Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Μακάρι να μείνετε έτσι και τυχόν διαφορές να τις λύσετε ήρεμα και να τις αφήσετε πίσω. Αν μπορείτε και τα βρίσκετε αυτό ειναι πολύ όμορφο. :)

Super! Τέλεια!:up: Γιατι έτσι όπως το ειπες ανησύχησα...:/:
Οχι μωρέ τσακωμοί ομως...ίσως παρεξηγήσεις ή διαφωνίες...που εφόσον αγαπιέστε θα λύνετε γρήγορα! ;):up:
Σνιφ συγκινήθηκα...Έτσι είναι την αγαπώ και ξέρω πως με αγαπά..Απλά είμαι και λίγο περίεργη και παραπονιάρα κλπ κλπ..:redface::redface::):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη σου έχω πει πως πεθαίνω για το αβατάρ σου?????????????:inlove::inlove:
τοτε στην αφιερώνω!!! :)
Ετσι ειναι κανονικά...την έστριψα στο avatar για να μη στρεβολαιμιάζετε! :P:lol:

CIMG2151.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τοτε στην αφιερώνω!!! :)
Ετσι ειναι κανονικά...την έστριψα στο avatar για να μη στρεβολαιμιάζετε! :P:lol:

CIMG2151.JPG
Αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου!!!!Τιγράκι είναι μωρέ κοίτα ένα πατουσίνι!!!!!!!!!Η μήπως λιονταράκι:hmm::hmm:???Αχ κουκλι είναι!!!!Κοιτάξτε βρε τι ανηψάκι έχω εγώ!!!!:):inlove:

Αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου!!!!Τιγράκι είναι μωρέ κοίτα ένα πατουσίνι!!!!!!!!!Η μήπως λιονταράκι:hmm::hmm:???Αχ κουκλι είναι!!!!Κοιτάξτε βρε τι ανηψάκι έχω εγώ!!!!:):inlove:
Ειναι λιονταράκι...και τα δικά μου ανιψάκια ειναι τιγράκια!!! :inlove::inlove::inlove:

Ειναι λιονταράκι...και τα δικά μου ανιψάκια ειναι τιγράκια!!! :inlove::inlove::inlove:
:D:DΕίναι αν και ο Μάπας πιο πολυ για λιονταρίνι μου κάνει:hmm:..Ότι πει η θεία!:D

:D:DΕίναι αν και ο Μάπας πιο πολυ για λιονταρίνι μου κάνει:hmm:..Ότι πει η θεία!:D
oχι η μαμά! Που τα ξέρει τα μωρά της καλύτερα! :up:
Λιονταράκος λοιπόν και μοιάζει στη ξαδέλφη του!! :P:lol:

oχι η μαμά! Που τα ξέρει τα μωρά της καλύτερα! :up:
Λιονταράκος λοιπόν και μοιάζει στη ξαδέλφη του!! :P:lol:
Τώρα το είδα..Ναι ναι τα ξαδερφάκια και ο Μάπας θα την προσέχει την μικρή...;)

Χθες η χαζή μαμά ενώ έγραψε τις οδηγίες για το πως να πάμε στην γιατρό (πραγματικά δεν ξέρω γιατι πήγαμε, δεν ήταν κανείς άρρωστος:hmm:)ξεχασε να γράψεις τις οδηγίες να φυγουμε από εκεί με αποτέλεσμα όχι να χαθουμε αλλά απλά νακανουμε τον κύκλο και να πάμε στο σπίτι μέσω Ηρακλείου που το ήξερε και καλύτερα.Ε καποια στιγμή και ενώ εγώ μεε την αδερφή μου παραπονιοόμασταν μέσα στο "σπιτακι" μας ΄τοι θέλουμε να βγούμε έξω μετά που γυρνούσαμε, η μαμά πήρε το κινητο και μιλούσε με καποιον..και του είπε ότι θα πάμε απο εκεί ακι χαμογέλασε χαρουμμενα.

Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε μας πήρε αγκαλια η μαμά και πήγαμε από εναν δρόμο πολύ γνώριμο.Ανεβήκαμε με ένα αυτόματο πράγμα λίγο ψηλά ανοιξε η πόρτα και γνώριμες μυρωδιές γέμισαν τον αερα και αναμνήσεις μας ήρθαν στο μυαλό.(θα συνεχίσω σε λίγο)

Ανοιξε το σπιτάκι μας και βγήκαμε έξω...Τι ωραίο μαλακό πάτωμα και ζεστό σαν αυτό στο δωμάτιο μας που έρχεται και η μαμά να κοιμαται στο κρεββατι μας..Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά..Μυρίζαμε απο εδώ μυριζαμε απο εκεί σαν να ήταν γνωστό το περιβάλλον αλλά οι δικιές μας μυρωδιές ΠΟΥΘΕΝΑ...Τα είχαμε χάσει με την αδερφή μου.Τρέχαμε από εδώ τρέχαμε από εκεί και πήγα σε ένα γνώριμο δωμάτιο..πολλές αναμνήσεις κανένα γνωστό έπιπλο μόνο το εκνευριστικό πάτωμα που ακουγόταν κάθε τρεισ και λίγο απο τα νυχχάκια μας..(συνεχίζω σε λίγο πάλι, έρχεται το αφεντικό ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!)

ΞΑφνικα δύο ψηλές γάτες που στέκονταν στα δύο πόδια μας πήραν αγκαλιά και αρχισαν να μας πασπατεύουν.Εντάξει στην μικρή μου αδερφή να το κάνουν αλλά εμένα τι με βρήκαν κοτζάμ αντρακλας????Και όλο έλεγαν ότι μεγαλώσαμε και καθόντουσαν και μιλουσαν με την μαμά για εμάς..Ωραία ήταν και ειδικά όταν καταλάβαμε ότι είχαμε γυρισει στο παλιο μας δωμάτιο με τον παππού και την γιαγιά που πλέον έχει ένα τεραστιο μαύρο τετράγωνο και μια οθόνη...κατω έχει και ένα παραλληλογραμμο μαύρο πράγμα που βουιζει..Αφου μας πασπάτεψαν και εξερευνήσαμε όοοοοοοοοοοοοοολο τον χώρο η μαμά μας έβαλε στο σπιτακι μας και μας γύρισε σπίτι..Ήταν ωραία που είδαμε ξανά τον παππου και την γιαγιά αλλά και το παλιο μας δωμάτιο..Μου ξύπνησε αναμνήσεις...:)

Κοιτάξτε η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά δεν μετανοιώνω στιγμή που αποφάσισα με την κολλητή μου να μείνουμε μαζί.Γνωρίζει τις παραξενιές μου, και εγώ ξέρω για τις δικιές τις.Δεν θα τσακωνόμουν ποτε μαζί της..:)Φυσικά κατανοώ την δυσκολία του να μένεις με γάτες και για αυτό μπορεί να παραπονιέμαι συνέχεια σε εσας εδώ αλλά εννοείται δεν έχω καμια απαίτηση απο την ίδια καθώς είμαι υπερευχαριστημένη για ότι κάνει για εμάς..Είμαι ακόμα ενθοουσιασμένη και απλά θα πω ότι ίσως είναι η καλύτερη αποφαση που έχχω πάρει στη ζωή μου..:DΤο παράπονο είναι παράπονο και σίγουρα θα υπάρξουν τσακωμοί αλλά αυτή η κοπέλα είναι η ιδανική φίλη για εμένα και η καλύτερη νονά για τα γατάκια μου.Δεν θα την αλλαζα με τίποτα από συγκάτοικο και φίλη.:)

Σνιφ συγκινήθηκα...Έτσι είναι την αγαπώ και ξέρω πως με αγαπά..Απλά είμαι και λίγο περίεργη και παραπονιάρα κλπ κλπ..:redface::redface::):P
Κατερινάκι μου όντως η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα. Πρέπει να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας κι από τις δυο πλευρές και να κατανοούμε τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Επίσης φυσικά είναι δύσκολη η συμβιωση με ζωάκια όταν δεν έχει συνηθίσει κ τόσο ο συγκάτοικός μας, και σαφώς καλά κάνεις κ δεν μετανοιώνεις Κατερίνα για την επιλογή σου. Αλλωστε οι δυσκολίες ξεπερνιουνται όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση κ αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, και επίσης η χαρά του να μοιραζομαστε πράγματα κ εμπειρίες είναι μεγάλη. :)
Και δεν είσαι καθόλου περίεργη κ παραπονιάρα. Είσαι απλά ευαίσθητη κ λεπτή στους τρόπους κ γι αυτό σε απασχολούν πράγματα και λεπτομέρειες. :up::up::up:

Κατερινάκι μου όντως η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα. Πρέπει να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας κι από τις δυο πλευρές και να κατανοούμε τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Επίσης φυσικά είναι δύσκολη η συμβιωση με ζωάκια όταν δεν έχει συνηθίσει κ τόσο ο συγκάτοικός μας, και σαφώς καλά κάνεις κ δεν μετανοιώνεις Κατερίνα για την επιλογή σου. Αλλωστε οι δυσκολίες ξεπερνιουνται όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση κ αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, και επίσης η χαρά του να μοιραζομαστε πράγματα κ εμπειρίες είναι μεγάλη. :)
Και δεν είσαι καθόλου περίεργη κ παραπονιάρα. Είσαι απλά ευαίσθητη κ λεπτή στους τρόπους κ γι αυτό σε απασχολούν πράγματα και λεπτομέρειες. :up::up::up:
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό έτσι...:hmm:Σε ευχαριστώ Αναστασίαα μου για τα καλά λόγια..:)Με κάνεις να ντρέπομαι λίγο βέβαια αλλά...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:redface::redface::D

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αίσχος....Ξεχασα τελείως τα γενεθλια των παιδιών..ΓΙΝΑΜΕ 9 ΜΗΝΩΝ! το Σάββατο!!!!!!Αυτό ήθελα να πω...Τα μωρά μου είναι τέλεια χαδιάρικα ΖΗΜΙΑΡΙΚΑ και πολύ μαμοθρεφτάρια!!!!:lol::lol:

Να σας χαιρόμαστε!!:up:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αίσχος....Ξεχασα τελείως τα γενεθλια των παιδιών..ΓΙΝΑΜΕ 9 ΜΗΝΩΝ! το Σάββατο!!!!!!Αυτό ήθελα να πω...Τα μωρά μου είναι τέλεια χαδιάρικα ΖΗΜΙΑΡΙΚΑ και πολύ μαμοθρεφτάρια!!!!:lol::lol:
Να μας ζήσουν τα μωρά μας:up::up:
Σα τη μαμα τους κι αυτά...χαδιαρικα και...ζημιαρικα:redface::P:lol::lol:

:DΕυχαριστούμε!!!Και για τα καλά και για τα περιπαιχτικά χαριτωμένα σας λόγια..:whistle::whistle::whistle:

Χρονια σας πολλα,να ζησετε Μανταρινογατα!

Ήλια και Μάπα να χρόνια σας πολλά να σας χαιρόμαστε, καθώς και τη μαμά σας:).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back