Desdemona
Διάσημο μέλος
αν θυμάσαι η Κλειώ μου ήταν η γάτα σφουγγαρόπανο και ακόμα έχει τον τίτλο![]()

Χωρίς σχόλια... ξέρεις εσύ Άντζελα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Quote από το ΝεΦεΛαΚι: Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει. ..... Συμφωνω ότι δεν είναι το πιο εύκολο να εκφραστείς απόλυτα στο απρόσωπο διαδίκτυο. ] Να πω, Συννεφάκι, ότι δε χρειάζεται να εκφράζεσαι απρόσωπα στο διαδίκτυο, μπορείς να εκφράζεσαι προσωπικά αλλά .....όπως λες παρακάτω: [ quote= ...Η ειλικρίνεια είναι αρετή αλλά και η κοσμιότητα επίσης. Ο σεβασμός είναι πάντα αμφίδρομος. Αν πιστεύεις ότι τον αξίζεις πρέπει και να τον δείχνεις] . Είναι μια τέχνη κι αυτό, το να εκφράζεσαι στο διαδίκτυο.
Όσο για την επόμενη παράγραφο: [Αν δεν σου ταιριάζει το κλίμα, οι άνθρωποι, οι απόψεις, η ημιμάθεια όπως λες μπορείς είτε να αποχωρήσεις]
Μη το λέτε αυτό στους ανθρώπους βρε παιδιά, είναι σαν να τους λέτε να φύγουν! Όποτε το συναντάω αυτό εδώ στο σάιτ μου κακοφαίνεται πολύ. Είναι σαν να δείχνεις στον άλλο την πόρτα. Μα αυτός θέλει να είναι εδώ και να "τα χώνει", γι αυτό έρχεται! Άλλο πρέπει να του πεις, όχι να φύγει!
[είτε να αγνοήσεις τα ενοχλητικά για εσένα στοιχεία και να κρατήσεις τα θετικά. Το φόρουμ είναι μια ανοιχτή παρέα, όποιος θέλει έρχεται και όποιος δεν θέλει απέχει.[/quote]
Αυτό είναι καλύτερο!
Υ. Γ. Για τη Julian: Eίμαι με τα PC και τα Mac πριν γεννηθείς καλή μου, σόρρυ!! κτλ, κτλ, κτλ ...
---------------------------------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Δε βλέπω κάτι κακό στο να γίνονται κάποιες ερωτήσεις σε ανθρώπους που ζητάνε ένα ζωάκι...υπάρχει τόση ανευθυνότητα με τα ζώα σήμερα (γι'αυτό εξάλλου υπάρχουν και τόσα αδέσποτα!). Γιατί ο άλλος να εκνευριστεί δεν καταλαβαίνω.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μάγισσα, εκτος απο το σφουγγάρισμα, θυμάμαι και κάτι περι μανικιούρ, πεντικιουρ, βαφής και περμαναντ! Συνδυασες δηλαδή νοικοκυριο και κούρα ομορφιάς πάνω στην ίδια γάτα! Ντροπή και αίσχος!
Ανιμα, κρυβε λογια με το "πριν γεννηθείς"... Θα μας λένε και γιαγιές στο τέλος!
Νοτα, ασε τα περι Τσε για το πλακάκι γιατι ολοι ξέρουμε οτι τον ευνοεις εις βάρος της Μαφαλντιν. Και θες να σε ακούει και μετά η παραμελημένη σου κόρη!
Νομιζω εβαλα τα πράγματα στη θέση τους.
Καληνύχτα σας!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παρατηρώ ότι ο καυγάς συνεχίζεται.
Δε θέλω να εμπλακώ αλλά επείδη γνώρισα το Σέλευκο σας επιβεβαιώνω πως έκανε αυτό ακριβώς που μόνο η Julian κατάλαβε.
Το'ριξε στο δούλεμα γιατί ξέρει τι παίζει στα forum και σέρφαρε πολύ πριν να ξέρουν κάποιοι πως ανοίγει ο υπολογιστής.
Γιάννα φαίνεται η Julian έχει μεγάλη αντίληψη και καταλαβαίνει τους ανθρώπους αμέσως. Μπράβο της. Μετά από 10 χρόνια να έρχεται να μας πει τα ίδια. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι μιλώντας για τον εν λόγω κύριο αναγνωρίσαμε έναν άνθρωπο εριστικό που το έπαιζε ο Θεός. Κανένας δεν τον έκρινε σε προσωπικό επίπεδο πράγμα το οποίο έκανε εκείνος που αποκάλεσε τα κορίτσια του φόρουμ ζουρλές και ψώνια. Αν αυτός ο τρόπος επιβραβεύεται και θεωρείται χιούμορ και δούλεμα ευχαριστώ δεν θα πάρω. Κανένας δεν διαφώνησε μαζί του να πάρει ένα ζωάκι συντροφιάς για να παίζει το μωράκι του και για να το έχει συντροφιά. Σε εκείνο που διαφωνήσαμε ήταν ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε και αντιμετώπιζε το θέμα πράγμα που τουλάχιστον εδώ μέσα έδειχνε άτομο ανεύθυνο. Κι όσο για την στείρωση κανένας δεν του την επέβαλε. Και εγώ για 5 χρόνια αστειρωτη την είχα την μικρή μου μέχρι που αναγκάστηκα γιατί κατάλαβα μέσω των συμβουλών του κτηνιάτρου ότι κινδυνεύει να πάθει πυομήτρα αν δεν το κάνω. Άλλο αυτό το θέμα και άλλο το πως ξεκατινιαζόταν ένας άντρας μέσα στο φόρουμ βρίζοντας όποια κοπέλα μικρή η μεγάλη του έλεγε μια κουβέντα. Θα μπορούσε να σιωπήσει. Κανένας δεν του απέδωσε κοσμιτικά επίθετα πράγμα που έκανε αυτός σε όλη την διάρκεια της συζήτησης. Και για να τελειώνει η συζήτηση ο Θεός και η ψυχή του.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Άστο, μη το κουράζεις! Δεν το ήθελε για πλάκα, αλλά έχει ως φαίνεται το συνήθειο να «δουλεύει» τους άλλους κι έτσι βέβαια κάποιοι/ες θίχτηκαν όπως ήταν (δικαίως) αναμενόμενο.Μπορεί κάποιος να μου πει τι περίπου έγινε? Λόγω εξεταστικής έχω χάσει τα πάντα! Κατάλαβα μόνο ότι κάποιος "ήθελε γατάκι για πλάκα"
Πάντως το «δούλεμα» θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ένα θέμα. Ένα πρόβλημα. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το «δούλεμα» γιατί το βρίσκω εξαιρετικά επιθετικό αλλά με επιτηδειότητα. Το δέχομαι και το κατανοώ να γίνεται για λίγο και να σταματάει μʼ ένα «συγνώμη». Τότε μπορεί να ʼναι και χαριτωμένο, όπως όλα τα πράγματα όταν έχουν μέτρο. Αλλά το μακρύ ή χοντρό (μετά συγχωρήσεως) «δούλεμα» το βρίσκω, το λιγότερο, κακόγουστο. Και το «ψιλό γαζί» το ίδιο μου φαίνεται.

ΝeFeLaKi: Είδες Anima δεν δειχνουμε την πόρτα, αλλιώς το εννοουμε αλλά αλλιώς εκλαμβάνεται. Αυτό έχω στο μυαλό μου όταν λέω ότι το διαδίκτυο είναι απρόσωπο. Όχι ότι δεν μπορείς να απυυθύνεσαι προσωπικά, αλλά ότι ο άλλος δεν βλεπει το "πρόσωπο" σου, τις προθέσεις σου δηλαδή και παραξηγούνται τα λόγια σου.
Νεφελάκι, τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες «απρόσωπο». Εγώ θα τόλεγα αποσπασματικό. Το ξέρω ότι με τον γραπτό λόγο υπάρχει τέτοιο περιθώριο παρεξηγήσεων γι αυτό επιμένω ότι ο γραπτός λόγος θέλει πιο πολλή προσοχή. O αναγνώστης λαμβάνει μόνο ένα τμήμα του συνόλου και λειτουργεί φαντασιακά. Ας πουμε εγώ σε φαντάζομαι –επειδή σε λένε Νεφελάκι- σαν μια κοπέλα λεπτεπίλεπτη, ξανθειά και γαλανή, μετρίου προς το κοντό ύψους, σαν κάποια που ανα πάσα στιγμή μπορεί να σηκωθεί στον αέρα και να πετάξει σαν σύννεφο (Νεφέλη) και μάλιστα σαν συννεφάκι (Νεφελάκι ή Συννεφούλα). Για την Julian, νόμιζα πως είναι αγόρι γιατί αυτό το όνομα το έχω συναντήσει ως αρσενικό…. Και πάει λέγοντας.
Drusilia, το «πριν γεννηθείς» που είπα στην Julian το εννοούσα και δε με νοιάζει να με πάρουν για γιαγιά γιατί παίζω πολύ με την ιδέα της γιαγιάς και προετοιμάζομαι για το μέλλον.
. Εξάλλου, στο σάιτ μου είπαν όταν πρωτομπήκα ότι δέχονται όλες τις ηλικίες χωρίς πρόβλημα. Αυτό που βρίσκω όμως ποιο συγκινητικό είναι ότι ο υπολογιστής σε γενική χρήση μετράει ήδη δύο-τρεις γενιές και έτσι αποκτά ιστορία …. 

drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι λες για ιστορια των υπολογιστών, εγώ με αυτους ασχολούμαι ολη μέρα και έχω να πω οτι ειναι οργανα του Διαβόλου!

Μια, καλή μου, αν εχεις χρόνο για χάσιμο μπες κάπου στο "ζητώ για υιοθεσία" και θα δεις την επίμαχη αγγελία που άνοιξε ο Seleukos. Και καλή διασκέδαση!

Ανιμα, επιπλέον, δεν ειπες πως φαντάζεσαι εμενα και με πλήγωσες... Πρόσεξε τι θα πεις γιατι μετά την περιγραφή της Νεφέλης έχουν ανέβει πολύ οι απαιτήσεις μου!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δικιο Ανιμα, το "δούλεμα", αν πάντα ειμαστε καλοπροαίρετοι, ...............επιπλέον, δεν ειπες πως φαντάζεσαι εμενα και με πλήγωσες... Πρόσεξε τι θα πεις γιατι μετά την περιγραφή της Νεφέλης έχουν ανέβει πολύ οι απαιτήσεις μου!![]()
Eίπα να το κλείσω τώρα, αλλά μόνο ένα τελευταίο ....
Που να ξέρω.... Drusilia, από το όνομα φαντασιώνω το πρόσωπο .... Το δικό σου μου θυμίζει δροσοσταλίδα σε δύσκολο και άβατο μέρος π.χ. ανάμεσα σε πυκνά φυλαράκια λουλουδιού. Μια κοπέλα διάφανη, παιχνιδιάρα, αλλά ορμητική και για κάποιο μυστήριο λόγο με λευκό δέρμα και μαύρα μαλιά (κάτι σαν την Χιονάτη) ....
Ελπίζω να μην σ' απογοήτευσα πρωϊνιάτικα!
Όσο για την πληροφορική το συζητάμε άλλη φορά. Καλημέρα!
drusilia
Διάσημο μέλος

Καμια σχέση με τα μαύρα μαλλιά, αλλά με κάλυψες Ανιμα, αυτο με τη δροσοσταλίδα πολύ μου άρεσε!Αν και ειμαστε κλασικά εκτος θέματος! Ολα αυτα τα ωραία έπρεπε να τα λέμε στο θέμα με τα username.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Πάντως Anima έπεσες μέσα στο κοντή και λεπτεπίλεπτη (ίσως). Στο ξανθιά και γαλανή θα σε απογοητεύσω λίγο
Desdemona
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
. Θα συζητήσουμε με όλους τους υπόλοιπους διαχειριστές και βλεποντας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Έβριζε ο Σέλευκος; Αποκλείεται.ναι ένα προσωρινό τουλαχιστον διότι μου έστειλε δύο ΠΜ που θεωρω αντιδεοντολογικό να δημοσιεύσω που μας έβριζε παλι όλες... Θα συζητήσουμε με όλους τους υπόλοιπους διαχειριστές και βλεποντας.
RedCat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Τι εννοείς; Μπερδεύτηκα... Είπα κάτι;No FUCKING comment...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool