popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:14 Η popi έγραψε: #21 24-03-07 23:14 Εμένα μου φαίνετε πιο αδύνατος Μάλλον πρέπει να πάω οφθαλμίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:16 Η sardela έγραψε: #22 24-03-07 23:16 Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:20 Η chrisidor: #23 24-03-07 23:20 Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:26 Η chrisidor: #24 24-03-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Click για ανάπτυξη... Τι να πω; Δεν ξέρω. Πάντως οι φουντωτοί αδέσποτοι που ταϊζω δεν έχουν αλλάξει λόγω κλίματος. Τη Δευτέρα που θα τους πάω και τους δύο στη γιατρό (ο Ισίδωρος έχει το τρίτο βλέφαρο και ο Ζαχαρίας ουλίτιδα) θα δω τι θα μου πει και αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:03 Ο gristofer: #25 25-03-07 12:03 Και οι δικές μου μαδάνε λόγο εποχής αλλά δεν έχουν γίνει έτσι ,ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Mika έγραψε: #26 25-03-07 12:12 Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου φαίνετε πιο αδύνατος Μάλλον πρέπει να πάω οφθαλμίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:16 Η sardela έγραψε: #22 24-03-07 23:16 Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:20 Η chrisidor: #23 24-03-07 23:20 Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:26 Η chrisidor: #24 24-03-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Click για ανάπτυξη... Τι να πω; Δεν ξέρω. Πάντως οι φουντωτοί αδέσποτοι που ταϊζω δεν έχουν αλλάξει λόγω κλίματος. Τη Δευτέρα που θα τους πάω και τους δύο στη γιατρό (ο Ισίδωρος έχει το τρίτο βλέφαρο και ο Ζαχαρίας ουλίτιδα) θα δω τι θα μου πει και αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:03 Ο gristofer: #25 25-03-07 12:03 Και οι δικές μου μαδάνε λόγο εποχής αλλά δεν έχουν γίνει έτσι ,ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Mika έγραψε: #26 25-03-07 12:12 Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:20 Η chrisidor: #23 24-03-07 23:20 Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:26 Η chrisidor: #24 24-03-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Click για ανάπτυξη... Τι να πω; Δεν ξέρω. Πάντως οι φουντωτοί αδέσποτοι που ταϊζω δεν έχουν αλλάξει λόγω κλίματος. Τη Δευτέρα που θα τους πάω και τους δύο στη γιατρό (ο Ισίδωρος έχει το τρίτο βλέφαρο και ο Ζαχαρίας ουλίτιδα) θα δω τι θα μου πει και αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:03 Ο gristofer: #25 25-03-07 12:03 Και οι δικές μου μαδάνε λόγο εποχής αλλά δεν έχουν γίνει έτσι ,ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Mika έγραψε: #26 25-03-07 12:12 Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2007 στις 23:26 Η chrisidor: #24 24-03-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Click για ανάπτυξη... Τι να πω; Δεν ξέρω. Πάντως οι φουντωτοί αδέσποτοι που ταϊζω δεν έχουν αλλάξει λόγω κλίματος. Τη Δευτέρα που θα τους πάω και τους δύο στη γιατρό (ο Ισίδωρος έχει το τρίτο βλέφαρο και ο Ζαχαρίας ουλίτιδα) θα δω τι θα μου πει και αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:03 Ο gristofer: #25 25-03-07 12:03 Και οι δικές μου μαδάνε λόγο εποχής αλλά δεν έχουν γίνει έτσι ,ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Mika έγραψε: #26 25-03-07 12:12 Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει? Click για ανάπτυξη... Τι να πω; Δεν ξέρω. Πάντως οι φουντωτοί αδέσποτοι που ταϊζω δεν έχουν αλλάξει λόγω κλίματος. Τη Δευτέρα που θα τους πάω και τους δύο στη γιατρό (ο Ισίδωρος έχει το τρίτο βλέφαρο και ο Ζαχαρίας ουλίτιδα) θα δω τι θα μου πει και αυτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:03 Ο gristofer: #25 25-03-07 12:03 Και οι δικές μου μαδάνε λόγο εποχής αλλά δεν έχουν γίνει έτσι ,ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Mika έγραψε: #26 25-03-07 12:12 Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και οι δικές μου μαδάνε λόγο εποχής αλλά δεν έχουν γίνει έτσι ,ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Mika έγραψε: #26 25-03-07 12:12 Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν νομιζω να ειναι κατι αυτο. Αδεσποτακι ειναι δεν 3ερεις πως ηταν οι γονεις του. Και εγω ειχα μια γατουλα που ενω ητανφουντωτη, ξαφνικα δεν ηταν πια. Επισεις μια φιλη μου ειχε το αντιθετο με μια γατουλα της που εγω νομιζα ηταν φουντωτη μια ζωη, και ειδα κατι φοτο που ειναι εντελως ''ξεφουσκωτη''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 13:27 Ο Vana Balafa: #27 25-03-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του! Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι! Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω! Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο! Click για ανάπτυξη... φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!! μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #28 25-03-07 14:49 Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 14:58 Η Mika έγραψε: #29 25-03-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 18:50 Ο Vana Balafa: #30 25-03-07 18:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια! Click για ανάπτυξη... σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!! μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2007 στις 23:33 Η myrtos έγραψε: #31 25-03-07 23:33 Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταρχήν είναι ΓΛΥΚΑΣ!!!!!! Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω. Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 02:15 Η Mariel έγραψε: #32 26-03-07 02:15 καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η Mika έγραψε: #33 26-03-07 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφορα παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα? Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 14:08 Η chrisidor: #34 26-03-07 14:08 Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως, η γούνα του είναι μεταξένια! Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:14 Η xtina έγραψε: #35 26-03-07 15:14 Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως και εμένα η Κίρα αυτή την εποχή μαδάει απίστευτα αλλά όσο μεγαλώνει φουντώνει όλο και πιο πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η Mariel έγραψε: #36 26-03-07 15:24 οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οντως,οταν ηταν μικρη η γουνα της ηταν παρα πολυ φουντωτη.μεγαλωνοντας σταματησε να μεγαλωνει πολυ το τριχωμα της και τωρα ειναι μεσαιου μηκους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η χριστινα έγραψε: #37 26-03-07 20:23 Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως κι εμενα ο Πουρπούρης αρχικά ηταν πολύ φουντωτός!!! Αυτό παρατηρούσαν όλοι όσοι τον εβλεπαν μωρο. Αλλα τωρα ειναι όπως και τα άλλα μου γατακια..... Ξεφουσκωσε κι αυτος!!! Οπως αναφέρθηκε μάλλον παιζουν ρόλο οι γονεις. Βεβαια το να το δεις με καποιο γιατρο κακο δεν κανει σε καμια περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Ο Cat's Miaow: #38 15-06-08 18:01 Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάδημα Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε. Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ). Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow Νεοφερμένο μέλος Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:02 Ο Cat's Miaow: #39 15-06-08 18:02 Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μάδημα όχι μάδεμα συγγνώμη λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 18:31 Η Mariannioum: #40 15-06-08 18:31 Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απ' ότι έχω ακούσει οι γάτες μαδάνε περισσότερο όσο μεγαλώνουν... Αλλά τόσο πολύ το δικό σου...;;;Γιατί δεν δοκιμάζεις μια τροφή της roayal canin για να ενδυναμωθεί η ρίζα? Επίσεις θα πρέπει να το χτενίζεις το γατί όσο πιο συχνά μπορείς είδικά τώρα το καλοκαίρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.