Μα πόσο μαδάνε;

:hmm:Πανικος και φαγουρα μ'επιασε μ'ολα αυτα που διαβασα.Κοριους ,ψυλλους κλπ.Για πετε μου βρε παιδια απο τις γατες τα αποκτησατε ολα αυτα και γιατι ; η απο αλλο λογο ; βγαινουν εξω τα γατια σας η οχι; να ψαχνω και να ψαχνομαι ;τι κανω; help me :blink::blink:

Ο Χωσούλης μου τότε έβγαινε και λίγο έξω και αυτός μετέφερε τους ψύλλους. Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς πάντως. Με μια αμπουλίτσα τον μήνα θα είσαι μια χαρα. Καλό θα ήταν και για αλλους λόγους να μην πολυβγαίνει βέβαια, αλλά αν βγαίνει, να ξέρεις ότι θα πρέπει να έχεις προμηθευτεί τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Χωσούλης μου τότε έβγαινε και λίγο έξω και αυτός μετέφερε τους ψύλλους. Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς πάντως. Με μια αμπουλίτσα τον μήνα θα είσαι μια χαρα. Καλό θα ήταν και για αλλους λόγους να μην πολυβγαίνει βέβαια, αλλά αν βγαίνει, να ξέρεις ότι θα πρέπει να έχεις προμηθευτεί τα κατάλληλα αξεσουάρ.
:hmm::hmm:Δεν βγαινει καθολου εξω.Μονο μαζι μου στη βεραντα ,τωρα που ο καιρος ειναι καλος ,για βουρτσισμα και μετα παλι μεσα. Δεν εχει προσβαση στο δρομο γιατι ειμαι σε οροφο και δεν ερχεται σ'επαφη με αλλα ζωα .Αρα δεν εχω κατι να φοβαμαι;τους κοριους τρεμω μονο στο ακουσμα τους .Δεν τους κολλησαμε οταν ηταν οι γιοι μου φανταροι ,θα τους κολλησουμε τωρα;Για ψυλλους και ψειρες ,την ψαχνω καθημερινα την ωρα του χτενισματος,γιατι την εχω πιασει να ξυνεται,αλλα δεν εχω δει κατι.Μεσα σ'αυτη την τριχαρα που εχει,που να βγαλω ακρη ,βεβαια αλλα κανω οτι μπορω.Οσο για την αμπουλα ,ναι θα την προμηθευτω οσονουπω.:confused::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chryssa! Γι΄αυτό λες να μου πάνε όλα σκ*** τελευταία?!
Τι να σου πω... Αν πιστεύεις στις αλβανικές προλήψεις, μπορεί!:P
Εγώ αυτό που πιστεύω σίγουρα είναι ότι οι γάτες διώχνουν τα κακά πνεύματα! Στις τρίχες θα κολλήσουμε τώρα?
Εγω κανω πως δεν τις βλεπω αλλα ο φιλος μου τις βλεπει καθαρα κ ξαστερα!
Αχ, μην ξύνεις πληγές... Κι εμείς τα ίδια είμαστε! Ο δικός μου σιχαίνεται κιόλας και αν με πετύχει σε φάση που μόλις είχα αγκαλιά τη γάτα, μιρ, μιρ, μιρ...
Τώρα που σας γράφω (μετά από μια μικρή διαφωνία με τη Μπουμπού που επέμενε να μου δαγκώνει το κεφάλι) πετάνε γύρω μου δεκάδες τριχούλες!:lol::lol::lol:

Με ηλεκτρικο σκουπακι καθαριζουν οι καναπεδες?Δεν εχω παρει τετοιο για το σπιτι λογω των γνωστων οικολογικων μου ανησυχιων.Τα σκουπακια πρεπει να ειναι συνεχεια στην πριζα για να ειναι συνεχως φορτισμενα αλλα δεν μ'αρεσει η ιδεα του να εχω μια συσκευη συνεχεια stand by.Αν βοηθαει ομως μπορει να το παρω κ να το εχω λιγη ωρα,ισα ισα για το καθημερινο περασμα του καναπε κ της πολυθρονας!Αλλιως με βλεπω να παιρνω κ γω ρολο!

Με ηλεκτρικο σκουπακι καθαριζουν οι καναπεδες?Δεν εχω παρει τετοιο για το σπιτι λογω των γνωστων οικολογικων μου ανησυχιων.Τα σκουπακια πρεπει να ειναι συνεχεια στην πριζα για να ειναι συνεχως φορτισμενα αλλα δεν μ'αρεσει η ιδεα του να εχω μια συσκευη συνεχεια stand by.Αν βοηθαει ομως μπορει να το παρω κ να το εχω λιγη ωρα,ισα ισα για το καθημερινο περασμα του καναπε κ της πολυθρονας!Αλλιως με βλεπω να παιρνω κ γω ρολο!
το ρολο ειναι η καλυτερη λυση για το καναπε....αλλα δεν ξερω αν το φτιαχνουν απο ανακυκλωμενο χαρτι...νομιζω πως οχι...

Κ ποσο σου κραταει?

Εγώ δεν το έχω συνέχεια στην πρίζα το σκουπάκι. Μόνο όσο το φορτίζω, όπως το κινητό. Αλλά δεν αφαιρεί τις τρίχες από τα ρούχα ή τα καλύμματα. Για τα ψίχουλα και την άμμο που σκορπάει παντού καλό είναι...
Κ ποσο σου κραταει?
Το ρολό? Εξαρτάται από τη χρήση. Εμένα μου κρατάει περίπου 2 εβδομάδες το μικρό με τα 10 μέτρα ταινία. Γύρω στα 3 ευρώ έχει στο σούπερ μάρκετ.

3 ευρω για 2 εβδομαδες?Μια χαρα μου ακουγεται.Εγω μονο τα μικρουλια για τα ρουχα εχω δει,εχει σ'ολα τα σουπερ μαρκετ?Απο ποιο το πηρες εσυ?

Νομίζω ότι οι εταιρείες που παράγουν αυτά τα ρολά, θα πρέπει να κάνουν μια δωρεα στο forum με τοση τσαμπα διαφήμιση που τους έχουμε κάνει.
Ομολογώ όμως ότι είναι σωτήρια τα άτιμα!

Στην επόμενη έκθεση θα πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος χορηγός (με τα σχετικά πανό και τα τυπωμένα μπλουζάκια).:up:

Οι τριχες αυτες τις μερες ειναι παντου!
Χτες ειχε κατι ο Σαμι στην πλατη του και το τραβηξα...
Και μαζι με το "κατι", βγηκανε και καπου 50 τριχες!!!
Και το σατανικο μου μυαλο τι σκεφτηκε.... Πηρα το ρολο και εκανα τον Σαμι! και οντως βγαινουν πολλες, απλα το ρολο τελειωνει πολυ γρηγορα! καλυτερα να τις μαζευω απο το γατο κατευθειαν, παρα απο το σπιτι! :up:
Δεν ποναει, δε πρεπει να νοιωθει τιποτα δηλαδη, καθεται και του τις βγαζω.
Θα εξελιξω τη μεθοδο μου και θα σας πω!!
:up::up::up:

Πηρα το ρολο και εκανα τον Σαμι! και οντως βγαινουν πολλες, απλα το ρολο τελειωνει πολυ γρηγορα! καλυτερα να τις μαζευω απο το γατο κατευθειαν, παρα απο το σπιτι! :up:
Δεν ποναει, δε πρεπει να νοιωθει τιποτα δηλαδη, καθεται και του τις βγαζω.
Θα εξελιξω τη μεθοδο μου και θα σας πω!!
:up::up::up:

Χα!! Σε έχω προλάβει! Πρώτα χτενίζω όσο με αφήνουν κι έπειτα τα περνάω και τα δυο με το ρολό για να μην πετάνε οι τρίχες που περισσεύουν!:rolleyes: Και φυσικά το σύστημα λειτουργεί, αλλά και πάλι το σπίτι μου γεμίζει τρίχες εφόσον δεν κάθονται να χτενιστούν καθημερινα:( απλώς γλιτώνουμε μια δυο μέρες τη σκούπα

Εμεις οι γατομαμαδες ειμαστε πρακτικοι τυποι τελικα!
:up::D:D

3 ευρω για 2 εβδομαδες?Μια χαρα μου ακουγεται.Εγω μονο τα μικρουλια για τα ρουχα εχω δει,εχει σ'ολα τα σουπερ μαρκετ?Απο ποιο το πηρες εσυ?
Το μικρούλι για τα ρούχα παίρνω τόσο και κάνω με αυτό και τους καναπέδες και ό,τι άλλο δω να ασπρίζει:lol::lol::lol:(άσπρη γάτα βλέπεις!) Στο Βασιλόπουλο το έχω βρει και παλιά στο Μαρινόπουλο, αλλά ο τελευταίος της γειτονιάς μου έχει καιρό να φέρει. Επίσης τα βρίσκω και σε ένα μαγαζάκι με χαρτικά και απορρυπαντικά που έχουμε στη γειτονιά. Το καλύτερο είναι να βρίσκεις και ανταλλακτικά που κοστίζουν λιγότερο από το να ξαναπάρεις ρολό, αλλά τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει έλλειψη!
Κι εγώ έχω κάνει τη Μπουμπού με το ρολό 2-3 φορές, αλλά δεν μπορειτε να φανταστείτε πόσο νευριάζει!!!:lol::lol::lol: Αν κάθεται η γάτα πάντως, είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά μπουκώνει αμέσως!!!

Α,τα μικρα λετε?Τετοια βρισκω,θα παρω απο Δευτερα! :D

:hmm:Στα τζαμπο εχουν πακετο με ρολο ,των 30 φυλλων,μαζι με ανταλλακτικο 1,95 e .

Ωωωω,ευχαριστω,θα εφοδιαστω :up:

Από ρολλά πολύ καλά είναι αυτά του ΙΚΕΑ (ναι, έχει ΚΑΙ τέτοια!!), δεν έχω βρει καλύτερα (και έχω ψάξει πολύ).
Για την τρίχα συμφωνώ με όσα είπανε οι άλλοι: καλή διατροφή, καλό βούρτσισμα, ίσως και μπάνιο (στον δικό δουλεύει).

Αλλά έχω να προσθέσω τα εξής (τα κυριότερα κατ'εμέ): μια δυνατή ηλεκτρική σκούπα(2500 watt) γιατί τα ρολλά και τα σκουπάκια δεν φτουράνε και δεν αρκούν αν έχεις καναπέδες, πολυθρόνες, κρεββάτια, καρέκλες, χαλιά κ.λ.π. την οποία φυσικά θα χρησιμοποιείς αλύπητα...
ΚΑΙ επιτέλους και μια απαγόρευση για κάποια μέρη. Κοιμούνται σε ΟΛΟ το σπίτι αλλά στον καναπέ και σε δυο πολυθρόνες όχι. Το βράδυ καλύπτω τον καναπέ με ένα παλιό σεντόνι και αφήνω στις πολυθρόνες κάτι πράγματα. Το πιάνουνε το νόημα....
Εννοείται ότι έχουν τα μέρη τους σε κάθε δωμάτιο, τα κρεββατάκια τους, τις καρέκλες τους κλπ που είναι και πεντακάθαρα, αλλιώς δεν πάνε...

Α, ωραία, θα δοκιμάσω και τα ρολά της ΙΚΕΑ με την πρώτη ευκαιρία! Και εμείς έχουμε το υπνοδωμάτιο ως απαγορευμένη ζώνη, αλλά στον καναπέ δεν μπορώ να της αρνηθώ γιατί έρχεται αγκαλίτσα μου και χουρχουρίζει... :)

:confused: Εμενα το μεγαλο μου προβλημα ειναι τα χαλια.Οι τριχες δεν ξεκολλανε με τιποτα.Ουτε η ηλεκτρικη σκουπα τους κανει τιποτα ,οσο γοα το ρολο,με τη μια μπουκωνει.Αφου σκεφτομαι να τα χτενισω με την παλια χτενα της γατας και μετα με την ηλεκτρικη και βλεπουμε.Μηπως ξερετε κανα τροπο λιγοτερο βαρβαρο;:hmm:

Μηπως ξερετε κανα τροπο λιγοτερο βαρβαρο;:hmm:

Λιγότερο βάρβαρος δεν είναι ο τρόπος που θα σου πω, είναι λίγο κουραστικός, αλλά είναι αποτελεσματικός (έχω 2 γάτες που λατρεύουν το χαλί...). Βούρτσα από το σούπερ μάρκετ, από αυτές που πλένουν χαλιά, χαλάκια κλπ, δηλαδή με αρκετά σκληρή τρίχα. Ζεστό νερό σε λεκανίτσα, με ή χωρίς καθαριστικό και με βρεγμένη βούρτσα περνάς το χαλί. Αφαιρεί μάλλον όλες τις τρίχες (γατίσιες κ ανθρώπινες), εννοείται ότι φοράς γάντια και θέλει υπομονή και ανοιχτά παράθυρα για να στεγνώσει μετά. Δεν είναι ακριβώς πλύσιμο, επιφανειακό είναι, αλλά οι τρίχες φεύγουν. Καλό κουράγιο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back