cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά και το ξέρουμε!
Εάν θέλεις, μπορείς να δεις και το σχετικό θέμα.
Εγώ το χρησιμοποιώ στα δικά μου κι έχω μείνει κατευχαριστημένος!
Πάντοτε μαδάνε βέβαια, είναι λογικό να συμβαίνει, ιδίως κατά την άνοιξη, αλλά γενικά το Furminator κάνει πολύ καλή δουλειά και τα δικά μου δεν αντιδρούν καθόλου άσχημα στο βούρτσισμα.![]()
Την Τιτίκα την ....κουρεύω. αλλά δυο τρεις φορές έβγαλε σπυράκια και η κτηνίατρος μου είπε ότι είτε είναι αλλεργική αντίδραση είτε είναι ερεθισμός από την κουρευτική μηχανή.
Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω το furminator, για να αποφύγω το κούμεμα, αλλά θέλω να το ΄΄ζυγίσω΄΄ καλά πριν το κάνω. Γι' αυτό το λόγο και το μοιράζομαι μαζί σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θέλει λίγη προσοχή, δηλαδή, να μην τη χτενίζεις με πάρα πολλή δύναμη αλλά κάνει καλή δουλειά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ θα σου συνέστηνα να το πάρεις.
Θέλει λίγη προσοχή, δηλαδή, να μην τη χτενίζεις με πάρα πολλή δύναμη αλλά κάνει καλή δουλειά.![]()
Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δίσταζα, γιατί αναρωτιόμουν αν χτενίζει και αφαιρεί τις νεκρές τρίχες ή κόβει και τις υγιείς τρίχες. Θα το επιχειρήσω όμως. Σε ευχαριστώ.
Dafnic
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Με την Ραλλού, που δεν κάθεται με τίποτα για χτένισμα, έχει κανείς καμία ιδέα τι να κάνω?

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύετε ότι είναι καλύτερα με γάντι ή με βουρτσούλα?
chryssa
Διάσημο μέλος
Το καλύτερο είναι να βρεις τι της αρέσει ή έστω τι ανέχεται η γατούλα σου, ώστε να μην την εκνευρίζει και το αντιπαθήσει σα διαδικασία, γιατί μετά άντε να της αλλάξεις γνώμη!

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνω το κρεβάτι, τους καναπέδες, τα μαξιλάρια! Τέλειο!!!!
Είναι σαν αυτό στα δεξιά εδώ:
https://www.dyson.com.au/vacuums/pets/default.asp
Εερώτηση τώρα που μπαίνει η άνοιξη, γιατί το παιζάκι μου το ένα έχει φουντώσει και ξαφνικά μαδάει σαν τρελό..
Η βούρτσα της φωτό (που την παίρνουμε από πράκτικερ αν δεν κάνω λάθος) μαζεύει τις τρίχες πάνω της; Τις σπρώχνει στην άκρη;; Πώς ακριβώς λειτουργεί;
Επίσης, μπορούμε να χτενίζουμε και τη γάτα με αυτή ή δεν θα κάνει τίποτα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πιο αποτελεσματική και πιο οικολογική από τα ρολλά με χαρτί που κολλάει
Εγώ έχω μία βούρτσα που'ναι για κουνελάκια και κάνω κάθε μέρα τη Μπριάμ, μιας κι είναι κόλαση αυτή η εποχή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απλά, όπως όλοι, χρειάζομαι τώρα 1 αυτοκόλλητο ρολό τη μέρα αν είναι να τα καθαρίζω όλα και καλά.. Αλλιώς τις τρώω

Οπότε θα τη δοκιμάσουμε και αυτή τη βούρτσα, τουλάχιστον για τα μαξιλάρια του κρεβατιού!!

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
...εγω εχω δοκιμαδει τριχινες βουρτσεςκ furminator που ειναι της trixie ομως κ στην μικρη μου που χει.λεπτη τριχα δεν βλεπω καποιο να κανει δουλειά..

Akasha
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα! Λοιπόν η γατουλίνα μου μαδάει ελαφρώς, είναι μεσαίου τριχώματος, αλλά παρατηρώ κενά στα πόδια. Είδα πως υπάρχει περίπτωση να είναι ασθένεια. Ξέρει κανείς κάτι? Ανησυχώ!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεί να είναι κάποιος μύκητας οπότε θα χρειαστεί κάποια αγωγή σε αυτήν την περίπτωση.
Το καλύτερο θα ήταν να τη δει κτηνίατρος ώστε να σου δώσει μια σίγουρη απάντηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool