Μα πόσο μαδάνε;

Βλέπω όλοι το ίδιο "πρόβλημα"...τι να πω κι εγώ που είμαι αλλεργική στο τρίχωμα ζώων...όμως δεν μπορώ μακριά από τις μικρούλες μου,καλύτερα να έχω τροχόμπαλλες και χάδια,παρά τίποτα...ούτως η άλλως αλλεργία έχω και στη σκόνη....εεεε τώρα για "λιγες" τρίχες ακόμα θα κάνουμε ζήτημα???:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω τεραστιο προβλημα :( Εχει κανει εμετο 3 φορες με τριχομπαλες μεσα σε λιγες μερες. Μαδαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Οσε φορες και να τον χτενισω η βουρτσα γεμιζει το ιδιο. Οπου ξαπλωνει αφηνει φλοκατη, τριχες πετανε στον αερα παντου. Οταν τον παιρνω αγκαλια μεταμορφωνομαι σε λουτρινο αρκουδακι. Η τριχα του ειναι παρα πολυ λεπτη και δεν ξεκολαει απο τα ρουχα. 3 φορες τον χτενισα το πρωι, 3 φορες γεμισε η βουρτσα και εβλεπες τις τριχες του πανω να πεφτουν. Μεχρι και στο λαπτοπ μου μπηκαν, στο fan, και το καθαρισα με την ηλεκτρικη γιατι ζεστενοταν και εκλεινε. Αυτο που με απασχολει ειναι οι εμετοι και οι τριχομπαλες και γενικα η υγεια του. Δεν παει να γεμισει ολο το διαμερισμα τριχες, αυτος να 'ναι καλα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Σημερα ,πηγα στο βιβλιοπωλειο να παρω ενα βιβλιο,και βλεπω ενα βιβλιαρακι με γατες ,μικρο σε μεγεθος 5 με 6 εκ.καθε του πλευρα σε σχημα κυβου και με 800 σελιδες.Γεματο με φατσουλες γατων απ ολες σχεδον τις ρατσες.Το ξεφυλλισα 10 φορες.Το ματι μου στεκοταν παντα σε ολες τις μαλλιαρες.Οχι απλως τριχωτες,μαλλιαρες μαλλιαρες.Συμπερασμα.Την εχω τη μαζοχα μου.Τριχες γκριναζω παντου ,αλλα τελικα οι τριχες με κερδιζουν.Τι να πω;

Το βρηκα κ εγω!!!!Το εχει το διπλανο μαγαζι κ πολυ το ζαχαρωνω,ελα που ειμαι μες τα εξοδα ομως με το νεο γατομωρο...:(

:) Παρεπιπτοντως,το βιβλιαρακι με τις γατουλες το αγορασα και δεν το χορταινω να το χαζευω.:up:

Συνημμένα

• IMG_0203.jpg
    IMG_0203.jpg
    206,6 KB · Εμφανίσεις: 87
τι ομορφη γατουλα εχεις ! :rolleyes::rolleyes: της εχεις ανοιξει θεματακι ?

:) Αν εννοεις τη Μπριζιτ μου,οχι αλλα μιλαω γιαυτη στο Περσιας Μανιακ.Θα της ανοιξω,οταν καταφερω (καταφερουν πιο σωστα τα παιδια μου ,γιατι εγω δε δε) να μικρυνω τις φωτογραφιες της,γιατι εχω πολλες αλλα μεγαλες και δεν μπορω να ις κατεβασω και βαζω ολο τις ιδιες.
Η δικια σου η πειρατινα ,ειναι πολυ ξεχωριστη μαυτο το μουτρακι που εχει ,φτου φτου!!!!!:up:

Θα της ανοιξω,οταν καταφερω

Η δικια σου η πειρατινα ,ειναι πολυ ξεχωριστη μαυτο το μουτρακι που εχει ,φτου φτου!!!!!:up:

να της ανοιξεις, περιμενουμε !

ευχαριστω για τα καλα σου λογια. αυτη η ομορφη πειρατινα πριν που τη χτενισα, εχασε ενα καρο τριχες. αφου πια, τη χτενιζω μονο νυχτα, να μη βλεπουν οι γειτονες τις τουφες που πετανε προς τα δικα τους μπαλκονια :whistle::whistle::whistle:
δεν το θελω παιδια, ο αερας τις παει προς τα εκει...

Κατερίνα, τώρα θίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα!!! :greycat:Η δικιά μου η γατούλα (Περσική) δυστυχώς όσο κούκλα τόσο και ακόμα πιο πολύ μαδάει ακόμα και με εντατικό χτένισμα 1 ή 2 φορές την ημέρα, δεν σταματάει να μαδάει ποτέ, μα ποτέ σου λέω. Τα πάντα μέσα στο σπίτι είναι γεμάτα από τρίχες της Άμπι! χαμός γίνετε. Τις πρώτες μέρες που την πήρα πίστευα ότι είναι επειδή δεν την πρόσεχαν πολύ στο πετ-σοπ αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι μόνιμο το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν το πήρα απόφαση και δέχτηκα ότι αυτό είναι το τίμημα της ομορφιάς της!:):):) Α! και μια ερώτηση! Ποια χαλιά δεν μαζεύουν πολλές τρίχες?? Ξέρει κανείς??

Τα ανυπαρκτα χαλια.:P:lol:Εγω τα μαζεψα και ησυχασα.

μακαρι να μπορουσα να τα μαζεψω και εγω! Μαλλον πρεπει να μετακομισω σε κανενα αλλο διαμερισμα που εχει παρκε αντι για χαλι γιατι εχω βαρεθει να βαζω σκουπα. Ο ναρουτο δεν μαδουσε σχεδον καθολου, οι τριχες στο σπιτι ηταν απο ελαχιστες ως ανυπαρκτες. Τωρα ομως που μπηκαμε στην εποχη αλλαγης τριχωματος γινεται χαμος. Τριχομπαλες, χτενισμα 3-4 φορες τη μερα και δεν συμμαζευεται. Τον χαιδευεις και γεμιζουν τα χερια σου τριχες. Βλεπεις τριχες να πετανε στον αερα, να κολλανε σαν μαγνητης στα μαυρα ρουχα και να αναρωτιεσαι ποιος τρωει περισσοτερες τριχες...εσυ ή ο γατος;

ακομα σας μαδανε ε ? εμενα σα να σταματησε το πολυ μαδημα .... :up::hmm:

Η Μόιρα μαδάει,αλλα μαλλον οχι λογω εποχης πλεον.

Α! και μια ερώτηση! Ποια χαλιά δεν μαζεύουν πολλές τρίχες?? Ξέρει κανείς??

Νομίζω ότι δεν θα βρεις χαλί που να μην μαζεύει τρίχες. Πάντως πιστεύω ότι όσο πιο κοντή είναι η τρίχα του χαλιού, τόσο λιγότερες τριχες συγκρατεί και τόσο πιο εύκολα φεύγουν με σκουπα ή βουρτσα.
Εγώ έχω απελπιστεί τόσο που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πλέον. Εκεί που τελειώνει η τριχόπτωση στον ένα, αρχίζει στον αλλο. Αφού μάδησε για τα καλά ο Χωσούλης, τώρα σειρά έχει η Μελίνα. Χριστέ μου αυτό το γατί...
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ποσότητα της τρίχας που χάνει. Δεν μένει μόνο στα υφάσματα ή στα χέρια ή στη βούρτσα. Την έβλεπα σήμερα στον ήλιο όπως περπαταγε και μόνο από τον αέρα άφηνε τούφες, κουβάρια, περούκες, χαλιά ολόκληρα στο πέρασμά της.
Και ακόμα δεν έχει αρχίσει να μαδάει η Χαρά.... :blink::/:
Υπομονή........:(

!:):):) Α! και μια ερώτηση! Ποια χαλιά δεν μαζεύουν πολλές τρίχες?? Ξέρει κανείς??
Σίγουρα τα καθόλου χαλιά είναι τα καλύτερα, όπως είπε και η moukelis, σλλά νομίζω ότι στο σπίτι μας μεταξύ συνθετικών και μάλλινων χαλιών, οι τρίχες ξεκολάνε πιο εύκολα από τα μάλλινα. :)
...και να αναρωτιεσαι ποιος τρωει περισσοτερες τριχες...εσυ ή ο γατος;
Μας βλέπω να τρώμε εμείς την πάστα για τις τριχόμπαλες!!!:lol::lol::lol:
Πάντως το δικό μου το γστί δεν χαμπαριάζει από εποχές... Από αρχές Φεβρουαρίου και συνεχίζει ακάθεκτη... Λέτε να το πάμε σερί από εδώ και πέρα???:blink::blink::blink:

Μολις βρηκα κι επισημως λογο να μην βαλω χαλια στο σπιτι ΠΟΤΕ...
Τα μισω!!!!!:D:D:D:D:D;)
Σ'εμας ο μικρος μαδαει πανω στη βουρτσα (καλο) κι η μικρη πανω στο παπλωμα (κακοοο).Μονο στα τσακιρ κεφια καθεται για καλλωπισμο...Νομιζω οτι τη βαψαμε......:(

Μολις βρηκα κι επισημως λογο να μην βαλω χαλια στο σπιτι ΠΟΤΕ...
Τα μισω!!!!!:D:D:D:D:D;)
Σ'εμας ο μικρος μαδαει πανω στη βουρτσα (καλο) κι η μικρη πανω στο παπλωμα (κακοοο).Μονο στα τσακιρ κεφια καθεται για καλλωπισμο...Νομιζω οτι τη βαψαμε......:(

αστα να πανε! Και ο ναρουτο δεν καθεται να τον χτενιζουμε. Τον πιανουμε 2 ατομα, τον βαζουμε κατω, ο ενας τον κραταει, ο αλλος χτενιζει. Για να χτενισουμε την κοιλια του 2 ατομα δεν φτανουν :lol: Ενας κραταει τα μπροστινα ποδια, αλλος τα πισω και ο 3ος χτενιζει. Εννοειται πως δεν υπαρχει περιπτωση να χτενισω την κοιλιτσα του με χτενα, μονο 2 βουρτσες χρησιμοποιω. Αν τολμησω και βαλω χτενα θα γινουμε και οι 3 ριγε. Φωναζει, παλευει να φυγει, του δινω treats αλλα δεν τσιμπαει. Ευτυχως εδω και 3 μερες εχει ηρεμισει καπως. Ελπιζω καποια στιγμη να το συνηθισει!

Αμην.....Μα δεν το βλεπω και πολυ συντομα!!!:rolleyes::lol:

ποσο καιρο θα παρει μεχρι να αλλαξουν τριχωμα; Ελπιζω μεχρι τελη μαιου να εχει τελειωσει η τριχοπτωση γιατι θα εναι δυσκολα τα πραγματα να τον χτενιζει μονος του ο αδερφος μου

:) Παρεπιπτοντως,το βιβλιαρακι με τις γατουλες το αγορασα και δεν το χορταινω να το χαζευω.:up:

Το πηρα κ εγω προχθες,δεν κρατηθηκα!!!Μαλιστα το αφησα στην δουλεια για να το χαζευω εκει οταν δεν εχει κοσμο:cool:

Τα ανυπαρκτα χαλια.:P:lol:Εγω τα μαζεψα και ησυχασα.

Κι εγω το ιδιο,ενα μικρουλι ειχα κ το εξαφανισα,ολα τα ειχα το τριχωτο χαλι μου ελειπε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back