katerina10
Περιβόητο μέλος
Παιδί μου σε βάρος εννοώ,δε χρειάζομαι το χάρακα,θυμάμαι απ'εξω πόσες μέρες διαφορά έχουν με τον δικό μου,δε θυμάσαι που τα λέγαμε;

στο τετράγωνο!!!

μη σου πω στον κύβο!!!Λοπόν θυμάσαι που σου έλεγα ότι είχαμε φτάσει τα 1950 και τα 2000???Τώρα μετά τη δίαιτα τους δεν έχω πάει στη γιατρό .Την πεμπτη έχουμε ραντεβού!!!Θα σας πω τότε!!!Έχουμε και τα προαιρετικά εμβόλια!!!!Άντε να δούμε!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ε οποτε καλα θα ειναι.Εμας μας είπε οτι ειναι μια χαρα για τοσο μακρουλη γάτα.στο τετράγωνο!!!
μη σου πω στον κύβο!!!
Λοπόν θυμάσαι που σου έλεγα ότι είχαμε φτάσει τα 1950 και τα 2000???Τώρα μετά τη δίαιτα τους δεν έχω πάει στη γιατρό .Την πεμπτη έχουμε ραντεβού!!!Θα σας πω τότε!!!Έχουμε και τα προαιρετικά εμβόλια!!!!Άντε να δούμε!!!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι ασ το Ζορίτσα...Ρόμπα έγινα..για κιλά μου έλεγε η μουκέλις..το γέλιο μου βγήκε σε τέτοιο

...

Λογικό είναι Ζορίτσα μου να έχεις χάσει επεισόδια αφου όλοι τρέχουμε!!!!Δεν είναι χώρα αυτή να ευχαριστηθείς τη ζωή σου....Με τίποτα!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ε οποτε καλα θα ειναι.Εμας μας είπε οτι ειναι μια χαρα για τοσο μακρουλη γάτα.![]()
Εμένα δεν μου είπε τίποτα..Απλά όταν τα είδε είπε"Καλέ!Τι έγινε εσείς ήρθατε αδυνατούλια και βρήκατε σπίτι και τρώτε..???Τι πατσιά είναι αυτα????"Και τότε κατάλαβα ότι το κρέας (εμ δερμα ήθελα να πω) που κρέμεται είναι κοιλίτσα!!!Η Ήλια που κάνει πιο σωστη δίαιτα και δεν είναι λαίμαργη σαν τον άλλο τον φαγάνα, δεν έχει πλέον κοιλια..Ο άλλος όμως....ΑΠΑΠΑ!!!!Το είδες, δεν το είδες στην φωτογραφία το πατσί του???

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
O Πακι o τίγρης είναι καταπληκτική φάτσα. Αλλα και τα γουργουριάρικά είναι κορυφαία. Είστε μια τέλεια γουργουροικογένεια![]()
Παρατηρώ μια ελαφριά συμπάθεια στον ανηψιο-γιο μου(δεν έχει καθοριστεί ακόμα)....

Δεν στραβώνουμε εμείς όμως γιατί εμείς έχουμε τρόπους και είμαστε ανώτερες γατούλες!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σήμερα πήγαμε στην κτηνίατρο για το προαιρετικό εμβόλιο.Υγειέστατα με μια μικρή λεπτομέρεια στα αυτάκια του Μάπα μου..Κόψαμε και νυχάκια(γιατί είχαμε κάνει την μαμά καινούρια τόση νυχάρα πια!)

Τα καλά νέα είναι ότι δεν πήραμε καμία 700αριά κιλά πάλι να πάθει εγκεφαλικό μαμά και γιατρός.Η τιγρούλα μου είναι 2100 και πλεον κοιλίτσα γιοκ και ο λιονταρίνος μου 2450 και ναι έχει ακόμα κοιλίτσα..Αφού βρήκε τη σακουλίτσα και έτρωγε ως και το αλουμινόχαρτο το βλαμμένο μου!Πάλι καλά που το είδα σύντομα!

Σε 10 μέρες θα είμαστε 4 μηνών αλλά η γιατρός από την ανάπτυξη τους τα έκοψε για ήδη 4!!Τα μανάρια μου είναι και ανεπτυγμένα!!!Πήραμε νέο παιχνιδάκι σήμερα και ναι...μέσα σε μια ώρα καταστράφηκε από δόντια γιατί νυχάκια, οκ, είπαμε τα κόψαμε!

Έχουμε πέσει για ύπνο και δεν λέμε να ξυπνήσουμε από τη ζέστη ενώ πριν καμια ώρα(ώρα κοινής ησυχίας) τρέχαμε να πιάσουμε ο ένας τον άλλο κουβαλώντας και τα 2100 και 2500 γραμμαρια μας!!!

Αυτααααααααααα!!!Φιλιά σε όλα τα γατουλίνια!!!
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ιδιαίτερα ο Μάπας σε μια πόζα είναι σαν σπαγγέτο
(το καημένο). Μήπως για την ηλικία τους είναι και αρκετά μεγαλόσωμα που δικαιολογεί τα 2 κιλά;
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ ψάχνω και ψάχνω το θέμα για να βρώ τα γατάκια-τέρατα-γιουβαρλάκια και δεν τα βρίσκωωωω. Ιδιαίτερα ο Μάπας σε μια πόζα είναι σαν σπαγγέτο
(το καημένο). Μήπως για την ηλικία τους είναι και αρκετά μεγαλόσωμα που δικαιολογεί τα 2 κιλά;
![]()
Λοιπόν, η αλήθει είναι ότι η υπερπροστατευτική μάνα σε συνδυασμό με την υπερβολική ανησυχία της
, έφαγε φλασιά από μία φραση.Η γιατρός όταν τα είχε δει (στην προηγούμενη επίσκεψη) είχε πει:"Πωωωωωωω καλέ εσεις βρηκατε σπιτάκι να ζήσετε και σας ταίζουν του σκασμου??Τι πατσοκοιλια είναι αυτα".
Ε!Δεν ήθελε και πολύ, εγώ που είμαι υπερβολικά αδύνατη, σκέφτηκα ότι θέλουν διαιτούλα, διάβασα και τις συσκευασιες και από 240 τους έβαλα 50.Ο Μάπας όμως παρεκτράπηκε από την δίαιτα λόγω λαιμαργίας
και έτσι παραμένει με κοιλίτσα.Η άλλη έγινε ένα μοντελάκι!
Η γιατρος σήμερα που την ρώτησα είπε "Η Ήλια είναι πολύ καλή, ο Μάπας έχει λίγο πατσοκοιλάκι αλλά δεν μας ανησυχεί στην ηλικία που είναι.."Εγώ όμως προσέχω!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω βε Κατερινάκι,δε μου φαίνεται και τραγικο να ειναι δυο κιλά,είναι μια εβδομάδα πιο μικρά απο τον Σειριο και 200 γραμμαρια πιο παχια.Ε και;Ο δικος μου ειναι για λύπηση,όσοι τον βλέπουν μας ρωτάνε γιατί δεν το ταϊζουμε αρκετά,σαν μακαρόνι είναι.Ποση διαφορά πια να κάνουν 200 γραμμάρια;
Ξέρεις αν δεν τους έκανα τη δίαιτα θα είχαν φτάσει τώρα τα 3 κιλα και ..Τότε ήταν κάπως τραγικά!Τώρα μου φαίνονται απλά καλοφροντισμένα!
Επίσης, ο Μάπας είναι 600 γρ πιο πολλά από τον δικό σου!!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμ, το έλεγα εγω οτι η ποιότητα έφταιγε αλλα κανείς δεν μου απαντούσε..Μπορεί να χάλασα ένα κάρο λεφτά για λουράκια, βρήκα όμως τα κατάλληλα και είναι και τα δύο μου γουργυριάρικα ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!
Ειδικά η Ηλια, έχω την εντύπση ότι έχει γίνει ΘΕΑ!!!!Μεγαλώνει το κουκλάκι μου!!!Ο άλλος έχει τόσο μικρό προσωπάκι που ο μπαμπάς του τον λέει αυτιάγκουρα..είναι λιγάκι!!!
Λοιπόν,σας αφήνω..προσεχώς και φωτος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε εχουν κ την πολυτελεια να επιλεγουν χρωμα??? απιθανοι εισαστε!!!
περιμενουμε φωτοςςςςς
katerina10
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αφου το έγραψα αυτό πηγα για φαγητό και μετα γυρισα να τις βαλω και με πηρε ο υπνος αγκαλια με τα γατακια μου..καληνύχτα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool