Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θέμα όμως είναι άλλο... Το παιδι στην αρχή θα το έχω στην κρεβατοκάμαρα.. και στην κρεβατοκάμαρα κοιμάται μαζί μας το γατί στην θέση της βεβαια.. Εγώ σκεφτόμουν να την αφήνω να μπαινει μεσα στην κρεβατοκάμαρα το πρωί όταν είμαι και εγώ εκεί..
Αποκλειεται να την πεισουμε ομως να κοιμάται μόνη της στο σαλόνι το βράδυ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
γιατί θα γίνουμε @@@@...Όταν άκουσα απο συγγενικό πρόσωπο, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ η γυναίκα,... οτι ΠΩΣ θα μείνω έγκυος με την γάτα.......
λέω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....
Τώρα στο χωριό, με 20 ΚΑΙ σκύλο!!!!! Θα γελάσουμε!!!!

Υπάρχουνε ¨Αρθρα στα περιοδικά.. που λένε ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα να έρχονται σε επαφή... φτάνει να μην τους αφήνεις ΜΟΝΟΥΣ φυσικά.. και αφού μεγαλώσει λίγο το παιδί.. μετα τον ένα μήνα.
Μπορείς να την βάλεις να κοιμάται στο σαλόνι...γιατί εσείς οι γονείς, το μωρό και η γάτα... είναι λίγο πολλοί...

Θα πρέπει να μάθει.... να ξεκινήσετε ΑΜΕΣΑ την εκπαίδευση, ΌΛΑ γίνονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μα είναι τρελοί οι άνθρωποι;
Εξηγησα λοιπόν στον πατέρα μου (που ειναι ο μονος που με νοιάζει και σέβομαι απόλυτα) οτι έχω πρόθεση να διδάξω στα παιδάκια μου να μην πιστεύουν οτι ακούν αλλά να ψάχνουν την κρυμμένη αλήθεια και οτι δεν έχουν πάντα οι πολλοί το δίκιο. Από τότε κόπηκε η συζήτηση και τον έχω πιάσει κιόλας να παίρνει αγκαλιά τον Ρού στην πολυθρόνα και να γελάει με τις μουσουδιές του.
Γλύτωσα το κήρυγμα
prince
Διάσημο μέλος
¨Οταν η μικρή μου ξαδέρφη (κόρη της) αποφάσισε αν υιοθετήση γατούλη από δωμέσα και τον πήγαμε σπίτι ξαφνικά και χωρίς να τους πάρουμε την άδεια (η ξαδερφη 22 δασκάλα στο επάγγελμα κάπου στη λεσβο) η θεία μου με ρώτησε αν έχω ακουστά για το τοξόπλασμα. Μου είπε ότι αν κολήσει η μικρή δεν θα κάνει ποτέ της παιδιά.
Συγχίστηκα και της είπα επι τόπου αν φοβάται το τοξόπλασμα να σταματήσει να τρώει σαλάτες (γιατί μπορεί να έχουν το μικρόβιο) να πιάνει ωμό κρέας κλπ. Η θεία μούτρωσε. Εγώ κατέβασα όσες πληροφορίες βρήκα ονλάιν για το τοξόπλασμα και την έβαλα να τις διαβάσει...
Η ημιμάθεια λέει είναι χειρότερη της αμάθειας. (όχι ότι τώρα είναι ευχαριστημένη με το γάτο της μικρής... αλλά στμάτησε να λέει για τοξοπλάσματα και πιθανες απώλειες μωρών... τώρα λέει για μικρόβια γενικα..)
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα περνάμε στην επόμενη φάση... Το νεογέννητο με το γατι στο σπιτι....
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Απολύτως σωστό. Παράδειγμα τα παιδιά της αδελφής μου. άργησαν να τα αποκτήσουν και αυτή και ο γαμπρός μου είναι μανιακοί με την καθαριότητα, τα μεγάλωσαν όχι σε καθαρό, σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αποτέλεσμα; Εκτός του είναι πάρα πολύ επιρρεπή στις ιώσεις, είναι και τα δύο αλλεργικά. Το ένα στιις κάμπιες και τη γύρη, το άλλο στις γάτες. Σύμπτωση; Δεν νομίζωΠες της ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!!
Αυξημένες πιθανότητες να παρουσιάσουν αλλεργίες έχουν τα παιδιά που μεγαλώνουν υπερπροστατευμένα και σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Όταν τελικά ο άμαθος οργανισμός τους έρθει σε επαφή με μια ξένη ουσία αντιδρά πολύ πιο έντονα. Αυτός άλλωστε είναι ένας λόγος που οι παιδικές αλλεργίες έχουν τόσο πολύ αυξηθεί τις τελευταίες δεκαετίες: τα παιδάκια μεγαλώνουν κλεισμένα μέσα σε πεντακάθαρα διαμερίσματα, αντί να παίζουν και να κυλιούνται στα χώματα όπως παλιότερα.
Δες σχετικά άρθρα εδώ, εδώ και εδώ.

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ.:Η γάτα μου εννοείται είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΕΓΩ ζω, και είμαι καλά!!!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Αργότερα ο σκυλάκος μου αποτέλεσε την πρώτη και μοναδική μου στράτα
, και σε λίγα χρόνια μας πήγαινε και μας έφερνε με τον αδελφό μου απο το σχολείο. Μονο που για μενα η απώλεια του στα 15 μου, με τάραξε σαν να έχανα τον καλυτερό μου φίλο
.για μωρά και σκυλάκια έχετε ακούσει τίποτα? θέλουν και αυτά κάποια προσοχή?![]()
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου πω μόνο την προσωπική μου εμπειρία που μεγάλωσα με ένα ημίαιμο μπόξερ που γεννήθηκε ένα μήνα πριν από μένα. Ήταν φρουρός στην κούνια μου για μήνες, μου έριχνε γλυψιές χωρίς ποτέ να πάθω τίποτα και του τράβαγα (και ενότε δάγκωνα) την ουρά χωρίς καμία επιπλοκή πέρα του ότι αυτοοχυρώθηκα κατά κάθε πιθανού μικροβίου
Αργότερα ο σκυλάκος μου αποτέλεσε την πρώτη και μοναδική μου στράτα, και σε λίγα χρόνια μας πήγαινε και μας έφερνε με τον αδελφό μου απο το σχολείο. Μονο που για μενα η απώλεια του στα 15 μου, με τάραξε σαν να έχανα τον καλυτερό μου φίλο
.
θα πρέπει να ήταν φοβερή εμπειρία

αξίζει τον κόπο και τον πόνο της απώλειας έστω και για να ζήσεις μια στιγμή με έναν τέτοιο φίλο

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
barbara1
Νεοφερμένο μέλος

πηγαινε κοντα στην καλαθουνα τον επαιρνα αγκαλια να δει τον μικρο 
και μετα τον αφηνα και εφευγε. Επι τοπου πηγαινε στην κουνια του μωρου εμπαινε μεσα και την κατουρουσε. οπου ακουμπουσα το ρηλαξ πηγαινε μετα και κατουρουσε. ΣΙγα σιγα αρχισε να κανει κομπους το τριχωμα του και να πεφτει. ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι ψυχολογικο!! και οτι ζηλευει!! Ωσπου μια μερα εφυγε απο το σπιτι!!! ο γιος μου ηταν 2 χρονων περιπου. :cry::cry::cry: Επισης να σου πω οτι απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος δεν με ηθελε καθολου...μου αγριευε...με γρατζουνουσε..... προφανως κατι τον ενοχλουσε!!!!! δεν ξερω τι να πω!!!!!

ενω πριν ημασταν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοιμομασταν μαζι και συνεχεια αγκαλια 
ελπιζω να μη σας κουρασα
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως πήγα την Silvy μου στον κτηνίατρο και μου είπε ότι να μην ακούει βλακείες για το παιδι και την γάτα και το πιο σημαντικό που μου είπε να κάνουμε είναι να μην κρύψουμε τον μπεμπη απο το γατί. Απλά μου είπε να χρησιμοποιήσω κουνουπιέρα στην κούνια του και όλα οκ!!
ria23
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!! Κοιτάξτε μια τελεια φωτό που βρήκα χιχι!!
![]()
Πάντως πήγα την Silvy μου στον κτηνίατρο και μου είπε ότι να μην ακούει βλακείες για το παιδι και την γάτα και το πιο σημαντικό που μου είπε να κάνουμε είναι να μην κρύψουμε τον μπεμπη απο το γατί. Απλά μου είπε να χρησιμοποιήσω κουνουπιέρα στην κούνια του και όλα οκ!!
τι θεικη φωτο!!!!ολα θα παν καλα με τα μωρακια!!!(μπεμπη-γατουλι)
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατογονείς γειά σας,
έχω κανονίσει να πάρω ένα γατάκι (τον Λιμόν). Έχω λοιπόν μία απορία.
Εγω έχω 2 κοριτσάκια ππυ αγαπού πολυ τα ζωάκια. Το πρόβλημα είναι το εξής: η αδερφή μου γέννησε πριν 20 μέρες και ενώ είχα πολλά χρόνια γάτες δεν ξέρω πως και πότε να τα γνωρίσω μεταξύ τους!Περιμένω συμβουλές!!!

Υ.Γ.Η αδερφή μου δεν μένει σπίτι μου αλλά πότε να της πω να έρχεται με ασφάλεια?
aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool