julia
Διακεκριμένο μέλος

Περιμένω χορηγία...
(και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Εγώ δεν μιλάω....
Περιμένω χορηγία...
(και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!)

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Περιμένω την ζέστη, να βγάλω εγώ τα ρούχα.!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια...![]()

μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη

ιβανα
Επιφανές μέλος
μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη
![]()
τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα...![]()
ποσο κρατησε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε?
ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη

Melini
Διάσημο μέλος
ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη![]()
Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;;

julia
Διακεκριμένο μέλος

Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο.
Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!!

(πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;;![]()
και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες

brigite
Διάσημο μέλος
Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα.
ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν.

julia
Διακεκριμένο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια ....![]()
σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ?

τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;;![]()
Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!!
Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση!εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν.![]()

Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!!Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλισταΠάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!!
Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση!
Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!!![]()

οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα

chryssa
Διάσημο μέλος
Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!!οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα![]()

Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς!

(το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool