Μάλλον πρέπει να πάω οφθαλμίατροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι!Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω!

Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Μηπως λογω επερχομενου καλοκαιριου μαδαει?
Τι να πω; Δεν ξέρω. Πάντως οι φουντωτοί αδέσποτοι που ταϊζω δεν έχουν αλλάξει λόγω κλίματος. Τη Δευτέρα που θα τους πάω και τους δύο στη γιατρό (ο Ισίδωρος έχει το τρίτο βλέφαρο και ο Ζαχαρίας ουλίτιδα) θα δω τι θα μου πει και αυτή.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Πιο αδύνατος δεν είναι! Ίσα ίσα που τώρα το έχει και το κοιλουμπάκι του!Από την πολύ τη γούνα φαινόταν παχουλός, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αδυνατούλι!
Ξαφνικά έγινε σα μαδημένη κότα σας λέω!
Μάλλον δεν είναι γραφτό μου να έχω φουντωτό γάτο!
φουντωτός ή μή, ειναι γλύκας πάντως!!!!!
μεγαλώνοντας μερικά αλλάζουν, και η Μπλάκυ μου πέρασε απο αυτό το στάδιο, μικρή ήταν σαν αρκουδάκι φουντωτό, μια τριχόμπαλλα, μετά μεγαλώνοντας έμεινε φουντωτή μόνο η ουρά και τα μάγουλα της!!!! πάντως ρώτα και τον γιατρό για ασφάλεια!!!!! τα αδεσποτάκια τα έχουν αυτά, και μην ξεχνάς ΄πώς άλλιως φαίνονται τα ζώα που ζούν συνεχώς έξω και αλλιώς αυτά που μεγαλώνουν στο σπιτι!!!! ο δικός σου ειναι σπιτικός αποκλειστικά?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια!
επειδη δεν ειναι ρατσας, και εγω αυτο ειπα, οτι ποτε δεν ξερεις απο που κραταει η σκουφια τους
Παντως μην ανησυχεις, αφου ετσι κι αλλιως θα τα πας στο γιατρο ρωτα τον για σιγουρια. Και μενα τα δικα μου φουντωσαν λιγακι απο τοτε πο τα βρηκα και δεν ηταν τπτ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ναι, και οι δύο ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και τα μπαλκόνια!
σε ρωτάω γιατί, στα δικά μου 3 το αριθμό, βλέπω τρομερή διαφορά όταν απο τον Μαιο μέχρι το Σεπτέμβριο τα πάω στο σπίτι μας στην εξοχή, και ειναι συνεχώς έξω, κυλιούνται στο χώμα και τρέχουν!!!
μην ανησυχείς πάντως....μια χαρά θα είναι!
myrtos
Δραστήριο μέλος
Για την τρίχα το ανάποδο ξέρω.
Δηλαδή γατάκια που μαζεύτηκαν και ταΐστηκαν κτλ δείξανε την τρίχα τους, το ανάποδο δεν το έχω ξανακούσει. Πάντως φαίνεται να έχει μεταξένιο τρίχωμα.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
καλε,ειναι οντως πολυ μεγαλη η διαφοραπαντως,ψαχνοντας παλια σε ξενα φορουμ ρωταγα αν η Τσικι θα γινει μακρυτριχη.και μου απαντησαν οτι αυτο δεν το ξερεις,μπορει ενα γατακι μικρο να ειναι πολυ φουντωτο και μεγαλωνοντας η γουνα του να μη μεγαλωσει αναλογα με αποτελεσμα απο μακρυτριχη να γινει μεσαιου η κοντου τριχωματος.μηπως συμβαινει κι εδω κατι τετοιο
??
Mα και η τσικι μωρο δεν ηταν γουνομπαλιτσα?
Τωρα οπως την βλεπω ειναι κατι ενδιαμεσα, ετσι δεν ειναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Θα τους πήγαινα στη γιατρό σήμερα, αλλά επειδή βρέχει το ανέβαλα, οπότε θα πάμε ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί.
Πάντως όταν το γατί δεν είναι πχ περσικό, είναι πάντα μια έκπληξη η γούνα του! Συνεχίζω να ελπίζω ότι απλώς αλλάζει τρίχωμα και θα ξαναφουντώσει! Ο χρόνος θα δείξει!

xtina
Νεοφερμένο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Ο γάτος μου μαδάει πολύ φέτος, πέρσι που τον είχα πάρει ήταν μικρός ούτε μισό χρονών και δεν μάδαγε.
Αντιθέτως αυτό το καλοκαίρι δεν σταματάει να μαδάει, μάλιστα στα "φρύδια" έχει χάσει αρκετό τρίχωμα (αν και δεν είχε ποτέ πολύ).
Είναι λογικό το καλοκαίρι να μαδάνε τόσο πολύ οι γάτες ; Και αν μαδάνε πότε σταματάνε ; Θα μαδάνε όλο το καλοκαίρι ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool