Νεογέννητο στη σακούλα!

Κυριακάτικος περίπατος

Κλασσική διαδρομή κάθε Κυριακή πλέον!!:)
Απλά τώρα σκέφτηκα να πάρω και την μηχανή...:redface:

Έτοιμη για βόλτα.
P3220174.jpg

Ελεύθερη να τρέχει...(το φίμωτρο είναι για τις φόλες.. και τους "ανθρώπους" που φοβούνται να μην τους φάει και μας πετάνε πέτρες και ξύλα....:/:)
P3220179-1.jpg

P3220193-1.jpg

P3220181-1.jpg

Λασπόλουτρα...:P:cool:
P3220214.jpg

Κοίτα μαμά!!!!!...:lol::up::up::up:
P3220216.jpg

Τοπία...
P3220177.jpg

P3220189.jpg

P3220203.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι Ομορφα τοπία! Μπράβο που το εσωσες. Τωρα ειναι ευτυχισμενο εκει. Και τι κουκλι! Το καλο με τα σκυλακια ειναι οτι μπορεις να τα πηγαινεις βολτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ ομορφη.Μπραβο και απο εμενα που τη μαζεψες.:up:Ειναι πολυ γλυκια.Καλα κανεις και της βαζεις φιμωτρο:)

ειναι πολυ ομορφη η λου, και πολυ πολυ τυχερη. :)

βρε την κακομοιρα με το φιμωτρο..
αλλα τη βλεπω μια χαρα παιρνει ποζες,το χει συνηθισει:)
κουκλα η λου

Καλα εχει γινει φοβερη η Λου,εχει πολυ ωραιο τυπο!:D

Αν δεν το φοράει, ελεύθερη βόλτα, δεν έχει..:mad: και το λουρί δεν το μπορεί καθόλου, αλλά ούτε και εγώ μου ξεχαρβαλώνει τα χέρια....

Την πρώτη φορά που της το έβαλα, αμέσως πήγαμε βόλτα, και το συνδύασε! Τώρα μόλις το βλέπει πάει στην εξώπορτα και κλαίει!!!:redface::P

Η κοπέλα μας, σήμερα μου έφαγε τα λάστιχα του ποδηλάτου....

Η κοπέλα μας, σήμερα μου έφαγε τα λάστιχα του ποδηλάτου....
ε... καιρος ηταν, θελαν αλλαγμα κ εσυ δεν το καταλαβαινες:lol::lol:
τωρα το καταλαβες μια και καλη:lol::lol:

Εαν στην φέρω, και σου κάνει τα παιδάκια αεροπλάνο θα σου πώ εγώ!!!!:cool::cool:

τι ωραια μερη ειναι αυτα βρε τζουλια. τι τυχερακιας εισαι που μενεις εκει.
τελεια:up::up::up:
και ο σκυλουκος θεος.
καλα μεσα στα χωραφια πετανε φολες?:hmm::hmm:
και περπατας με τον σκυλο και σου πετανε ξυλα?:hmm::hmm:

τι ωραια μερη ειναι αυτα βρε τζουλια. τι τυχερακιας εισαι που μενεις εκει.
τελεια:up::up::up:
και ο σκυλουκος θεος.
καλα μεσα στα χωραφια πετανε φολες?:hmm::hmm:
και περπατας με τον σκυλο και σου πετανε ξυλα?:hmm::hmm:

Πετάνε όπου πιστεύουν ότι περνάνε αλεπούδες, και τρώνε τα άγρια πουλιά που σκοτώνουν οι κυνηγοί...

Πέτρες και ξύλα πετάνε κάνας περαστικός, που κάνει και αυτός πεζοπορία και φοβάται μην τον δαγκώσει...:down:

πολυ ωραιες φωτογραφιες και πολυ ωραια μερη αλλα το φιμωτρο με φοβισε λιγο,βεβαια απο το να φαει φολα,χιλιες φορες,απλα εχω δει καποιες αγγελιες που χανονται σκυλακια και φοραγαν φιμωτρο και ειναι λιγο επικινδυνο αυτο...

Το ξέρω... και ξέρω ότι πολλοί θα την ήθελαν....αλλά δεν την χάνω απο τα μάτια μου έτσι και αλλιώς.:)

Είναι άγριο και άβολο ίσως, αλλά εκτός του ότι τρώει ότι ακαθαρσία βρεί.. πλέον μου το έχουν πεί ότι θα ρίξουν φόλες, και να μην την πηγαίνω βόλτα σε διάφορα σημεία...

καλυτερα με φιμωτρο παρα με ταφοπλακα:down::down::down:
αφου το εχει μαθει απο μικρο δεν θα το ενοχλει. παντως ειναι καταπληκτικος σκυλος. κουκλακος. φανταζομαι ποσο θα τρεχει εκει μεσα στα χωραφια.
το σπιτι σου πραγματικα ειναι η χαρα των ζωων.
αληθεια τζουλια, εχεις κανει καμια απογραφη?? ποσα ειναι?
τυχερα ζωακια:up::up::up:

Είναι πολλά 20-30 πάνω κάτω.... τώρα έχω και μια οικογένεια περιστεριών... και οι γάτες απο κάτω περιμένουν να πέσει το βραδινό...

πωπω θα θες ενα σωρο λεφτα για ταισμα κτλ.
προσεχε τα περιστερακια μη τα φαει κανα κατσουλι:mad::mad:
βαλε μας καμια φωτο των περιστερακιων, εχεις καμια??
δυσκολο βεβαια να φωτογραφησεις τα πουλια. ομορφα πλασματα ομως κι αυτα.

Τώρα δεν έχω.. θα βγάλω αύριο..:)
Ένα μικρό το χάσαμε ήδη.. πήγε να πετάξει πριν να είναι τελείως έτοιμο....

Είναι πολλά 20-30 πάνω κάτω.... τώρα έχω και μια οικογένεια περιστεριών... και οι γάτες απο κάτω περιμένουν να πέσει το βραδινό...
Εκτός από γάτες και σκύλους έχεις και άλλα ζώα; Μη μου πείς ότι έχεις και άλογα..Θα τρελλαθώ. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

Εκτός από γάτες και σκύλους έχεις και άλλα ζώα; Μη μου πείς ότι έχεις και άλογα..Θα τρελλαθώ. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

Θα ήθελα... ΠΟΛΥ.. πρίν χρόνια είχα μια φίλη Γερμανίδα που ειχε 2.. και τα πηγαίναμε βόλτα και φυσικά οργώναμε και την παραλία!!!:)

Όπου βρώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω βόλτα, με σέλα ή χωρίς. Στην Τυνησία είχα κάνει με Αραβικό, μιλάμε τα είδα όλα!:blink::redface:
Σφαίρα:up:... αφού δεν έπεσα να αφήσω τα κοκκαλάκια μου στην Σαχάρα πάλι καλά!:redface:

...και οι γάτες απο κάτω περιμένουν να πέσει το βραδινό...
Είδες όμως τί σου είναι το ένστικτο? Έτσι και η δικιά μου περιμένει πότε θα πέσει το καναρίνι από το ράφι!:lol:
Κρίμα το πουλάκι, αλλά δυστυχώς οι φυσικοί νόμοι είναι υπέρ του δυνατού...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back