Νεογέννητο γατάκι! SOS

:lol::lol::lol: Τα έχει ακούσει όλα από αυτό το φόρουμ ο κος Πάνος!!!:up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: και ποσα θα ακουσει ακομη ,δεν ξερω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον ομφάλιο λώρο τον έκοψες ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι,αφησα μονο μισο εκατοστο,το πηγα και στο κτηνιατρο χθες για σιγουρα και ειπε οτι καλα το εκοψα.

πηρα τον αιλουρο,μονο almora μου ειπε προς το παρων ,μετα βλεπουμε για το felovit.
μολις του ειπα οτι το εχω στην δουλεια πεθανε στα γελια!:):D
Πρόσεχε μόνο μη το βάλεις και δουλέψει σκληρά και κουραστεί....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Φιλιά στο κοιλουδάκι και τη μουσουδίτσα του!!!:kiss::kiss::kiss:

ειναι πολυ μαναρακι!!!!!! να το χαιρεσαι και να το προσεχεις το μπεμπε. μια αλλη ιδεα ειναι να αδειασεις ενα λουτρινο, να του βγαλεις ολα τα"μαλλια" και τα φρουφρου και να βαλεις την θερμοφορα εκει μεσα.

καλο κουραγιο!!!!!

ευχαριστω πολυ!:)

Μπράβο σου για αυτό που έκανες, είναι κουκλί το μικρό, εύχομαι να πάνε όλα καλά:up:.

μολις του ειπα οτι το εχω στην δουλεια πεθανε στα γελια!:):D

:lol::lol::lol: Τα έχει ακούσει όλα από αυτό το φόρουμ ο κος Πάνος!!!:up::up:

:lol: :lol: :lol:
Αυτό, πάντως, το 'χει ξανακούσει!:rolleyes:
Αγγελική, η πείρα μου στο θέμα "γατάκι στη ζούλα στο γραφείο" με δίδαξε ότι η καλύτερη στρατηγική είναι να έχεις κάνα-δυό έμπιστους συμμάχους, αν είναι δυνατόν, για να φυλάνε τσίλιες. Επίσης, μπούκωνέ το το μικρό για να κοιμάται και να μη φωνάζει.;)
Συμπαραστέκομαι στο δίκαιο αγώνα σου!!:P

Αχ, τι καλά:up: Και την είχα την μια αγωνία χτες τη νύχτα για το τι έγινε. Το μπουκάλι καλύτερα να το τυλίγεις με πετσετούλα, αποφεύγονται τα εγκαύματα και κρατάει και τη θερμότητα για περισσότερο;). Φαντάζομαι το έχεις βέβαια υπόψη σου αλλά πολύ προσοχή στην επαφή με τις άλλες σου γάτες. Επειδή το βρήκες νεογέννητο δεν έχει καθόλου ανοσοποιητικό και μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσει κάτι. Πλένε καλά τα χέρια σου πριν και μετά το πιάσεις και καλύτερα να αλλάζεις και ρούχα αν έχεις πιάσει τις άλλες σου γατούλες πριν. Αν θυμάμαι καλά κάποια από τις γατούλες σου είναι και άρρωστη, οπότε πρόσεχε διπλά;)!
Καλή επιτυχία!!!!:up:

ευχαριστω marigo,του πηρα θερμοφορα,πρωι-πρωι,το ειχα αφησει ετσι γιατι δεν ηταν πολυ ζεστο,ολα καλα μεχρι στιγμης.τα αλλα γατακια ειναι εκτος σπιτιου,δεν κινδυνευει κανενα να κολλησει,προς το παρον!:)

Δηλαδή δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς ότι το γατούνι ειναι αναμέσα σας????:)
Δεν είστε πολλά άτομα φαντάζομαι εεεε?

στο δικο μου γραφειο ειμαστε τεσσερα ατομα,το ξερουν για το γατακι,ευτυχως τα 2 ειναι φιλοζωα ,τα αλλα δυο αδιαφορα,ουτε υπερ,ουτε κατα.ολοι οι αλλοι ειναι σε αλλο οροφο,οποιος ερχεται κατω το ακουει οταν νιαουριζει,δεν μπορω να το κρυψω,κανεις βεβαια δεν εχει τολμησει να πει κατι:lol:με φοβουνται:lol:.ακομη και ο διευθυντης να το μαθει δεν με νοιαζει,(εχει και αυτος σκυλο)το γατακι προεχει,εξαλλου τι μπορει να μου κανει?σε δημοσιο ειμαι!;)

μια χαρά...!!!!!!:up:

βρε παιδια:inlove::inlove::inlove:τα νεογενητα γατακια,γουργουριζουν??με το που το εβαλα μετα το φαι παλι πανω στην θερμοφορα αρχισε να γουργουριζει,δεν ηξερα οτι το κανουν απο τοσο μικρα!

αχου μωρε μωρε:inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby: νομιζω πως απο μικρα το εχουν ναι!!! πως τα παει;;;;

καλα δειχνει,τρωει,κοιμαται,νιαουριζει και κανει και τσισα με βοηθεια,χθες μονο εβγαλε λιγο αιμα με τα τσισα αλλα τιποτα σημερα.

Γλυκό μου!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Γούτσου γούτσου γούτσου γούτσου:baby::baby::baby::baby::baby:!!! Δάκρυσα, είναι απιστευτούλι!

Καλα, Αγγελική δεν παίζεσαι! Το μικρό θα βγει γιαπις απο την κούνια! :)

:lol::lol::lol:

προσπαθω ποση ωρα να φορτωσω και αλλες φωτο και κολλαει το προγραμμα!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back