Voula
Διάσημο μέλος
Κορίτσια η ιδέα είναι φοβερή και μπράβο σας.
Νότα, σκοπεύω την Μ.Τρίτη να έρθω στο Κ.Γ. για να πάρω επιτέλους και εγώ την δόση μου. Μακάρι να μπορούσες να έρθεις κι εσύ για να σε γνωρίσω.
Για όσες φίλες δεν το γνωρίζουν, στα Metropolis εδώ και χρόνια υπάρχουν κουμπαράδες του ΚΑΖ.
Μακάρι στο μέλλον το γουρουνάκι να εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Βούλα Τρίτη τι ώρα λες να πας; Αν ειναι να το κανονισω να βρεθουμε. Εγω θα δουλευω 12-7 οποτε αν θελεις γύρω στις 7.30 θα ειμαι εκεί..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
(Οποιος βρει την απαντηση κερδίζει γατάκι της επιλογής του)![]()
Α!!! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εδώ η Νοτα λέει καθαρά "γατάκι της ΕΠΙΛΟΓΗΣ του.
......και εγώ επιλέγω τον...... ΤΣΕ.....
αυτόν θέλει ο Φιντέλ μου

RedCat
Διάσημο μέλος
Ξέρεις τι είναι να εχεις δίπλα σου ένα κολλημένο γατί; να κοιμασαι και να ξυπνας και να βλεπεις δίπλα σου στο μαξιλαρι δυο πρασινα ματακια να σου λενε καλημερα και καληνύχτα και κκκκκκκκρρρρρρρρ για καλημερα επιπρόσθετα; Να τσακωνεται με τη Φαλντι για να ερθουν στην αγκαλια μου και να πρεπει να του απαντάς σε ότι και αν λεει αλλιως σου ζαλίζει το κεφάλι;
Για σκεψου το παλι...

(ενημερωσε και Φιντελ βεβαια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
αν συνεχίσεις θα τον στείλω (και αυτό ειναι απειλή).
Πω, πω απειλήηηηηη

....φοβήθηκα τωρα

Τι ώρα θα τον παραλάβω;;;

julia
Διακεκριμένο μέλος
αν συνεχίσεις θα τον στείλω (και αυτό ειναι απειλή).
Ξέρεις τι είναι να εχεις δίπλα σου ένα κολλημένο γατί; να κοιμασαι και να ξυπνας και να βλεπεις δίπλα σου στο μαξιλαρι δυο πρασινα ματακια να σου λενε καλημερα και καληνύχτα και κκκκκκκκρρρρρρρρ για καλημερα επιπρόσθετα; Να τσακωνεται με τη Φαλντι για να ερθουν στην αγκαλια μου και να πρεπει να του απαντάς σε ότι και αν λεει αλλιως σου ζαλίζει το κεφάλι;
Για σκεψου το παλι...(ενημερωσε και Φιντελ βεβαια)

Νότα είναι οργανωμένο το έγκλημα.... η Ραίσα θα απαγάγει το δικό σου και η ΝΙΑΡ τον δικό μου!!!

Μ. Τρίτη αν όλα πάνε καλά θα κάνω και εγώ το πέρασμά μου με τα πασχαλινά μου δώρα, τις λαμπάδες και τα αυγά για τα "παιδιά" !!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νότα είναι οργανωμένο το έγκλημα....
η Ραίσα θα απαγάγει το δικό σου και η ΝΙΑΡ τον δικό μου!!!![]()
Προδότραααααα

RedCat
Διάσημο μέλος

Το Πρασινο Γουρουνακι μας περιμενει ολους τώρα το Πάσχα και ολα τα γατιδακια που θα έχουν στέγη, καθαρό νερακι και καλό φαγητό και περιθαλψη μέχρι να βρουν σπιτάκι. Ελατε οσοι μπορείτε να τους δώσετε ενα χαδι και μια αγκαλια..

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
κι εμείς το λόγο μας τον κρατάμε
(όπως πχ όταν λέμε ότι θα πάμε ΝΥ, ναι το κάνουμε πράξη
).Ο γοητευτικός Γουρουνής θα αδειάζει κάθε φορά που πας, από τα χεράκια σου! Για να κρατάς καλό λογαριασμό μιας που έχεις επωμιστεί το ρόλο του "Γερο-Λαδά"

Τα "ψιλά" μας ας γίνονται δωρεές στα γατάκια που φιλοξενούνται και κουράρονται εκεί, προς το παρόν πάντα, μέχρι τα πλούτη να μας ξεπεράσουν και να αναλάβουμε πολλά περισσότερα!
Με τη συμμετοχή που παρατηρώ, δεν θα είναι πια ευσεβείς πόθοι αλλά ΠΡΑΞΗ και ΔΡΑΣΗ! Όσοι πάτε στο Κέντρο, να δείτε και τα αφισάκια που έφτιαξε για την περίσταση και κόλλησε στους τοίχους η φίλη Μαριτάσια, που δεν είναι μέλος του Mycat αλλά είναι ενεργή φιλόζωη και φοβερή γραφίστρια!!!
Καλή μέρα σε όλους και ο Γουρουνής σας ευχαριστεί θερμά

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ι κι εμείς το λόγο μας τον κρατάμε(όπως πχ όταν λέμε ότι θα πάμε ΝΥ, ναι το κάνουμε πράξη
).
Γιατί σε "συμπαθώ" όλο και περισσότερο?????

τέλος πάντων θα παραμερίσω τα προσωπικά μας για το γενικότερο καλό!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Kαι να προσθέσω στο γρίφο: Που πηγαίνω κάθε βδομάδα (μμμ περίπου???) γιατί δεν αντέχω αλλιώς???
Ααααα το είπα και από κοντά, ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!!Ενταξει και της διπλανή!!!![]()
Α! Κατερινακι μια που πηγαινεις εκει, την επομενη φορα να πας και στο δωματιο που ειναι η Λιλη και η Μανταρινα.Δεν εχεις παει καθολου!!!

georgia alex
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Α! Κατερινακι μια που πηγαινεις εκει, την επομενη φορα να πας και στο δωματιο που ειναι η Λιλη και η Μανταρινα.Δεν εχεις παει καθολου!!!![]()

Τι να κάνω...έχω πάθει εθισμό σας λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!

georgia alex
Δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μ. Τρίτη αν όλα πάνε καλά θα κάνω και εγώ το πέρασμά μου με τα πασχαλινά μου δώρα, τις λαμπάδες και τα αυγά για τα "παιδιά" !!!!![]()
Καλά πλάκα μου κάνετε....Μία μέρα δεν μπορώ μέσα στην εβδομάδα και τότε θα πάτε?????????????????????Αυτό είναι καραγκαντεμιά!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλά πλάκα μου κάνετε....Μία μέρα δεν μπορώ μέσα στην εβδομάδα και τότε θα πάτε?????????????????????Αυτό είναι καραγκαντεμιά!!!![]()
Μ Τετάρτη σε βολεύει?... γιατί μάλλον τελικά αλλάζουν τα σχέδια..

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μ Τετάρτη σε βολεύει?... γιατί μάλλον τελικά αλλάζουν τα σχέδια..![]()
Καλέ ναι!!!!Μόνο Τρίτες δεν μπορώ γιατί έχω μάθημα!!!
Αχ ναι να αλλάξουν τα σχέδια να πάμε να ταίσουμε το γουρουνάκι όλες μαζί και να κολλήσω εγώ εντελώς τυχαία στο δωμάτιο με τα μικρά μου...

Voula
Διάσημο μέλος
Νότα εσύ μπορείς Τετάρτη ? Το τηλ μου το έχεις ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool