Μη μας κάνετε να παρακαλάμε...

Μη μας κάνετε να παρακαλάμε..

Κορίτσια η ιδέα είναι φοβερή και μπράβο σας.
Νότα, σκοπεύω την Μ.Τρίτη να έρθω στο Κ.Γ. για να πάρω επιτέλους και εγώ την δόση μου. Μακάρι να μπορούσες να έρθεις κι εσύ για να σε γνωρίσω.

Για όσες φίλες δεν το γνωρίζουν, στα Metropolis εδώ και χρόνια υπάρχουν κουμπαράδες του ΚΑΖ.

Μακάρι στο μέλλον το γουρουνάκι να εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και γιατί να μήν το κάναμε πράξη;
Βούλα Τρίτη τι ώρα λες να πας; Αν ειναι να το κανονισω να βρεθουμε. Εγω θα δουλευω 12-7 οποτε αν θελεις γύρω στις 7.30 θα ειμαι εκεί..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Οποιος βρει την απαντηση κερδίζει γατάκι της επιλογής του):lol:

Α!!! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εδώ η Νοτα λέει καθαρά "γατάκι της ΕΠΙΛΟΓΗΣ του.:D......και εγώ επιλέγω τον...... ΤΣΕ.....:P
αυτόν θέλει ο Φιντέλ μου:up::lol::lol:

αν συνεχίσεις θα τον στείλω (και αυτό ειναι απειλή).
Ξέρεις τι είναι να εχεις δίπλα σου ένα κολλημένο γατί; να κοιμασαι και να ξυπνας και να βλεπεις δίπλα σου στο μαξιλαρι δυο πρασινα ματακια να σου λενε καλημερα και καληνύχτα και κκκκκκκκρρρρρρρρ για καλημερα επιπρόσθετα; Να τσακωνεται με τη Φαλντι για να ερθουν στην αγκαλια μου και να πρεπει να του απαντάς σε ότι και αν λεει αλλιως σου ζαλίζει το κεφάλι;
Για σκεψου το παλι...:lol::lol: (ενημερωσε και Φιντελ βεβαια)

Πω, πω απειλήηηηηη:blink::blink:....φοβήθηκα τωρα:lol::lol::lol::lol:
Τι ώρα θα τον παραλάβω;;;:hmm::P:P

Ξέρεις τι είναι να εχεις δίπλα σου ένα κολλημένο γατί; να κοιμασαι και να ξυπνας και να βλεπεις δίπλα σου στο μαξιλαρι δυο πρασινα ματακια να σου λενε καλημερα και καληνύχτα και κκκκκκκκρρρρρρρρ για καλημερα επιπρόσθετα; Να τσακωνεται με τη Φαλντι για να ερθουν στην αγκαλια μου και να πρεπει να του απαντάς σε ότι και αν λεει αλλιως σου ζαλίζει το κεφάλι;
Για σκεψου το παλι...:lol::lol: (ενημερωσε και Φιντελ βεβαια)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Νότα είναι οργανωμένο το έγκλημα....

η Ραίσα θα απαγάγει το δικό σου και η ΝΙΑΡ τον δικό μου!!! :mad::mad::mad::mad:

Μ. Τρίτη αν όλα πάνε καλά θα κάνω και εγώ το πέρασμά μου με τα πασχαλινά μου δώρα, τις λαμπάδες και τα αυγά για τα "παιδιά" !!!! :redface::cool::cool::cool::cool:

:lol::lol::lol::lol: Νότα είναι οργανωμένο το έγκλημα....
η Ραίσα θα απαγάγει το δικό σου και η ΝΙΑΡ τον δικό μου!!! :mad::mad::mad::mad:

Προδότραααααα:mad::lol::lol::lol::lol::lol:

ααα ετσι λοιπον εεε? μαλιστα καταλαβαίνω..ντροπη σας πια!:lol::lol:

Το Πρασινο Γουρουνακι μας περιμενει ολους τώρα το Πάσχα και ολα τα γατιδακια που θα έχουν στέγη, καθαρό νερακι και καλό φαγητό και περιθαλψη μέχρι να βρουν σπιτάκι. Ελατε οσοι μπορείτε να τους δώσετε ενα χαδι και μια αγκαλια..:)

Πολύ γλυκιά ιδέα το γουρουνάκι. Εγώ θα προσπαθήσω να το ταίσω, και εύχομαι να είναι πάντα "χοντρούλικο". Για να είναι και τα γατούλια υγιή και χορτασμένα.:up:

Julia, όπως κατάλαβες, κι ελπίζω να κατάλαβες επειδή ΕΣΥ κρατάς τους λογαριασμούς, τελικά το κάναμε πράξη, διότι ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ:) κι εμείς το λόγο μας τον κρατάμε:P (όπως πχ όταν λέμε ότι θα πάμε ΝΥ, ναι το κάνουμε πράξη:lol:).

Ο γοητευτικός Γουρουνής θα αδειάζει κάθε φορά που πας, από τα χεράκια σου! Για να κρατάς καλό λογαριασμό μιας που έχεις επωμιστεί το ρόλο του "Γερο-Λαδά":P:P Τα "ψιλά" μας ας γίνονται δωρεές στα γατάκια που φιλοξενούνται και κουράρονται εκεί, προς το παρόν πάντα, μέχρι τα πλούτη να μας ξεπεράσουν και να αναλάβουμε πολλά περισσότερα!:happy: Με τη συμμετοχή που παρατηρώ, δεν θα είναι πια ευσεβείς πόθοι αλλά ΠΡΑΞΗ και ΔΡΑΣΗ!

Όσοι πάτε στο Κέντρο, να δείτε και τα αφισάκια που έφτιαξε για την περίσταση και κόλλησε στους τοίχους η φίλη Μαριτάσια, που δεν είναι μέλος του Mycat αλλά είναι ενεργή φιλόζωη και φοβερή γραφίστρια!!!

Καλή μέρα σε όλους και ο Γουρουνής σας ευχαριστεί θερμά:D

Ι κι εμείς το λόγο μας τον κρατάμε:P (όπως πχ όταν λέμε ότι θα πάμε ΝΥ, ναι το κάνουμε πράξη:lol:).

Γιατί σε "συμπαθώ" όλο και περισσότερο????? :mad::mad::mad::mad:

τέλος πάντων θα παραμερίσω τα προσωπικά μας για το γενικότερο καλό!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kαι να προσθέσω στο γρίφο: Που πηγαίνω κάθε βδομάδα (μμμ περίπου???) γιατί δεν αντέχω αλλιώς???

Ααααα το είπα και από κοντά, ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!!Ενταξει και της διπλανή!!!:P

Α! Κατερινακι μια που πηγαινεις εκει, την επομενη φορα να πας και στο δωματιο που ειναι η Λιλη και η Μανταρινα.Δεν εχεις παει καθολου!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα σε ολους!!!Που ειναι αυτο το περιβοητο Κεντρο Γατας;;;Μ'αρεσουν τα γουρουνακια...:cool:

Δες ΕΔΩ. :)

Α! Κατερινακι μια που πηγαινεις εκει, την επομενη φορα να πας και στο δωματιο που ειναι η Λιλη και η Μανταρινα.Δεν εχεις παει καθολου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::redface::redface::redface::redface::redface:
Τι να κάνω...έχω πάθει εθισμό σας λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ευχαριστω πολυ Julia!!!:up:

Μ. Τρίτη αν όλα πάνε καλά θα κάνω και εγώ το πέρασμά μου με τα πασχαλινά μου δώρα, τις λαμπάδες και τα αυγά για τα "παιδιά" !!!! :redface::cool::cool::cool::cool:

Καλά πλάκα μου κάνετε....Μία μέρα δεν μπορώ μέσα στην εβδομάδα και τότε θα πάτε?????????????????????Αυτό είναι καραγκαντεμιά!!!:(:blink:

Καλά πλάκα μου κάνετε....Μία μέρα δεν μπορώ μέσα στην εβδομάδα και τότε θα πάτε?????????????????????Αυτό είναι καραγκαντεμιά!!!:(:blink:

Μ Τετάρτη σε βολεύει?... γιατί μάλλον τελικά αλλάζουν τα σχέδια..:hmm:

Μ Τετάρτη σε βολεύει?... γιατί μάλλον τελικά αλλάζουν τα σχέδια..:hmm:

Καλέ ναι!!!!Μόνο Τρίτες δεν μπορώ γιατί έχω μάθημα!!!:DΑχ ναι να αλλάξουν τα σχέδια να πάμε να ταίσουμε το γουρουνάκι όλες μαζί και να κολλήσω εγώ εντελώς τυχαία στο δωμάτιο με τα μικρά μου...:redface::lol:

Κορίτσια αν τελικά το κανονίσετε για Τετάρτη (πρωί ή απόγευμα?) πέστε μου κι εμένα.
Νότα εσύ μπορείς Τετάρτη ? Το τηλ μου το έχεις ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back