Νομική βοήθεια

αυτό να μην το ξαναπείς για ζητιανιές κλπ αν δεν ενωθούμε στα δύσκολα πως θα γίνει .Στην Ιταλία ένα μήνυμα στέλνουν και μαζεύονται τα ποσά χωρίς να στερηθεί κανείς ,δίνοντας μικροποσά έστω και 5 ευρώ.Πολλές σταγόνες μαζί κάνουν τη θάλασσα! Θα σου στείλω 100 ευρώ για 2 στειρώσεις.Ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γίνονται στειρώσεις.Αν γέννησαν Μάρτιο και Απρίλιο ετοιμάσου για Σεπτέμβρη . Πρώτα θα στειρώσεις τα κορίτσια και τον άγριο ,μπας και ηρεμήσει λίγο.Τα ματάκια των μωρών πως πάνε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να συμφωνησω με τη Νονη πως δεν τιθεται απο κανεναν θεμα ζητιανιας και ουτε να το σκεφτεσαι. Βοηθαμε εναν ανθρωπο να βοηθησει καποια γατακια, κατι που ολοι μας το θελουμε!!! Και οταν συμβαλλουμε πολλοι το κοστος επιμεριζεται. Ουσιαστικα λοιπον δεν βοηθαμε εσενα αλλα τα γατακια...
:) :) :)
Περαστικα κι ολας, ελπιζω να πανε ολα καλα με την υγεια σου
Εγω δεν ξερω με ποσα θα συμβαλλω αλλα ολο και κατι θα γινει. Απλα οποτε μπορεσεις ανοιξε εναν λογαριασμο
Το αρσενικο αν στειρωθει λογικα θα ηρεμισει. Αλλα μηπως τον φανε λαχανο τα υπολοιπα αρσενικα μετα;;;
:hmm: :hmm: :hmm:
Καποια αρσενικα ειναι ιδιαιτερα επιθετικα οταν εχουν οριοθετησει το χωρο τους και εισβαλουν ανταγωνιστες. Αλλα ειναι πιο χαλαρα. Παντως ειναι συνηθες φαινομενο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ποσα γατακια μιλαμε ? μηπως θα ηταν καλυτερα να ζητησεις και καποια αλλη προσφορα απο καποιον αλλον κτηνιατρο ? γιατι με ενα γατακι την εβδομαδα που σου ειπε και απο οτι υποψιαζομαι ειναι πολλα θα σου παρει αρκετο καιρο

εχω παει σε ολους τους κτηνιατρους της πατρας σχεδον και ολοι απο 50 εως 80 ευρω μου ελεγαν.εχουν λεει απο τον συλλογο προβλημα και δεν μπορουν να κατεβαζουν τις τιμες πολυ κτλ.
η φικλοζωικη με εστειλε σε εναν κτηνιατρο ο οποιος και αυτος 60 ευρω μου ειπε...
οι γατες που εχω τωρα στο σπιτι και ειναι ενηλικες ειναι περιπου εικοσι.και λεω περιπου γιατι μερικα αγορακια ειναι ζωηρα και πανε κ ερχονται.
το αρσενικο που λεω και ειναι αγριο με τα αλλα γατια ειναι πολυ μεγαλοσωμο για γατος οποτε δεν νομιζω να τον πειραξουν οι αλλοι.ηδη τον κλεινω μεσα στο σπιτι για να μην καυγαδιζει αλλα ελπιζω με την στειρωση να ηρεμησει κιολας γιατι εχω και με την γειτονια προβλημα που ολο σκουζουν...
νονη μου τα ματακια ακομα τουμπανο ειναι και κοκκινα και με πυον...συνεχιζω με αυτα που μου ειπες και βλεπουμε...παρατηρησα οτι βγαζουν και απο την μυτη τωρα πυον.τι να ειναι???????
παρεπιμπτοντως το μεσημερι που γυριζα σπιτι βρηκα αλλα δυο μικρα στον δρομο και στο ενα ελειπε ενα ποδι και δεν τα λυπηθηκε κανεις να τα βοηθησει..σε κεντρικο δρομο τησ πατρας ετσι??????τα μαζεψα και το μικρο ειναι στον γιατρο τωρα κ θα του κανει χειρουργειο για το ποδι.δεν σωζεται...αλλα και με τρια μια χαρα δεν θα ειναι??????το αλλο το εχω σπιτι.κουκλια ειναι!!!!
αριθμο λογαριασμου πειτε μου που να γραψω ???
σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ..και τα μωρα μου το ιδιο...

Μπορεις να τον γραψεις εδω;;;
:hmm: :hmm:
Λογικα αναληψη δεν μπορεινα κανει κανεις πλην εσου ετσι δεν ειναι. Οποτε ασφαλες δεν ειναι;;;
Ας πουν και οι υπολοιποι μη σε παρω στο λαιμο μου

Μπορεις να τον γραψεις εδω;;;
:hmm: :hmm:
Λογικα αναληψη δεν μπορεινα κανει κανεις πλην εσου ετσι δεν ειναι. Οποτε ασφαλες δεν ειναι;;;
Ας πουν και οι υπολοιποι μη σε παρω στο λαιμο μου
Και εγώ πιστεύω ότι είναι ασφαλές αλλά ίσως αν ρώταγες και την τράπεζα σου θα ήταν καλύτερα.... :hmm:
Άντε να το επισπεύσουμε για τα γατούνια...:P
Και εγώ ό,τι μπορώ θα δώσω!! Περιμένουμε λογαριασμό!!:up:

Συγνώμη αλλά επειδή είχα τρεξίματα με τους γονείς μου σε νοσοκομεία δεν μπόρεσα να μπω μέσα για αρκετό καιρό τώρα…Αν μπορώ να φανώ χρήσιμη, θα πάω σήμερα την Μαρίκα για εμβόλιο και θα ρωτήσω τον κτηνίατρο μου για την περίπτωση σου και αν είναι θα αναλάβω εγώ μια από τις γάτες σου για στείρωση. Δώσε μου μόνο μερικές μέρες για να βγω για δουλεία γιατί δεν έχω δουλέψει κανα μήνα τώρα και τα έξοδα τρέχουν και τα λεφτά τελειώνουν!!!!!

σημερα στειρωσα την πρωτη γατουλα...:) τηνπηγα και σε μια θεια μου να την προσεχει γιατι εγω δεν μπορω και για να μην ειναι με τις αλλες γατες...τωρα μολις ξαναμπορεσω παω για την επομενη..

Μπράβο!:) Καλή ανάρρωση της εύχομαι και καλή δύναμη σε σένα (νομίζω ότι θα τη χρειαστείς).

eyxaristo!!!!σιγουρα θα την χρειαστω...εχω αλλες 20!!!!!!πρεπει να κερδισω το τζοκερ επειγοντως!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγνωμη, αυτη η γιατρος σου κανει την ιδια τιμη για τους αρσενικουσ και τα θυληκα??? Πολυ κουφο, αφου οι αρσενικοι ειναι παντα πιο ευκολο και πιο φτηνο.. Εισαι σιγουρη οτι δεν θελεις να σου κανονισω κατι με τον κυριο που σου ειπα?
Σου το προτεινα ηδη δυο φορες αλλα δεν ειδα να το προσεξες.. νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο.. αλλα μαλλον θεωρεις υποτιμητικο να ζητησεις κατι ενω οταν σου το δινουν φαινεσαι ευχαριστημενη.. επαναλαμβανω οτι μπορω παντως ξανασκεψου το...20 γατακια ειναι πολλαχ50....

Καλη αναρρωση.... :) :) :)
Ρωτησες τη τραπεζα για λογαριασμο;;

Mπρ'αβο zoipap έκανες την αρχή !Περαστικά στη γατούλα σου αλλά και σε σένα που πρέπει να είσαι δυνατή για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες .50? είναι καλά ,τόσα δίνω κι εγώ .¨Εχει ο γιατρός να σου δανείσει παγίδα για τα πιο άγρια ,αν ναι θα σου πω τότε πως θα τη χρησιμοποιήσεις .Αν δεν έχει μια λύση είναι και το ηρεμιστικό που θα σου δώσει ο γιατρός ,αρκεί βέβαια η γάτα να είναι σε περιορισμένο χώρο για να μη φύγει μισοζαλισμένη.Το δύστυχο με το ποδαράκι τι κάνει;τα ματάκια των μωρών ;Περιμένουμε τον αρ.λογαριασμού!!!δεν υπάρχει φόβος ούτε για αναλήψεις από τρίτο ούτε τίποτε.Είναι ο πιό απλός τρόπος για να στείλεις χρήματα .Απλά πιστεύω ότι το καθυστερείς γιατί είσαι ντροπαλή. Εμείς το κάνουμε για τα γατάκια .Ο χρόνος όμως σε πιέζει .'Αντε να τελειώσεις με το καλό τις στειρώσεις να ανασάνεις λίγο

Συγνωμη, αυτη η γιατρος σου κανει την ιδια τιμη για τους αρσενικουσ και τα θυληκα??? Πολυ κουφο, αφου οι αρσενικοι ειναι παντα πιο ευκολο και πιο φτηνο.. Εισαι σιγουρη οτι δεν θελεις να σου κανονισω κατι με τον κυριο που σου ειπα?
Σου το προτεινα ηδη δυο φορες αλλα δεν ειδα να το προσεξες.. νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο.. αλλα μαλλον θεωρεις υποτιμητικο να ζητησεις κατι ενω οταν σου το δινουν φαινεσαι ευχαριστημενη.. επαναλαμβανω οτι μπορω παντως ξανασκεψου το...20 γατακια ειναι πολλαχ50....

η κτηνιατρος μου ειπε 50 ευρω την γατα...δεν εχω ξαναστειρωσει και δεν ξερω λεπτομερειες για αγορια και κοριτσια.θα την ρωτησω ομως αμα ειναι ετσι.δεν εχω να ξανασκεφτω παντως τιποτα γιατι αν τα 20 ειναι πολλα τα ποσα θα ειναι οταν ξαναγεννησουν τι θα ειναι δηλαδη??????και φαντασου οτι ολα αυτα ζουν σε μικρο σχετικα χωρο,στον κηπο.με τον κυριο καραμπαλη επικοινωνησαμε και ειπε θα δει τι θα κανει και θα μασ τηλεφωνουσε,πραγμα που δεν εγινε.αρα προχωραω πια μονη μου γιατι οι γατες εχουν ορμες,οι γειτονες ειναι βλαμμενοι κι εγω αρρωστη.

Mπρ'αβο zoipap έκανες την αρχή !Περαστικά στη γατούλα σου αλλά και σε σένα που πρέπει να είσαι δυνατή για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες .50? είναι καλά ,τόσα δίνω κι εγώ .¨Εχει ο γιατρός να σου δανείσει παγίδα για τα πιο άγρια ,αν ναι θα σου πω τότε πως θα τη χρησιμοποιήσεις .Αν δεν έχει μια λύση είναι και το ηρεμιστικό που θα σου δώσει ο γιατρός ,αρκεί βέβαια η γάτα να είναι σε περιορισμένο χώρο για να μη φύγει μισοζαλισμένη.Το δύστυχο με το ποδαράκι τι κάνει;τα ματάκια των μωρών ;Περιμένουμε τον αρ.λογαριασμού!!!δεν υπάρχει φόβος ούτε για αναλήψεις από τρίτο ούτε τίποτε.Είναι ο πιό απλός τρόπος για να στείλεις χρήματα .Απλά πιστεύω ότι το καθυστερείς γιατί είσαι ντροπαλή. Εμείς το κάνουμε για τα γατάκια .Ο χρόνος όμως σε πιέζει .'Αντε να τελειώσεις με το καλό τις στειρώσεις να ανασάνεις λίγο
γεια!!!!το γατακι με τα τρια ποδαρακια ειναι γλυκα και ειναι στην αναρρωση και ευτυχως του βρηκα και μαμα μια πολυ καλη κυρια!!!!!!!τα μικρα ακομα παιρνουν φαρμακα για τα ματια...αλλα ακομα κλαινε και βγαζει και η μυτη πιον σε μερικα.βιμπραμισιν τους δινω ακομα,σιροπι..κατι ηρεμιστικα που ειπε η γιατρος να παρω για τις απιαστες γατες ειναι calmivet.το ξερεις?????
τωρα την επομενη θα την παω απο τον αλλον μηνα γιατι εχω κατι δικα μου τρεξιματα τωρα και η γιατρος θα παει και διακοπες.πηρα και ενεσεις αντισυλλιπτικες να κανω σε οσες μπορω μπας και γινει κανενα κακο..devlosteron λεγονται αν το γραφω σωστα...
ο αριθμος λογαριασμου μου ειναι 352/603180-3 εθνικη τραπεζα.καλα δεν φοβαμαι γιατι αδειο ειναι:P :P .αμα ηταν γεματο σε βιλα θα τα ειχα τα μωρα μου τωρα!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!

