katerina10
Περιβόητο μέλος
Αμέσως εσύ στην ακραία λύση!!όταν λές να την κρατάς κάτω εννοείς να της βάλεις μπόλικα βαρύδια να μην μπορεί να πηδήξει; χμχμχμ να την δέσεις από τέσσερις κολόνες; πώς ακριβώς;
Φιλα μου τα μωρά σου

Εννοώ όταν ανεβαίνει κάπου να την κατεβάζω και να την μαλώνω να μην ανεβαίνει..(και καλά θα με ακούσει!!!!!
)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα σας..δεν περίμενα ότι το πιο χαδιάρικο γατί θα γινόταν ακόμα πιο χαδιάρικο..Περαστικά σας κι από μένα! Πώς είναι σήμερα τα μωρά;

Η Ήλια δεν μας αφήνει λεπτό όλη την ώρα τρίβεται επάνω μας και μας γουργουρίζει!!!
Αλλά εμείς το εκμεταλλευόμαστε με μία δόση από ζουληγμα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά είναι τα παιδάκια μου..Καλημέρα άπειρη μάνα...
Πως είναι τα ανιψάκια μου σήμερα??

Βλέπω όλο ραμματάκια κάτω βέβαια..αλλά δεν τα πειράζει όυτε η Ήλια ούτε ο Μάπας..Απλά ξερένονται και πέφτουν μάλλον...ΊΣως και από το πολύ τρίψιμο η Ήλια έχει ξεσκιστεί πια!!
Γιούλη έλα να μας δεις!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
την επόμενη εβδομάδα θα έρθω!Καλά είναι τα παιδάκια μου..Βλέπω όλο ραμματάκια κάτω βέβαια..αλλά δεν τα πειράζει όυτε η Ήλια ούτε ο Μάπας..Απλά ξερένονται και πέφτουν μάλλον...ΊΣως και από το πολύ τρίψιμο η Ήλια έχει ξεσκιστεί πια!!
Γιούλη έλα να μας δεις!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χμμμτην επόμενη εβδομάδα θα έρθω!![]()

Εγώ νόμιζα ότι θα ερχόμουν την επόμενη βδομάδα!!!
Οκ...Έλα όποτε βολεύει..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ελα εσύ Κατερινάκι μου! Εγώ δεν μπορώ αυτήν καθόλου...ΧμμμΕγώ νόμιζα ότι θα ερχόμουν την επόμενη βδομάδα!!!
Οκ...Έλα όποτε βολεύει..
![]()
Βλέπεις έχω και ανθρωπόπαιδο με υποχρεώσεις...την άλλη όμως κι έρχεσαι κι έρχομαι!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Είμαστε πλέον στειρωμένα γατουλινάκια και πολύ πολύ χαδιάρικα..Αύριο θα πάμε στην νέα μας γιατρό που τόσο μας περιποιήθηκε και μας πρόσεξε να βγάλουμε τα ράμματα από την Ήλια και να δουμε τα αυτουλάκια του Μάπα!
Υπόσχεση που θα κρατήσουμε λοιπόν, θα βγάλουμε πανέμορφες φωτογραφίες να μας δείτε τι πανέμορφα ζουζούνια έχουμε γίνει στο νέο μας σπίτι!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!!Είμαστε πλέον στειρωμένα γατουλινάκια και πολύ πολύ χαδιάρικα..
Πήγαν όλα καλά δηλαδή με κάτι ψιλο-προβληματάκια συμπεριφοράς που είχαν παρουσιάσει, ε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΔΕν είχαν παρουσιάσει προβλήματα στην στείρωση αλλά στο ατύχημα του Μάπα!Αλλά τώρα όλη την ώρα αγκαλίτσα και αγαπημένα είναι!!Μπράβο!!Πήγαν όλα καλά δηλαδή με κάτι ψιλο-προβληματάκια συμπεριφοράς που είχαν παρουσιάσει, ε;

Αλίκη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπογραφή..το γαλάζιο με το άσπρο κα το μάυρο του πάει πολύ!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ωραία, μπράβο τους!!τώρα όλη την ώρα αγκαλίτσα και αγαπημένα είναι!!![]()

Ευχαριστώ εκ μέρους τουςΑλίκη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπογραφή..το γαλάζιο με το άσπρο κα το μάυρο του πάει πολύ!![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
)Ασε που τωρα θα εισαι κι εσυ στο κλαμπ των εμπειρων γατομαμαδων!!!!!!!Εγω τα ραμματα της τα εκοψα μονη μου,μετα απο συνεννοηση με τον αιλουρογιατρο φυσικα και ομολογω οτι ηταν πιο ευκολο απο οτι πιστευα...
Η Leia παντως δεν εγινε πιο χαδιαρα...ακομα...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αγαπητή τζουτζου, γίναμε 'εμπειρες γατομαμάδες πλέον αφού τωρα τα δύσκολα πέρασαν!Eιδες που σου ειπα οτι ολα θα πανε καλα?(ειπε η εμπειρη)Ασε που τωρα θα εισαι κι εσυ στο κλαμπ των εμπειρων γατομαμαδων!!!!!!!
Εγω τα ραμματα της τα εκοψα μονη μου,μετα απο συνεννοηση με τον αιλουρογιατρο φυσικα και ομολογω οτι ηταν πιο ευκολο απο οτι πιστευα...
Η Leia παντως δεν εγινε πιο χαδιαρα...ακομα...
Όλα πήγαν καλά αν και τα ράμματα μου φαίνεται ότι είναι τραβηγμένα κάπως...Πάντως το δερματάκι εχει κλείσει και από ότι είδα η Ήλια επέστρεψε...!!!!Δεν είναι το εκνευριστικό χαδιαρόγατο που τεντωνόταν για να σε πιάσει και να σε βάλει κάτω για μπάνιο..Συνήλθε το μωρό μου!!!
prince
Διάσημο μέλος
ααδλφκξα τη γάτα μου πίσω!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Είναι ένα περίεργο πράγμα..Κι εμένα τελευταία νιαουρίζουν πολύ.Υποθέτω είναι ότι θέλουν φαί..Αλλά ειδικά η Ήλια νιαου νιαου και μετά ένα δυνατό ΝΙΑΟΥτουλάχιστον η ήλια είχε λόγο που φαιρόταν έτσι... η δική μου; γιατί χαϊδεύεται και γουργουρίζει χωρίς λόγο; άσε που νιαουρίζει κι όλας.... Παίζει αυτό που το πας;
ααδλφκξα τη γάτα μου πίσω!!

Αν την κοιτάξω το κάνει πιο σιγά αν γυρίσω το βλέμμα μου παίρνει και μικρόφωνο!!!

Σταυρούλα καλό είναι να είναι και το ένα απο τα δύο χαδιάρικο γατί..υπάρχει ισορροπία έτσι!!!
Τι κάνουν λοιπόν τα μωρά σου!!!???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εδώ γάτος με προσόντα!! Μαοοοοοοο!!

Κατερινάκι πως είναι τα μικρούλια μας??
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ μωρέ τον Μορφέα..Ελα σίγουρα θα έρθω να τα δω από την άλλη βδομάδα με την ξαδέρφη άντα!!!εμένα πάλι τα δικά μου είναι μούγκα στη στρούγκα... μόνο σπανίως ο Μοφέας βγαίνει σαν το τελάλη στο γατομπαλκόνι και διαλαλεί...
Εδώ γάτος με προσόντα!! Μαοοοοοοο!!
Κατερινάκι πως είναι τα μικρούλια μας??

Τα δικά μου αν εξαιρέσεις την ζουρλα τους με το πάνω κάτω στις 23.00 ως και τις 6.00 όλα καλά..Όταν όμως πέφτει η μαμά για ύπνο τα μωρά παίρνουν θέσεις, η Ηλια σε σημείο πλυσίματος προσώπου(κοινώς πάνω στο κεφάλι)και ο Μάπας σε σημείο παιχνιδιού με τα πόδια της μαμάς στο πλάι μέσα από τα σκεπάσματα πάνω στην κοιλίτσα μου!!!Από μιαου άλλο τίποτα και τα 2!!!!!!ΖΟΥΡΛΑΑΑΑΑ!!!!

prince
Διάσημο μέλος
τα δικά ου μου διαλύουν το σπίτι ....
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εδώ είμαστε λοιπόν, μόνο που το μοντέλο Ήλια δεν πολυκαθόταν για πόζες..σαν μανατζερ της απλά θα σας πω ότι μας σνομπάρει γιατί όλοι λένε ότι είναι μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!Η φωτογραφία πουυ ακολουθεί την αδικεί απίστευτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool