Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Καλημερα Μάπα και Ήλια!
Ωραιο το καινουριο σπιτι;Εχετε μερος να αλωνιζετε τωρα ε;Πειτε στη μαμα οτι θελουμε να σας δουμε.Εσεις πηγατε για στειρωση ή οχι ακομα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Μάπα και Ήλια!
Ωραιο το καινουριο σπιτι;Εχετε μερος να αλωνιζετε τωρα ε;Πειτε στη μαμα οτι θελουμε να σας δουμε.Εσεις πηγατε για στειρωση ή οχι ακομα;
Καλημέρα ΣΑΣ!!!

Το ξέρω ότι θέλετε να τα θαυμάσετε αλλά πρέπει να βρώ πρώτα μέσα στιις κούτες την φωτογραφική μου...:redface::lol::lol:Ακόμα κούτες έχω και θα πάω σπίτι από Δευτέρα..Τότε θα δοκιμασω να τα κάνω για άλλη μια φορά φωτομοντέλα!!!:)Πρέπει να δείτε τη χαρά που κάνουν που τρέχουν σαν τρελά..ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!Βάλαμε και την Πέμπτη ίντερνετ οπότε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια,θα περιμενουμε με ανυπομονησια!Τι εκανες τελικα με τις στειρωσεις Κατερινακι;

(και συνεχίζω καθότι μπήκε το αφεντικό πριν...)
και τα δύο έχουν γίνει καραχαδιάρικα και έχουν αρχίσει να συνηθιζουν και την συγκάτοικο τους..πάνε στον ύπνο της και στρογγυλοκάθονται στο κρεβατι της..Το πιο ωωραίο όμως είναι ότι έχουν μάθει τι πρέπει να μην κάνουν και έτσι..όλα καλά..Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα αν εξαιρεσείς τις γνωστές σκανταλιές και τη συνήθεια του ξυπνητηριου κατά τις 7 το πρωί!!!:DΥπόσχομαι να επανέλθουμε όλη η οικογένεια!!!Και ο Πάκι!!!;)

Ωραια,θα περιμενουμε με ανυπομονησια!Τι εκανες τελικα με τις στειρωσεις Κατερινακι;
Άααααα ναι!!Το ξέχασα αυτό..Πήγα την Ήλια πριν καμια 10αρια μέρες στην κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν έχει γατάκια και ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα μήνα ακόμα..Είναι καλύτερο και για την ανάπτυξη τους..Αρχές Οκτώβρη θα τα πάω και πάλι...Ο Μάπας μια φορά είχε καβαλήσει την Ήλια και τον μάλωσα από τον φόβο μου και από τότε..ΤΙΠΟΤΑ!!:blink:Αλλά και η Ήλια δεν κάθεται ούτε λεπτό δίπλα του δεν τον θέλει

Άααααα ναι!!Το ξέχασα αυτό..Πήγα την Ήλια πριν καμια 10αρια μέρες στην κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν έχει γατάκια και ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα μήνα ακόμα..Είναι καλύτερο και για την ανάπτυξη τους..Αρχές Οκτώβρη θα τα πάω και πάλι...Ο Μάπας μια φορά είχε καβαλήσει την Ήλια και τον μάλωσα από τον φόβο μου και από τότε..ΤΙΠΟΤΑ!!:blink:Αλλά και η Ήλια δεν κάθεται ούτε λεπτό δίπλα του δεν τον θέλει
Τι εννοεις για την αναπτυξη;:confused:

Τι εννοεις για την αναπτυξη;:confused:
Ορμονικά και δεν ξέρω από εσάς το ξέρω..καλύτερα πιο μεγάλα από 6 μηνών λέει η γιατρός...:hmm:

Ε ναι αυτο λεω ειναι ηδη εξι μηνων τα δικα σου ετσι δεν ειναι;

Ε ναι αυτο λεω ειναι ηδη εξι μηνων τα δικα σου ετσι δεν ειναι;
Ναι αλλά όσο πιο αναπτυγμένα(κατάλαβες τι εννοώ)τοσο το καλύτερο!!;)6 μηνών και κάτι ημερών θα τα πάω!!!:)

σε 15 μέρες 6,5 μηνών δηλ!!

Ναι αλλά όσο πιο αναπτυγμένα(κατάλαβες τι εννοώ)τοσο το καλύτερο!!;)6 μηνών και κάτι ημερών θα τα πάω!!!:)
Ναι ε;Κι εμας μας ειχε πει η γιατρος μας στο Βολο να το καθυστερησουμε οσο γινεται,αλλα ο Σειριος εχει αγριεψει αρκετα...Λες να μην κανω καλα;:(

Ναι ε;Κι εμας μας ειχε πει η γιατρος μας στο Βολο να το καθυστερησουμε οσο γινεται,αλλα ο Σειριος εχει αγριεψει αρκετα...Λες να μην κανω καλα;:(
Αν μπορείς να περιμένεις....Καλύτερα θα είναι!!!Αν πάλι όχι είσαι μέσα στα πλαίσια γλυκιά μου οπότε δεν υπάρχει κάτι κακό..Ο πάκι που είναι σχεδόν 5 έχει αρχίσει να κανονίζει και κουκλάκια:blink::blink::lol::lol:

Αν μπορείς να περιμένεις....Καλύτερα θα είναι!!!Αν πάλι όχι είσαι μέσα στα πλαίσια γλυκιά μου οπότε δεν υπάρχει κάτι κακό..Ο πάκι που είναι σχεδόν 5 έχει αρχίσει να κανονίζει και κουκλάκια:blink::blink::lol::lol:
Το βραδυ και ολη την ημερα που λειπω τα εχω χωριστα...Ποσο καιρο θα ειναι ετσι;Επισης ο Σειριος εχει ψιλοτρελαθει,δεν γραπωνει τη Μοιρα βεβαια,αλλα εχει γινει πολυ επιθετικος και αλλοπροσαλος.Την Παρασκευη θα τον παω...Θα τον δει βεβαια κι η γατρος εδω και θα μας πει...:/:

Το βραδυ και ολη την ημερα που λειπω τα εχω χωριστα...Ποσο καιρο θα ειναι ετσι;Επισης ο Σειριος εχει ψιλοτρελαθει,δεν γραπωνει τη Μοιρα βεβαια,αλλα εχει γινει πολυ επιθετικος και αλλοπροσαλος.Την Παρασκευη θα τον παω...Θα τον δει βεβαια κι η γατρος εδω και θα μας πει...:/:
Αν το καλοσκεφτείς στην ίδια ηλικία θα τα πάμε!!!;)Τέσπα..Η γιατρός θα ξέρει καλύτερα!!!:)

Καλή σας μέρα είχα σκοπό να γεμίσω το ποστ μου με υπέροχες φωτος των μωρών μου για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι να ομορφήνω το σαιτ..Όμως μετά τα χθεσινά δυστυχώς δεν μπορώ..δεν φτάνει που έφαγα το σοκ του να δω μια τόσο βαθια ανοιχτή πληγη χθες παρά ζω το δράμα που τα δύο αδερφια δεν αναγνωρίζονται!!!Δεν ξέρω τι να πω..!!!Δεν τους έχω ξαναδεί τοσο εχθρικούς.Εγώ που είχα αγκαλια τον Μάπα έφαγα μια γρατζουνια ξεγυρισμένη..Ο Μάπας που είναι μοναχούλης με ένα κολάρο που τον δυσκολεύει αφάνταστα και μια εχθρική Ήλια να του κανει κχχχχχχχ όλη την ώρα τι θα κάνει????Εχει και τα ράμματα και το χανζαπλαστ ...:(

Υπομονη βρε Κατερινακι,θα περασει κι αυτο...Κι εμενα μετα τον κτηνιατρο ηταν πολυ εχθρικη η Μόιρα,ειναι επειδη μυριζουν διαφορετικα.

Υπομονη βρε Κατερινακι,θα περασει κι αυτο...Κι εμενα μετα τον κτηνιατρο ηταν πολυ εχθρικη η Μόιρα,ειναι επειδη μυριζουν διαφορετικα.
Καλημέρα Δωράκι μου!!!Πόσο κράτησε η εχθρικότητα στην Μόιρα το αγγελουδάκι???:hmm:Εμένα δεν ξέρω αν τα έχουν βρει τώρα:hmm::/:..Φοράει και το αναπαυτικότατο κολάρο....και είναι σαν ασπίδα προστασίας ...:lol:Αλλά χόρεψε ένα ζειμπέκικο ο κακομοίρης χθες και εμείς οι ακαρδες γελούσαμε...ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!:lol:

:lol:Με εμας το περιεργο ηταν οτι ενω πριν τη στειρωση δεν ηθελε ο Σειριος τη Μοιρα,μετα την επιστροφη απο το γιατρο εγινε το αναποδο.:confused:Βασικα ο μικρος την πειραζει και την δαγκωνει ελαφρα που και που,οποτε φανταζομαι οτι αυτο συντελει...Παντως τρωμε και παλι μαζι πλεον,και δεν ακουγεται κανενα χου.Καθονται στα 30 εκατοστα,και μυριζονται στις μουριτσες και στις πατουσες οπως και πριν.Και καναμε τη στειρωση την Παρασκευη.

:hmm:Αυτό σημαίνει μάλλον ότι τα δικά μου που αγαπιόνταν εξ αρχής και δεν μπορούσε το καθένα χωρίς το άλλο..ότι θα συνέλθουν όπου να ναι..Απλά να μην γίνει καμιά μαχη δεν θέλω γιατι θα έχει και το πάνω χέρι η μικρή και έχουν και κατι νύχια...Δεν τους τα έχω κόψει για αυτό!:|

Κοψε νυχακια τοτε για καλο και για κακο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back