβια μπορουν να αναπτυχθουν σε βρεγμενο τριχωμα,και μαλιστα σε φρεσκια τομη...;)

Καλημέρα...Κοιμηθήκαμε χάλια εχθες...:(Ο μάπας δεν σταμάτησε να νιαουρίζει ούτε λεπτό...η Ήλια αγγελουδάκι κοιμήθηκε στο πλάι μου...Ενα παραπονιάρικο νιαούισμα όμως βούιζε στα αυτιά μας...Μάτι δεν κλείσαμε...!!!!Νομίζω ότι επειδή δεν αναγνωρίζει την Ήλια με το λαμπαντέρ ίσως την ψάχνει και την φωνάζει..Τέσπα, το ηλιακι μου έτρεχε σήμερα λίγο αλλά δεν πηδάει ψηλά..Επίσης, ο μαπας νιαούριζε και το πρωί..Μπορεί να πεινούσε αλλά και που του έβαλα...πάλι παραπονιόταν..επειδή πείραζε την ήλια τον έκλεισα στο δωμάτιο της νονάς με αμμο και φαί ενώ η ήλια είναι σε όλο το σπίτι..αντε να δουμε τι θα δουμε το απόγευμα που θα γυρίσουμε..Σκέφτομαι να πάρω μια λεκάνη ανοιχτή σαν δεύτερη για ώρες ανάγκης καθώς και στοπ για τις πόρτες αφού δεν κλειδώνουν!

Καλημέρα...Κοιμηθήκαμε χάλια εχθες...:(Ο μάπας δεν σταμάτησε να νιαουρίζει ούτε λεπτό...η Ήλια αγγελουδάκι κοιμήθηκε στο πλάι μου...Ενα παραπονιάρικο νιαούισμα όμως βούιζε στα αυτιά μας...Μάτι δεν κλείσαμε...!!!!Νομίζω ότι επειδή δεν αναγνωρίζει την Ήλια με το λαμπαντέρ ίσως την ψάχνει και την φωνάζει..Τέσπα, το ηλιακι μου έτρεχε σήμερα λίγο αλλά δεν πηδάει ψηλά..Επίσης, ο μαπας νιαούριζε και το πρωί..Μπορεί να πεινούσε αλλά και που του έβαλα...πάλι παραπονιόταν..επειδή πείραζε την ήλια τον έκλεισα στο δωμάτιο της νονάς με αμμο και φαί ενώ η ήλια είναι σε όλο το σπίτι..αντε να δουμε τι θα δουμε το απόγευμα που θα γυρίσουμε..Σκέφτομαι να πάρω μια λεκάνη ανοιχτή σαν δεύτερη για ώρες ανάγκης καθώς και στοπ για τις πόρτες αφού δεν κλειδώνουν!
αχου τα μωρέ... :(αντε Κατερινάκι μου καλή δύναμη... έχεις stereo στειρομενόπουλα:lol:... άντε είσαι δυνατή γατομαμά εσύ... :)

έλα υπομονή μια δυο μέρες. τα δύσκολα πέρασαν :( φιλησε μου τα μικρούλια

αχου τα μωρέ... :(αντε Κατερινάκι μου καλή δύναμη... έχεις stereo στειρομενόπουλα:lol:... άντε είσαι δυνατή γατομαμά εσύ... :)
Ax ευχαριστούμε ΘΕΙΑ!!!:)Πόσο δύναμη να έχει η μάνα που βλέπει τα μικρά της να υποφέρουν?????:(:):redface::lol:

έλα υπομονή μια δυο μέρες. τα δύσκολα πέρασαν :( φιλησε μου τα μικρούλια
Ευχαριστώ Σταυρούλα μου..Φιλακια και στα δικα σου...:)

Περαστικά τους, Κατερίνα!! :)

Καλωσηλθατε στο κλαμπ!!!!!!!!!Περαστικα και στα δυο και μην αγχωνεσαι!!Τα δυσκολα πραγματικα περασαν...Παντως δε νομιζω οτι ποναει η Ηλια,μαλλον ειναι ταλαιπωρημενη και ισως να την τραβανε τα ραμματα λιγο ή να την ενοχλει το λαμπατερ(εμεις δε βαλαμε,μονο αντιβιωση πηραμε).Να δεις που θα συνελθει γρηγορα.... Υπομονη...

Καλωσηλθατε στο κλαμπ!!!!!!!!!Περαστικα και στα δυο και μην αγχωνεσαι!!Τα δυσκολα πραγματικα περασαν...Παντως δε νομιζω οτι ποναει η Ηλια,μαλλον ειναι ταλαιπωρημενη και ισως να την τραβανε τα ραμματα λιγο ή να την ενοχλει το λαμπατερ(εμεις δε βαλαμε,μονο αντιβιωση πηραμε).Να δεις που θα συνελθει γρηγορα.... Υπομονη...
Εσείς που είστε κατι μέρες πιο έμπειρες κάτι θα ξέρετε:P:)Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!!!:rolleyes:

Η Ήλια σκαρφαλώνει σκαλοπατάκι σκαλοπατάκι για να μην πηδάει ....είναι γουργουριάρα πολύ, με αφησε να την καθαρίσω στην κοιλίτσα (μακριά από τα ράμματα καλέ) με ένα μωρομάντηλο καθισμένη ανάσκελα και τα ποδαράκια να τεντώνουν από χαλάρωση...πρέπει να είναι η πρώτη φορά που νιώθω να μας εμπιστεύεται τόσο...:DΟ δε Μάπας(ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ!!!)την κυνηγάει και την γλύφει στον ποπούλη..:blink:Γιατί???Οι ορμές δεν πέρασαν??????:blink::blink::blink:

εμενα δεν θα μου λυσεις τιν απορεια??????

Οι ορμόνες δεν είναι βρύση με διακόπτη να κλείσουν...;) Απο την στιγμή που υπήρξαν, θα περάσει λίγος καιρός...

Και παλι περαστικά σας. :)

εμενα δεν θα μου λυσεις τιν απορεια??????
Δες λιγο τα μηνύματα πιο πίσω..06/10/2008 μετα από την ερώτηση σου σου απάντησα αμέσως...!!!:)Μια σελίδα πριν νομίζω κάπου στη μέση!:)

Οι ορμόνες δεν είναι βρύση με διακόπτη να κλείσουν...;) Απο την στιγμή που υπήρξαν, θα περάσει λίγος καιρός...

Και παλι περαστικά σας. :)
:redface::redface::redface::redface:Καλά ντε..Είμαστε και άπειρες μάνες...:redface::)Τζούλια, πηδάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ από εδώ και από εκεί η Ήλια!!!!Να την κρατάω κάτω??:hmm::hmm::hmm::blink:

όταν λές να την κρατάς κάτω εννοείς να της βάλεις μπόλικα βαρύδια να μην μπορεί να πηδήξει; χμχμχμ να την δέσεις από τέσσερις κολόνες; πώς ακριβώς;

Φιλα μου τα μωρά σου

Περαστικά σας κι από μένα! Πώς είναι σήμερα τα μωρά;

:redface::redface::redface::redface:Καλά ντε..Είμαστε και άπειρες μάνες...:redface::)Τζούλια, πηδάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ από εδώ και από εκεί η Ήλια!!!!Να την κρατάω κάτω??:hmm::hmm::hmm::blink:
Καλημέρα άπειρη μάνα...:)
Πως είναι τα ανιψάκια μου σήμερα??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back