Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
υ.γ.moukelis εχεις ένα γατο/α (τον γκρι) που οντως χαμογελαεί...περίεργο
Raisa
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τότε δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό,όλες χάνουν τρίχωμα.Κάνε πάντως μια ερώτηση στο γιατρό σου για καλό και για κακό στην επόμενη επίσκεψη.Γενικώς χάνει τρίχωμα, τρωει royal canin για στειρωμένα και είναι 1,5 χρονών εμβολία ναι τα βασικά , δεν ξύνεται ιδιαίτερα. Απλώς με ανησυχεί λιγο που του εχουν πέσει στα "φρύδια" πάνω από τα μάτια.
υ.γ.moukelis εχεις ένα γατο/α (τον γκρι) που οντως χαμογελαεί...περίεργο
Υ.Γ.Έχω το τέρας τον Σείριο,ο οποίος χαμογελάει,αν δεις τις φωτογραφίες του στο Gallery έχει και πιο χαμογελαστες.Δυστυχώς η ειρωνία είναι ότι δεν συνάδει το σαρδόνιο χαμόγελό του με καλή φύση...

floricienta
Νεοφερμένο μέλος
γιατι πρεπει να μαδαει τοσο πολυ??την χαιδευω και τα χερια μου γινονται λες και ειμαι εγω η ιδια γατα!!βοη8εια!!!!!!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Προς την άνοιξη πέφτει για να αραιώσει και να μην ζεσταίνονται πολύ το καλοκαίρι και προς το φθινόπωρο, που βγάζουν το χειμωνιάτικο τρίχωμα.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ οι γάτες!!!

ΟΛΕΣ θέλουν βούρτσισμα ειδικά τώρα καθημερινά.... αν το κάνεις μετά δεν θα βγάζει κάθε μέρα τόσο πολύ....

Ειδικά αν είναι μακρύτριχη θέλει λίγο παραπάνω .....
floricienta
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εκτός και αν κάνει κενά... οπότε είναι αρρώστια και καλό θα ήταν να την δει γιατρός...

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπάρχει ειδική τροφή για το τρίχωμα που αλλάζει και ένα λαδάκι το glavaderm που βοηθά... αν όμως κάνει κενά η γούνα, πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου...γιατι πρεπει να μαδαει τοσο πολυ??την χαιδευω και τα χερια μου γινονται λες και ειμαι εγω η ιδια γατα!!βοη8εια!!!!!!!!!!
ted
Νεοφερμένο μέλος
Ο μεγάλος ,ο Λάζαρος,6 ετών, μαδάει πάρα πολύ αυτή την εποχή.Τον βουρτσίζω κάθε Σάββατο και μπορώ να σου πώ οτι το προηγούμενο βούρτσισμα κράτησε 20 λεπτά,καθώς έβγαζε συνεχώς τρίχες,κυρίως απο την ράχη.Γεμίσαμε ενα μπαλκόνι τρίχες αλλά ήταν τόσο ευχαριστημένος που έλιωσε στο πουρπούρισμα.Κάποια στιγμή ανησύχησα γιατί βγάζε βγάζε αφήσαμε και ένα σημείο στην ράχη με πολύ λίγες τρίχες και λέω πάει ,το παράκανα,θα μου κάνει φαλάκρα ο μικρός...
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε ρωτάς τον κτηνίατρο μήπως ένα συμπλήρωμα βιταμινών τον βοηθούσε;Πάντως και η δική μου η μεγάλη χάνει αρκετό τρίχωμα αυτό τον καιρό,κι ας είναι μόλις ενός έτους.Ο μεγάλος ,ο Λάζαρος,6 ετών, μαδάει πάρα πολύ αυτή την εποχή.Τον βουρτσίζω κάθε Σάββατο και μπορώ να σου πώ οτι το προηγούμενο βούρτσισμα κράτησε 20 λεπτά,καθώς έβγαζε συνεχώς τρίχες,κυρίως απο την ράχη.Γεμίσαμε ενα μπαλκόνι τρίχες αλλά ήταν τόσο ευχαριστημένος που έλιωσε στο πουρπούρισμα.Κάποια στιγμή ανησύχησα γιατί βγάζε βγάζε αφήσαμε και ένα σημείο στην ράχη με πολύ λίγες τρίχες και λέω πάει ,το παράκανα,θα μου κάνει φαλάκρα ο μικρός...
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
floricienta
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εκτός και αν είναι ΣφίγξΗ γάτες ΕΧΟΥΝ γούνα....την οποία όπως και εμείς με τα δικά μας μαλλιά, την αλλάζουν.... 2 φορές τον χρόνο.
Προς την άνοιξη πέφτει για να αραιώσει και να μην ζεσταίνονται πολύ το καλοκαίρι και προς το φθινόπωρο, που βγάζουν το χειμωνιάτικο τρίχωμα.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ οι γάτες!!!
ΟΛΕΣ θέλουν βούρτσισμα ειδικά τώρα καθημερινά.... αν το κάνεις μετά δεν θα βγάζει κάθε μέρα τόσο πολύ....
Ειδικά αν είναι μακρύτριχη θέλει λίγο παραπάνω .....

julia
Διακεκριμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει ένα πληντύριο να βγάζει τις γατότριχες;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool