chatgr
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα,
Έχω ένα γάτο εδώ και 2 μήνες περίπου, Την τελευταία βδομάδα είδα πως έχει μια μικρή πληγούλα από ξύσιμο κάτω από τον λαιμό του. Το πήγα στον γιατρό και μου είπε πως μάλλον πρόκειται για μύκητες. Για σιγουριά κάναμε καλλιέργεια. Σε λίγες μέρες θα δούμε τι είναι. Εν το μεταξύ μου έδωσε μια αλειφούλα. Την βάζω μια βδομάδα τώρα και ο μύκητας(ή ότι άλλο μπορεί να είναι) έχει φύγει σχεδόν.
Όταν χτες πήγα να του βάλω την αλοιφή είδα πως έχει και άλλο ένα τέτοιο. Έπαθα Σοκ! Θα το πάω πάλι στον γιατρό σήμερα να δούμε τι θα πει!
Οι δικές σας γάτες είχανε ποτέ μύκητες;
Από τι βγαίνουν αυτοί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα σας,σημερα παρατηρησα κενο στο τριχωμα της θηλυκιας μου καθως την χτενιζα μιας και εχει πολυ γουνα μου ηταν δυσκολο να το παρατηρησω απο αποσταση.Το κενο ειναι πανω απο το μπροστινο αριστερο της ποδι και πρεπει να ναι μυκητας απο οσο θυμαμαι πως το περιεγραφε η κτηνιατρος τον μυκητα και που εμφανιζεται.Χριαζεται αμπουλα να της παρω η κανενα αλλο προιον?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
serax
Νεοφερμένο μέλος
Προσοχη να μη καλλήσεις κι εσυ.
argiro1
Νεοφερμένο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
argiro1
Νεοφερμένο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

KLAUDIA BALOMENU
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

και ο κτινιατρος μας εδωσε ενα φαρμακο για το γατομωρακι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KLAUDIA BALOMENU
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πχ δεν έχω κολλήσει ΠΟΤΕ.. εξαρτάται απο τον τύπο του μύκητα και τον δικό σου οργανισμό.

KLAUDIA BALOMENU
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
-Α δεν είμαστε Κτηνίατροι και
- Β και σημαντικότερο δεν έχουμε δει ούτε τους μύκητες τους δικούς σου ούτε την κατάσταση του γατιού σου.
Γνώμη μου απο μακριά, είναι οτι δεν πρέπει να ανησυχείς. Συνέχιζε να κάνεις την δικιά σου θεραπεία και αυτή του γατιού, να πλένεσε καλά και είσαι ΟΚ.
Αλλά και παλι σου λεω είναι μια γνώμη ανθρώπου ΜΗ ειδικού και ΕΞ αποστάσεως.

zorica
Διάσημο μέλος
επειδι η θεραπεια ειναι λιγο περιεργη,σταματα-ξεκινα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KLAUDIA BALOMENU
Νεοφερμένο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool