Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Ελα μωρε και με τρομαξες...Ενταξει ειναι και σε ηλικια που αλλαζουν συνεχεια,μην ανησυχεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν εγώ τις φωτός τις έβγαλα ...ΑΛΛΑ δεν φαίνεται κάτι..Πρέπει να τις δεις για να καταλαβεις..Δεν είναι ότι είναι παχιά είναι οτι μεγάλωσαν...Η μουρίτσα τους είναι πιο ενήλικη...Το σώμα τους ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ!!!Η Ήλια μου φαίνεται πιο μεγαλη από τον Μάπα πάντως!!!!

Τα είδα τα είδα!! Κουκλιά τα μωράκια κουκλιααααα!!!!! Εχουν ομορφυνει πολυ!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινα είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στο my cat (με τη δική σου βοήθεια) και γνώρισα τα γατάκια σου αλλά όπως είδα στις φωτογραφίες έχουν μεγαλώσει αρκετά... τι γλυκούλια!!! Τα δικά μου μωράκια δε κάθονται ακόμα να τα πιάσω αλλά με βλέπουν με τη μαμά τους. Τα φωνάζει συνέχεια και τα θηλάζει...

Τι ωραίος κόσμος είναι εδώ!!!
Ειμαι πολύ ενθουσιασμένη, ξέχασα χθες να χαιρετήσω και τη παρέα που γράφει εδώ...Στη μαμά γάτα μου, αρέσει πολύ το σπιτικό φαγητό, και ακολουθούν και τα μωρά αυτή τη σειρά, ειναι καλό αυτό;
Δε ξέρω, επειδή ήρθε από το κήπο και έτρωγε όπου έβρισκε; Ισως...:hmm: Εσένα τρώνε τέτοιο φαγητό δε ξέρω τι να κάνω, να συνεχίσω να τους δίνω; Βάζω και γατοτροφή αλλά τρώνε πιο λίγο.:)

Καλημέρα Κατερίνα.. τι κάνουν τα μικρά σου γατάκια; Σκανταλιές;

Καλημέρα Σταυρούλα...:)Καλέ τι σκανταλιές..Όλο νιαουρίζουν για παραπάνω φαί..Αλλά εγώ είμαι αυστηρή μάνα και δίνω μόνο όσο πρέπει αν και μου φαίνεται πολύ λίγο..75 γρ είναι λίγα για μια μέρα έτσι δεν΄είναι ????:hmm:Βεβαια απο συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες όλο έρχονται το πρωί κουλουριάζονται δίπλα μου και κοιμόμαστε(συνήθως έρχονταν και παίζανε στο κεφάλι μου πάνω για να ξυπνήσω μάλλον)..ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δηλ. για πρωί!!!;)Και το καλύτερο κοιμόμαστε κυριολεκτικά αγκαλιά!!!!:D

Τι κανουν τα δικά σου???Συμφιλιώθηκαν????

Φωτο φωτο φωτο!!!

εγώ στα δικά μου βάζω 30 γρ πρωί 30 γρ βράδυ... σε κάθε μπώλ και το αφήνουν.... μονίμως τρώνε απο ένα μπώλ... αν παρα αργήσω να ανανεώσω την τροφή (ανά δώδεκα ώρες) βάζουν χέρι στο δεύτερο μπώλ.... ομοίως και με το νερό... συνήθως πίνουν από ένα εκτός και αν κατεβει υπερβολικά η στάθμη του και δεν χωράει να πλατσουρίσει η ρέινα μέσα....

δεν ξέρω τι τρώει ποιος... μπορώ να σου πώ ότι εγώ μονίμως την ρέινα βλέπω να πηγαινοέρχεται και να τρώει... ο πρίνς όμως παίρνει βάρος....η κοντέσα σταθερή...

χμ τώρα το συμφιλιώθηκαν είναι σχετικό...είναι τελικά θέμα ποιος θα ανέβει πρώτος στο κρεβάτι...αν ανέβει ο πρίνς γίνεται ο κακός χαμός.... αν ανέβει η ρέινα τότε ο πρίνς πιάνει μια γωνίτσα κάτω χαμηλά και με κοιτάει με παραπονο....

η ρέινα δε το έχει σύστημα μόλις πάω προς τα μέσα έρχεται τρέχοντας.... :Ρ να πιάσει θέση...

χτες βράδυ σκουνταγε τον πρίνς για να παίξουνε και καλπάζανε σε όλο το σαλόνι... :) ούτε αγριαδες ούτε τίποτε :)

είναι με τις ώρες τους τελικα΄:)

Φωτο φωτο φωτο!!!

Σιγά κυρία μου..πείτε και ενα καλημέρα..με την πρώτη φωτό..:lol::lol:Μωρέ φορτιζα την μπαταρία της φωτογραφικής εχθές αλλιώς θα είχε ντοκουμέντα σήμερα...:PΤώρα μάλλον από Δευτέρα..:redface:Θα δουμε..Μεγαλώσαμε πολύ όμως...:D
εγώ στα δικά μου βάζω 30 γρ πρωί 30 γρ βράδυ... σε κάθε μπώλ και το αφήνουν.... μονίμως τρώνε απο ένα μπώλ... αν παρα αργήσω να ανανεώσω την τροφή (ανά δώδεκα ώρες) βάζουν χέρι στο δεύτερο μπώλ.... ομοίως και με το νερό... συνήθως πίνουν από ένα εκτός και αν κατεβει υπερβολικά η στάθμη του και δεν χωράει να πλατσουρίσει η ρέινα μέσα....

δεν ξέρω τι τρώει ποιος... μπορώ να σου πώ ότι εγώ μονίμως την ρέινα βλέπω να πηγαινοέρχεται και να τρώει... ο πρίνς όμως παίρνει βάρος....η κοντέσα σταθερή...

χμ τώρα το συμφιλιώθηκαν είναι σχετικό...είναι τελικά θέμα ποιος θα ανέβει πρώτος στο κρεβάτι...αν ανέβει ο πρίνς γίνεται ο κακός χαμός.... αν ανέβει η ρέινα τότε ο πρίνς πιάνει μια γωνίτσα κάτω χαμηλά και με κοιτάει με παραπονο....

η ρέινα δε το έχει σύστημα μόλις πάω προς τα μέσα έρχεται τρέχοντας.... :Ρ να πιάσει θέση...

χτες βράδυ σκουνταγε τον πρίνς για να παίξουνε και καλπάζανε σε όλο το σαλόνι... :) ούτε αγριαδες ούτε τίποτε :)

είναι με τις ώρες τους τελικα΄:)
Θέλουν λίγο χρόνο μάλλον μωρέ..Αχ τέλειο πρέπει να είναι πάντως..Θέλω κι εγώ άγνωστα γατάκια αλλά θέλω και πολύ χρόνο για να τα βλέπω κατά την συμφιλίωση τους...:/::blink:

Αποκτήσαμε και "φίλο" που του κάνουμε κχχχχ απο την τζαμαρία..Δεν ξέρω αν είδες την αγγελία του..Φοβερός γατούλης(υποθέτω είναι αρσενικός λόγω κεφαλιου ΤΕΡΑΣΤΙΟ)

Καλέ 60 τους βάζεις και τέρμα..???Τι τροφή παίρνεις????

Σιγά κυρία μου..πείτε και ενα καλημέρα..με την πρώτη φωτό..:lol::lol:Μωρέ φορτιζα την μπαταρία της φωτογραφικής εχθές αλλιώς θα είχε ντοκουμέντα σήμερα...:PΤώρα μάλλον από Δευτέρα..:redface:Θα δουμε..Μεγαλώσαμε πολύ όμως...:D
Καλημερα!
Φωτο φωτο φωτο!!!
Συνεννοησου και με τη Σταυρουλα για τα γατοπιατακια.;)

Καλημερα!
Φωτο φωτο φωτο!!!
Συνεννοησου και με τη Σταυρουλα για τα γατοπιατακια.;)
:mad:Μαρή με κοροιδεύεις?????????:lol::lol:

Η Στααυρούλα θα τα παραλάβει????Τέλεια ναι θα συνεννοηθώ..

ΣΤαυρουλαααααααααααααααααααααα ακούω τι έχω να κάνω...????:):hmm:

30 γρ σε κάθε μπώλ το πρωί και άλλο τόσο το βράδυ και το αφήνουν... σουλέω τρώνε από ένα μπώλ λές και δεν έχει δέυτερο....αμφιβάλω αν και τα δύο μαζί τρώνε 80 γρ ημέρησίως..... τώρα ατομικά δεν ξέρω να σου πώ τι τ΄ρωνε... (μάλλον δεν τους αρέσει ιδιαίτερα)

τους βάζω πέρσιαν άνταλτ.... με την κίττεν λυσσάγανε αλλά μεγάλωσε ο πρίνς.... σε λίγο έχει και γενέθλια...

τεράστιο κεφάλι ε; πρέπει να τραβήξω κοντινή του πρίνς να δεις τι πάει να πει τερααααααααααααστιο κεφάλι

Έφυγαν τα γατοπιατάκια; χμχμχ Κατερίνα μου για κάθε γατοπιατάκι θέλώ 5 λεπτά γατο αγκαλιάς.....

Οχι Σταυρουλα απο βδομαδα θα στα στειλω,θα τα ετοιμασω το Σαββατοκυριακο μαλλον.Α εγω δεν θα χρεωσω τιποτα δλδ;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλησπερά! Τι κάνετε? Κατερίνα sorry που δεν μπήκα χθες msn είχα πολύ δουλειά. Τι κάνουν τα λαίμαργα ζουζούνια σου?

30 γρ σε κάθε μπώλ το πρωί και άλλο τόσο το βράδυ και το αφήνουν... σουλέω τρώνε από ένα μπώλ λές και δεν έχει δέυτερο....αμφιβάλω αν και τα δύο μαζί τρώνε 80 γρ ημέρησίως..... τώρα ατομικά δεν ξέρω να σου πώ τι τ΄ρωνε... (μάλλον δεν τους αρέσει ιδιαίτερα)

τους βάζω πέρσιαν άνταλτ.... με την κίττεν λυσσάγανε αλλά μεγάλωσε ο πρίνς.... σε λίγο έχει και γενέθλια...

τεράστιο κεφάλι ε; πρέπει να τραβήξω κοντινή του πρίνς να δεις τι πάει να πει τερααααααααααααστιο κεφάλι
Καλέ το γατάκι μας είναι μπασμένο (εννοώντας όχι μακρουλό, τύπου ταλιατέλα(ρώτα τη δώρα για τους ορους:lol:)με ένα τεράστιο κεφάλι..αφου νομίζεις ότι θα πέσει μπροστά από το βάρος του κεφαλιού..:lol::lol:Ο πρινς είναι αντρακλας καλέ..Αλλά βρε παιδί μου πολύ λίγο τρώνε!!!:blink:
Έφυγαν τα γατοπιατάκια; χμχμχ Κατερίνα μου για κάθε γατοπιατάκι θέλώ 5 λεπτά γατο αγκαλιάς.....
5 λεπτά εγώ ή εσύ αγκαλιά με τα γατάκια μας????????:hmm:
Οχι Σταυρουλα απο βδομαδα θα στα στειλω,θα τα ετοιμασω το Σαββατοκυριακο μαλλον.Α εγω δεν θα χρεωσω τιποτα δλδ;;;;;;;;;;;;;;;;
Α έτσι μαρη εσύ θες και κέρδος έ??????:lol::lol::lol:Βρεεεε πες εσύ τι θες και στο στέλνουμε!!
Καλησπερά! Τι κάνετε? Κατερίνα sorry που δεν μπήκα χθες msn είχα πολύ δουλειά. Τι κάνουν τα λαίμαργα ζουζούνια σου?
Καλημέρα θα πω εγώ..:lol::lol:Καλέ σιγά και που δεν μπήκες μια μέρα δεν πειράζει..αλλωστε με επιασε κάτι πάλι και την έπεσα νωρίς χθες..Τα γατουλινάκια μου έχουν αρχίσει να συνέρχονται απο το θέμα τροφής και δεν με πρήζουν τόσο..Αλλά αν τους βάλω πέφτουν μέσα στο φαι και δεν αφήνουν ούτε σπυράκι..Σε 2 λεπτά εχει καθαρίσει όλο!!!!!:lol::lol:

Καλέ το γατάκι μας είναι μπασμένο (εννοώντας όχι μακρουλό, τύπου ταλιατέλα(ρώτα τη δώρα για τους ορους:lol:)με ένα τεράστιο κεφάλι..αφου νομίζεις ότι θα πέσει μπροστά από το βάρος του κεφαλιού..:lol::lol:Ο πρινς είναι αντρακλας καλέ..Αλλά βρε παιδί μου πολύ λίγο τρώνε!!!:blink:

5 λεπτά εγώ ή εσύ αγκαλιά με τα γατάκια μας????????:hmm:

Αλλά αν τους βάλω πέφτουν μέσα στο φαι και δεν αφήνουν ούτε σπυράκι..Σε 2 λεπτά εχει καθαρίσει όλο!!!!!:lol::lol:

5 λεπτά εγώ αγκαλιά όχι εσύ... άσε κάτω τα μαλλιαρό γατά μου αμέσως μόλις είπα αγκαλια....

Στην τροφή τώρα δεν μπορώ να τα ταϊσω με το ζόρι... τι να κάνω. τα παρακαλάω... τρώνε λίγο και την κάνουν.... Από την άλλη εσύ τι τους κα΄νεις και τρώνε τόοοοοοσο πολύ;

Καλημέρα θα πω εγώ..:lol::lol:Καλέ σιγά και που δεν μπήκες μια μέρα δεν πειράζει..αλλωστε με επιασε κάτι πάλι και την έπεσα νωρίς χθες..Τα γατουλινάκια μου έχουν αρχίσει να συνέρχονται απο το θέμα τροφής και δεν με πρήζουν τόσο..Αλλά αν τους βάλω πέφτουν μέσα στο φαι και δεν αφήνουν ούτε σπυράκι..Σε 2 λεπτά εχει καθαρίσει όλο!!!!!:lol::lol:

Α ναι? Είναι επειδή κάνουν δίαιτα φαίνεται...:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Εμενα ο Σειριος κι ολη μερα να τον ταιζεις θα τρωει,δεν εχει κανενα προβλημα.Η Μοιρα θα φαει οσο θελει και το υπολοιπο θα το αφησει.
Λοιπον Κατερινα θελω να μου στειλετε ενα ρωσσακι,ενα βρετανακι ασημι,μια σαρτρεζ,κι έναν μεην κουν.Μην τα τυλιξετε,θα τα φαω εδω.

δεν μου λές δώρα... για τα γατοπιατάκια τα θές; να τα κάνω κατάθεση στο ΑΤΜ ΄'η να πάω ταμείο για να τα καταθέσω στολογαριασμό σου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back