Τσιτσινάκια όμορφα καλώς τα!

Γερά να'ναι και να χαίρεσαι τη συντροφιά τους για πολλά πολλά χρόνια
Για το φαγητό, το πιο πιθανό είναι οτι ακόμα δεν έχουν συνηθίσει την αλλαγή περιβάλλοντος με την έννοια οτι μάλλον έχουν μείνει στις προηγούμενές τους διατροφικές συνήθειες. Βλέποντας τις φωτο, δεν μου φαίνονται τόσο μικρά που να πίνουν αποκλειστικά γάλα με μπιμπερό.

Δοκίμασε, όπως λέει παραπάνω η Βάσω, να ανακατέψεις γάλα με λίγη κονσέρβα. Θα σου συνιστούσα κονσερβούλα σε μορφή gourmet"πατέ"(δηλαδή όχι κομματάκια ολόκληρα, είναι μωρούλια ακόμα) όπως πχ η gourmet Gold (ή καλύτερα η Diamant) δεν νομίζω οτι θα αντισταθούν εύκολα στον πειρασμό να τη δοκιμάσουν

Αν παρόλ'αυτά έχουν περάσει αρκετές ώρες χωρίς να θέλουν να φάνε, κοντός ψαλμός αλληλούια, αύριο θα τα δει ο κτηνίατρος και θα αποφανθεί

Τώρα για τα παιχνίδια, μπορείς να τους δώσεις και μια μπαλίτσα μικρή που θα κάνεις πρόχειρα από ένα κοματάκι αλουμινόχαρτο. Η δική μου όταν ήταν μωρούλι κι έβγαζε δοντάκια, της άρεσε να παίζει με τις ώρες με χερούλια από πεπιεσμένο στριφτό χαρτί από χαρτονένιες τσάντες συσκευασίας (που δεν διαλύονται εύκολα με κίνδυνο να καταπιούν τα χαρτιά), ή με λούτρινα μικροσκοπικά ποντικάκια. Όπως και να'χει, θα βρεις τις προτιμήσεις τους οι οποίες, σημειωτέον θα αλλάζουν όσο μεγαλώνουν. Θα τα χαίρεσαι να παίζουν και μεταξύ τους, προσποιούμενα "επιθέσεις"και "άμυνες" , κρυφτούλια και κυνηγητά

Μόνο μη τα ενθαρρύνεις να θεωρούν την άμμο παιχνίδι, η άμμος είναι μόνο για τσισάκια και κακάκια, ας μη κάθονται εκεί με τις ώρες γιατί κινδυνεύει να τους γίνει (ανθυειγινή) συνήθεια την οποία μεγαλώνοντας πιθανόν να δυσκολευτούν να αποβάλλουν

Να έχεις στο μυαλό σου οτι η εκπαίδευση (όσομας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη για τη γάτα που είναι ανεξάρτητο ον) αρχίζει από τη στιγμή που θα έρθουν σπίτι και όσο είναι μικρά είναι πιο εύκολο
να μάθουν ορισμένα βασικά πράγματα.
Δες κι
εδώ, μπορεί να σε βοηθήσει.