Συγνωμη που στο λεω ξεκαθαρα, αλλα αν επικοινωνησατε και ειπε οτι θα βοηθησει ο ανθρωπος και θα δει τι θα κανει, γιατι δεν τον πηρες εσυ τηλ να δεις τι εγινε και τα παρατας ετσι? και γιατι ενω σου εχω πει τοσες φορες δεν μου λες εμενα να το κανω? σου αρεσει να αισθανεσαι μοπνη σου εγκαταλελειμενη με τοσα ζωα?? αν δεν πιεσεις και δεν ζητησεις γινεται τιποτα? ειδικα αν δεν ξερεις λεπτομερειες οπως λες καλυτερα θα ηταν τη συνενοηση να την κανει καποιος που ξερει... θα πετυχαινε καλυτερες τιμες... νομιζω οτι εχεις κι εσυ μια μικρη ευθυνη που δεν ζητας και στο λεω ευθεως.. Ζοριζεσαι αδικα κοπελα μου, για να μη ζητησεις απο κανεναν... και για να μην επιμεινεις. Τα λεω ευθεως μπας και αλλαξει κατι γιατι εχε υποψην οτι με τοσα γατακια που εχουν γεννηθει ολοι οσοι ημαστε σε σωματεια ειμαστε τρελα φορτωμενοι κι ο καραμπαλης εξισου.. εγω αν δεν ζητουσα επανειλειμενως να δω την προεδρο τωρα δεν θα ημουν καν στον αργο , ειναι τοσο φορτωμενοι που ουτε τα νεα μελη δεν προφταινουν να δουν γι αυτο θ αξιζε να τον ξαναπαρεις η να μου πεις να το κανω εγω ( τα στοιχεια σου κλπκλπ) και ναεπιμεινουμε για να μην χρεωθεις ολα αυτα.

Τωρα εγω τα ειπα σκεψου και πραξε οπως νομιζεις

[ο αριθμος λογαριασμου μου ειναι 352/603180-3 εθνικη τραπεζα μήπως λείπει ένα νούμερο στο λογαριασμό;δεν μου έκανε δεκτή την κατάθεση.Τα μωρά που βγάζουν πύον στα ματάκια φτερνιζονται κιόλας;Αν ναι τότε έχουν ρινοτραχείτιδα και θα πρέπει να πάρουν αντιβίωση claricid σιρόπι παιδιατρικό για να μην τους μείνει μόνιμο .Το calmivet είναι γνωστό .Προσοχή όμως ,αν το δώσεις μη δεχθείς να γίνει η στείρωση αμέσως γιατί η επίδραση του ηρεμιστικού μαζί με την ύπνωση μπορεί να αποβεί θανατηφόρα .Μου έχει τύχει σε γάτα που στείρωσα.Να τη βάλει στη παγίδα και όταν ξυπνήσει ή την άλλη μέρα προχωράει σε στείρωση.Προχώρα στις ενέσεις ,για μία φορά δεν κάνει τόσο κακό.Θα έχεις κάποιον να σου τα κρατάει όταν κάνεις την ένεση;

οχι..πρεπει καποιος να τα κραταει?????εχω ξανακανει ενεση σε ενα που εχει aids και του δινω κορτιζονη γιατι εχει τρομερη στοματιτιδα και μου εχει κατσει.δοκιμαζω και βλεπω και στα αλλα...το πολυ πολυ φωναζω καποιον να μου τα κρατησει..
οσο για τον αρ.λογαριασμου θα το ξανακοιταξω μηπως εκανα λαθος..το βιβλιαριο ειναι οντως παλιο γιατι μου το ειχαν ανοιξει οι παπουδες μου στο χωριο αλλα ισχυει ακομα.μπορει να μου ξεφυγε κανα νουμερακι..

yasmin
δεν ξαναπηρα γιατι ειπε θα παρει και δεν πηρε και δεν μπορω αλλο να παρακαλαω τον καθενα!!!ενα χρονο εχω παει παντου και στο σωματειο και σε γιατρους και στο δημο και στον προεδρο τησ κοινοτητας μας αλλα ολοι με αντιμετωπισαν σαν βλαμμενο!!!ε λοιπον δεν εχω αλλες αντοχες για ξεφτιλισμα η για τρεξιμο.προτιμω να στερηθω για οσο πρεπει και κυρια να παω και να πληρωσω παρα να περιμενω παλι και μεχρι τοτε να γεννανε οι γατουλες.και δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου.οσο για τις τιμες που λες εχουν λεει κατωτατο οριο στις στειρωσεις τα 50 ευρω απο το σωματειο τους,απο τον νομο τους και ξερω και εγω τι.τωρα αν νομιζεις οτι εσενα θα σε αντιμετωπισουν αλλιως ευχαριστως να τους παρεις και να σου δωσω οτι στοιχειο θες.

α επισης στην μεριμνα εδω στην πατρα μου ειπαν οτι δεν ασχολουνται με γατες αλλα μονο με σκυλους.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back