RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελά πολύ να ερχόμουνα και καλά για δουλεία απο κει.... και να παίζαμε όλη μέρα με το γατούνι......
Για να το βοηθήσεις να κάνει κακάκια του, βρέξε με ζεστό νερο ένα βαμβάκι και χαίδεψέ το στην περιοχή.....σαν να ήσουνα η μαμά του που το γλύφει.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
για τα κακα ,αυτο κανω,θα το ξαναπροσπαθησω,αν δεν κανει και σημερα μαλλον θα πρεπει να κανει κλισμα μου ειπε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ειναι δυνατον??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια,μιλησα με πολλους κτηνιατρους(πραγμα μαλλον οχι καλο,περισσοτερο μπερδευτηκα) και ο ενας μου ειπε οτι για την διαρροια φταει που πηρα γαλα για γατακια και να δωσω εβαπορε αδιαλυτο!ειναι δυνατον??
Όχι! Το ότι το πείραξε η αλλαγή τροφής είναι σίγουρο (από το γάλα της μαμάς στο γάλα για γατάκια) αλλά το εβαπορέ αδιάλυτο είναι απλά η καλύτερη εναλλακτική όταν δεν έχεις το ειδικό γάλα, δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό. Αν και για να πω τη μαύρη αλήθεια η Ντάλια τις πρώτες μέρες που έπινε εβαπορέ έκανε κάτι σφιχτά σφιχτά
, έχει να κάνει με την υφή του μάλλον αλλά σίγουρα δεν παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά! (ούτε και το γάλα για γατάκια δηλαδή αλλά είναι πιο κοντά στις διατροφικές τους ανάγκες).Τώρα για τα κακάκια αν έγινε μετά από κρίση διάρροιας θα σου έλεγα να μην ανησυχείς ακόμη. Και η Ντάλια όσες φορές έπαθε διάρροιες πέρασε κανένα 24ωρο μέχρι να κάνει ξανά. Το αιματάκι ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι παροδικό
.Α, και τα 120 γραμμάρια σας τα βρίσκω εξαιρετικά!!
Η Ντάλια πήγε 8 ημερών για να τα φτάσει. Γενικά τα ορφανά γατάκια δεν παίρνουν βάρος με τις ταχύτητες που παίρνουν αυτά που είναι με την μαμά τους αλλά με το που απογαλακτίζονται παίρνουν τα πάνω τους!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νόμιζα ότι το γατάκι ΔΕΝ κάνει κακά....
Με μπέρδεψες τώρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Τοτε που ειχε γεννησει η γατα μου θυμάμαι τα μικρα τις πρωτες μερες σπανια να κάνουν κακά. Μόνο τσίσα έκαναν.εκανε προχθες διαρροια,απο τοτε δεν ξαναεκανε κακα,δεν ξερω αν οταν ξανκανει θα ειναι διαρροια ή κανονικα.τωρα δηλαδην που δεν εχει ξανακανει παει να πει οτι εγινε δυσκοιλιο,εχω μπερδευτη και εγω...![]()

marigo173
Δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Εγώ όταν γέννησε η Λουκρητία έφτασαν τα μωρά 10 ημερών για να πάρω είδηση ότι κάνουνε κακάΤοτε που ειχε γεννησει η γατα μου θυμάμαι τα μικρα τις πρωτες μερες σπανια να κάνουν κακά. Μόνο τσίσα έκαναν.![]()
Δεν είναι ότι δεν κάνουν απλά η μαμά τους τα τρώει
Αηδία, ε; Πάντως μετά απ' όλο το ξεσκάτισμα που τράβηξα με την Ντάλια κατάλαβα γιατί είχανε σκάσει τα χείλια της έρμης της Λουκρητίας όταν είχε τα μωρά..
mimikaki
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Πάντως είναι απίστευτο να έχεις μια τόσο μικρή ψυχούλα

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Το είχα παρατηρήσει αυτό. Επίσης ότι έπινε τα τσίσα.Εγώ όταν γέννησε η Λουκρητία έφτασαν τα μωρά 10 ημερών για να πάρω είδηση ότι κάνουνε κακάΔεν είναι ότι δεν κάνουν απλά η μαμά τους τα τρώει
Αηδία, ε;
Λες να έπινε και τα κακά? Πιθανόν δεν ξέρω.
(Σε μας είχε πλάκα που πήγαινε και ο μπαμπάς γάτος και τα "ξεκατούριζε" (δικός μου όρος.
))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Πώς το βλέπεις γενικά, κουνιέται,νιαουρίζει; Από τον Αίλουρο το πήγες, δε θυμάμαι...
Πάντως είναι απίστευτο να έχεις μια τόσο μικρή ψυχούλα!!!
τρωει και κουνιεται αλλα νιαουριζει λιγοτερο απο οτι χθες,αλλα ειναι ''ζωντανο''.
απο τον αιλουρο δεν πηγα ,μονο τηλεφωνο πηρα,ειναι νεα μακρη και ειναι πολυ μακρια,βεβαια σε ωρα αναγκης θα το παω,δεν μου εχει πει ακομη οτι πρεπει να το δει.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο ειναι καλό!τρωει και κουνιεται αλλα νιαουριζει λιγοτερο απο οτι χθες.
Ησύχασε και χόρτασε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool