Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστω πολύ, εκει ψηλα τον περιμενει η μαμα μου να τον παρει αγκαλια!
Είμαι βεβαιη οτι ο Ζοζεφ εχει καταλαβει τα παντα, και ποσο περηφανος και στωικος ειναι στο πονο του!!!
Υπέροχα πλάσματα οι γατούλες!
Είναι όντως υπέροχα πλάσματα και να ξέρεις μπορεί κάποιο πλάσμα να πεθαίνει στον υλικό κόσμο αλλά τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να το βγάλει από την ψυχή μας τουλάχιστον όσο έχουμε τα λογικά μας. Οι αγάπες οι μεγάλες δεν πεθαίνουν. Κουράγιο το έχω περάσει και είμαι δίπλα σου αν χρειαστεί να μιλήσεις και να μοιραστείς αυτό που περνάς....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω έναν περσικο γάτο που μόλις του διαγνώστηκε νεφρική ανεπαρκεια! Μπαίνω πρώτη φορα στο forum και δεν ξέρω πως να ανοίξω καινούριο θέμα! Σας παρακαλώ οποίος γνωριΖει για αυτήν την ασθένεια ή εχει παρόμοια εμπειρία ας με ενημερώσει... Κοντεύω να σκάσω απο τη στεναχώρια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχομαι στη γατούλα σου τα καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
NIKH lefkada
Νεοφερμένο μέλος

εχω και εγω θεμα σοβαρο ...... με τον Βαλεντινο μου.......
γατουλης 5 ετων..... διαγνώστηκε νεφρικη χρονια ανεπαρκεια .....τον πηγα στον κτηνιατρο μου.... ειχε αφυδατωθει,τον εβαλε και ειναι ακομη σε ορο, απο την πρωτη μερα πηρε τα πανω του κιολας ,μαζι με τον ορο ετρωγε και κονσερβα τις ROYAL ηδη σε τρεις μερες εχει παρει βαρος
τρωει 3 φακελακια την ημερα τροφη και αν του εβαζα και αλλο θα το ετρωγε αλλα φοβηθηκε ο γιατρος μπας και κανει εμετο λογω που δεν ετρωγε πολυ τον τελευταιο καιρο.....,συν τον ορο!!!!θα τον παρω την Τριτη σπιτι..... και εχω ανχωθει παρα πολυ .....για το αν θα τα καταφερω να τα κανω οοολα σωστα.....
Την Πεμπτη που τον πηγα καναμε γενικες ...... ειχε αφυδατωθει ,ουρια νομιζω 108 και κρεατινινη 5..... την Δευτερα θα του κανουμε επαναληπτικες................ αν τον δειτε τωρα ειναι μια χαρα, εστρωσε το τριχωμα του,τρωει συνεχεια, κανει κακακια του σκληρα και φυσιολογικα....,δλδ βλεπεις ενα υγιη γατουλη.... δεν μπορω δεχτω πως αυτο το υπεροχο και ζωντανο πλασμα εχει καποια ασθενεια και δη τοσο σοβαρη.... εχω χασει το μυαλο μου,ουτε τρωω ,ουτε μπορω να κοιμηθω ησυχα(μου λειπει η παρεα του κατω απο το παπλωμα) και περναω ολες τις ελευθερες ωρες μου στο δωματιο νοσηλειας...... τον βγαζω απο το κλουβι και μολις με ακουσει ατι παω..... τρωει και σκινει τα υποστρωματα,ανοιγει πορτες και πηδαει εξω με τον ορο μαζι
..... αν εχει και καποιος αλλος γνωση στο θεμα ας με διαφωτισει........ την ΤΡΙΤΗ ερχετε σπιτι ........ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????? ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΡΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .....ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΕΜΩ..... ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ..... Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...... 
NIKH lefkada
Νεοφερμένο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
NIKH lefkada
Νεοφερμένο μέλος
Το ξερω αλλα θα θελα να ξερω εκτος απο τα φαρμακα και την ειδικη διατροφη ..... Καποια τρικ απο ανθρωπους που εχουν πειραματιστει και πετυχαν πραγματα... Οπως να πινει νερο, να τρωει και ποια φαγητα θα εχουν σημαντικη θεση στο θεμα του... Υπομονή εύχομαι και καλή διάθεση για να του μεταφέρεις όλη σου την θετική ενέργεια
Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες... Πανεμορφα τα ζουζουνακια σου... Ευχομαι να ναι παντα υγιη και να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι... Εγω το δικο μου αστερι το κρατησα στα χερια μου την ωρα που ξεγεννουσα την μαμα του...

Έχω έναν περσικο γάτο που μόλις του διαγνώστηκε νεφρική ανεπαρκεια! Μπαίνω πρώτη φορα στο forum και δεν ξέρω πως να ανοίξω καινούριο θέμα! Σας παρακαλώ οποίος γνωριΖει για αυτήν την ασθένεια ή εχει παρόμοια εμπειρία ας με ενημερώσει... Κοντεύω να σκάσω απο τη στεναχώρια!
Και γω μια απο τα ιδια... Προχθες διαγνωστηκε... Τον βαλαμε στον ορο... Και την τριτη θα τον παρω στο σπιτι... Πρεπει να πινει πολυ νερο, ειδικη τροφη χωρις αλατι... Και φαρμακα υποστηριξης νεφρων... Και μεις την δευτερα θα κανουμε επαναλπτικες να δουμε...

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Παίζοντας πίνει περισσότερο.Επίσης να προσθέτεις ζωμό από κοτοπουλάκι (άπαχο) στην κονσερβούλα του.
Ελπίζω αυτά να σε βοηθήσουν.
Και μην ξεχνάς το σημαντικότερο! Θετική ενέργεια!

NIKH lefkada
Νεοφερμένο μέλος
Ένας τρόπος που γνωρίζω για να πίνει περισσότερο νερό είανι να βάζεις παγάκια μέσα στο μπωλάκι του.
Παίζοντας πίνει περισσότερο.Επίσης να προσθέτεις ζωμό από κοτοπουλάκι (άπαχο) στην κονσερβούλα του.
Ελπίζω αυτά να σε βοηθήσουν.
Και μην ξεχνάς το σημαντικότερο! Θετική ενέργεια!
![]()
Σε ευχαριστω θερμα.......

Sarah
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sarah
Νεοφερμένο μέλος
Γλυκιά μου δυστυχώς δεν έχω καλά νέα... Η αρρώστεια αυτή δεν έχει ποτέ καλή εξέλιξη ειδικά σε μεγάλα γατιά. Εγώ τον δικό μου τον έχασα πριν ένα μήνα μετά βέβαια από 5 μήνες καθημερινής θεραπείας και ενδοφλέβιας και υποδόριας οροθεραπείας... Μπορείς όμως σίγουρα να του παρατείνεις την ζωή... Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ για 5 μήνες και ξόδεψα περίπου 1000 ευρώ αλλά δεν το μετανιώνω γιατί κατάφερα να τον έχω μαζί μου τουλάχιστον άλλους 5 μήνες ...
Πόσο χρονών ήταν ο δικός σου? Εμένα ο γατούλης μου ζει έξω. στην αυλή μας. τον έχω 14 χρόνια, είναι στειρωμένος. Τώρα που δεν είναι καλά τον έβαλα μέσα στο σπίτι. Θέλω να τον κάνω να νοιώθει άνετα αλλά δεν ξέρω αν νοιώθει καλά μέσα. Δεν ξέρει να χρησιμοποιεί άμμο. Σήμερα τον έβαλα μέσα και του έβαλα και άμμο. Ελπίζω να την χρησιμοποιήσει και να μην "τα κρατάει". Δεν τρώει όμως τίποτα εδώ και τρεις μέρες. Με το ζόρι του δίνω με σύριγγα 5-10ml το πολύ. Αλλά δυσανασχετεί πολύ όταν πάω να του δώσω με το ζόρι με την σύριγγα. Και βογκάει το ψυχάκι μου σαν άνθρωπος όταν τον πιέζω να φάει. Και έτσι τον αφήνω. Κοιμάται συνέχεια. Πόσες μέρες θα αντέξει? Τι μου προτείνετε? Να τον "κοιμίσω" ή να τον αφήσω να "φύγει" μόνος του? Τον λυπάμαι αφάνταστα και υποφέρω να τον βλέπω έτσι....

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Προσωπικά δεν μπορώ να σου συστήσω αν θα τον αφήσεις να "φύγει" φυσιολογικά, παρατείνοντάς του τη ζωή (μαζί και την ταλαιπωρία, αλλά με την ελπίδα μήπως κάποια στιγμή γίνει κάποιο θαύμα ή βρεθεί κάποιο θαυματουργό φάρμακο) ή να τον "κοιμήσεις", ανακουφίζοντάς τον, αλλά μαζί με την πιθανότητα μετά να έχεις αμφιβολίες και ενοχές

Όπως καταλαβαίνεις, είναι πολύ λεπτό το ζήτημα και δυστυχώς είναι μια απόφαση που χρειάζεται να την πάρεις μόνη σου, αναλογιζόμενη την κατάσταση και ζυγίζοντας προσεκτικά τα "υπέρ" και τα "κατά".
Το μόνο που θα ευχηθώ, να οδηγηθείς στη σωστή απόφαση και να κάνεις ό,τι καλύτερο για τον γατούλη που σε συντρόφεψε για 14 χρόνια και μοιραστήκατε την ίδια αγάπη.
Καλό κουράγιο, καλή δύναμη..
Sarah
Νεοφερμένο μέλος

image hosting free
Αντίο αγόρι μου....αντίο Έντυ μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool