julia
Διακεκριμένο μέλος
Κλασσική διαδρομή κάθε Κυριακή πλέον!!

Απλά τώρα σκέφτηκα να πάρω και την μηχανή...

Έτοιμη για βόλτα.
Ελεύθερη να τρέχει...(το φίμωτρο είναι για τις φόλες.. και τους "ανθρώπους" που φοβούνται να μην τους φάει και μας πετάνε πέτρες και ξύλα....
)
Λασπόλουτρα...

Κοίτα μαμά!!!!!...

Τοπία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ γλυκια.Καλα κανεις και της βαζεις φιμωτρο
ιβανα
Επιφανές μέλος

strayshelp
Δραστήριο μέλος
αλλα τη βλεπω μια χαρα παιρνει ποζες,το χει συνηθισει

κουκλα η λου
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
και το λουρί δεν το μπορεί καθόλου, αλλά ούτε και εγώ μου ξεχαρβαλώνει τα χέρια....Την πρώτη φορά που της το έβαλα, αμέσως πήγαμε βόλτα, και το συνδύασε! Τώρα μόλις το βλέπει πάει στην εξώπορτα και κλαίει!!!

Η κοπέλα μας, σήμερα μου έφαγε τα λάστιχα του ποδηλάτου....
vickymoon
Διάσημο μέλος
ε... καιρος ηταν, θελαν αλλαγμα κ εσυ δεν το καταλαβαινεςΗ κοπέλα μας, σήμερα μου έφαγε τα λάστιχα του ποδηλάτου....

τωρα το καταλαβες μια και καλη

julia
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
τελεια

και ο σκυλουκος θεος.
καλα μεσα στα χωραφια πετανε φολες?

και περπατας με τον σκυλο και σου πετανε ξυλα?

julia
Διακεκριμένο μέλος
τι ωραια μερη ειναι αυτα βρε τζουλια. τι τυχερακιας εισαι που μενεις εκει.
τελεια
και ο σκυλουκος θεος.
καλα μεσα στα χωραφια πετανε φολες?
και περπατας με τον σκυλο και σου πετανε ξυλα?![]()
Πετάνε όπου πιστεύουν ότι περνάνε αλεπούδες, και τρώνε τα άγρια πουλιά που σκοτώνουν οι κυνηγοί...
Πέτρες και ξύλα πετάνε κάνας περαστικός, που κάνει και αυτός πεζοπορία και φοβάται μην τον δαγκώσει...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι άγριο και άβολο ίσως, αλλά εκτός του ότι τρώει ότι ακαθαρσία βρεί.. πλέον μου το έχουν πεί ότι θα ρίξουν φόλες, και να μην την πηγαίνω βόλτα σε διάφορα σημεία...
vickymoon
Διάσημο μέλος
αφου το εχει μαθει απο μικρο δεν θα το ενοχλει. παντως ειναι καταπληκτικος σκυλος. κουκλακος. φανταζομαι ποσο θα τρεχει εκει μεσα στα χωραφια.
το σπιτι σου πραγματικα ειναι η χαρα των ζωων.
αληθεια τζουλια, εχεις κανει καμια απογραφη?? ποσα ειναι?
τυχερα ζωακια

julia
Διακεκριμένο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
προσεχε τα περιστερακια μη τα φαει κανα κατσουλι

βαλε μας καμια φωτο των περιστερακιων, εχεις καμια??
δυσκολο βεβαια να φωτογραφησεις τα πουλια. ομορφα πλασματα ομως κι αυτα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ένα μικρό το χάσαμε ήδη.. πήγε να πετάξει πριν να είναι τελείως έτοιμο....
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός από γάτες και σκύλους έχεις και άλλα ζώα; Μη μου πείς ότι έχεις και άλογα..Θα τρελλαθώ. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία.Είναι πολλά 20-30 πάνω κάτω.... τώρα έχω και μια οικογένεια περιστεριών... και οι γάτες απο κάτω περιμένουν να πέσει το βραδινό...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός από γάτες και σκύλους έχεις και άλλα ζώα; Μη μου πείς ότι έχεις και άλογα..Θα τρελλαθώ. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία.
Θα ήθελα... ΠΟΛΥ.. πρίν χρόνια είχα μια φίλη Γερμανίδα που ειχε 2.. και τα πηγαίναμε βόλτα και φυσικά οργώναμε και την παραλία!!!

Όπου βρώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω βόλτα, με σέλα ή χωρίς. Στην Τυνησία είχα κάνει με Αραβικό, μιλάμε τα είδα όλα!

Σφαίρα
... αφού δεν έπεσα να αφήσω τα κοκκαλάκια μου στην Σαχάρα πάλι καλά!
chryssa
Διάσημο μέλος
Είδες όμως τί σου είναι το ένστικτο? Έτσι και η δικιά μου περιμένει πότε θα πέσει το καναρίνι από το ράφι!...και οι γάτες απο κάτω περιμένουν να πέσει το βραδινό...

Κρίμα το πουλάκι, αλλά δυστυχώς οι φυσικοί νόμοι είναι υπέρ του δυνατού...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool