ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Περαστικα κι ολας, ελπιζω να πανε ολα καλα με την υγεια σου
Εγω δεν ξερω με ποσα θα συμβαλλω αλλα ολο και κατι θα γινει. Απλα οποτε μπορεσεις ανοιξε εναν λογαριασμο
Το αρσενικο αν στειρωθει λογικα θα ηρεμισει. Αλλα μηπως τον φανε λαχανο τα υπολοιπα αρσενικα μετα;;;
Καποια αρσενικα ειναι ιδιαιτερα επιθετικα οταν εχουν οριοθετησει το χωρο τους και εισβαλουν ανταγωνιστες. Αλλα ειναι πιο χαλαρα. Παντως ειναι συνηθες φαινομενο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
η φικλοζωικη με εστειλε σε εναν κτηνιατρο ο οποιος και αυτος 60 ευρω μου ειπε...
οι γατες που εχω τωρα στο σπιτι και ειναι ενηλικες ειναι περιπου εικοσι.και λεω περιπου γιατι μερικα αγορακια ειναι ζωηρα και πανε κ ερχονται.
το αρσενικο που λεω και ειναι αγριο με τα αλλα γατια ειναι πολυ μεγαλοσωμο για γατος οποτε δεν νομιζω να τον πειραξουν οι αλλοι.ηδη τον κλεινω μεσα στο σπιτι για να μην καυγαδιζει αλλα ελπιζω με την στειρωση να ηρεμησει κιολας γιατι εχω και με την γειτονια προβλημα που ολο σκουζουν...
νονη μου τα ματακια ακομα τουμπανο ειναι και κοκκινα και με πυον...συνεχιζω με αυτα που μου ειπες και βλεπουμε...παρατηρησα οτι βγαζουν και απο την μυτη τωρα πυον.τι να ειναι???????
παρεπιμπτοντως το μεσημερι που γυριζα σπιτι βρηκα αλλα δυο μικρα στον δρομο και στο ενα ελειπε ενα ποδι και δεν τα λυπηθηκε κανεις να τα βοηθησει..σε κεντρικο δρομο τησ πατρας ετσι??????τα μαζεψα και το μικρο ειναι στον γιατρο τωρα κ θα του κανει χειρουργειο για το ποδι.δεν σωζεται...αλλα και με τρια μια χαρα δεν θα ειναι??????το αλλο το εχω σπιτι.κουκλια ειναι!!!!
αριθμο λογαριασμου πειτε μου που να γραψω ???
σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ..και τα μωρα μου το ιδιο...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Λογικα αναληψη δεν μπορεινα κανει κανεις πλην εσου ετσι δεν ειναι. Οποτε ασφαλες δεν ειναι;;;
Ας πουν και οι υπολοιποι μη σε παρω στο λαιμο μου
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ πιστεύω ότι είναι ασφαλές αλλά ίσως αν ρώταγες και την τράπεζα σου θα ήταν καλύτερα....Μπορεις να τον γραψεις εδω;;;
![]()
![]()
Λογικα αναληψη δεν μπορεινα κανει κανεις πλην εσου ετσι δεν ειναι. Οποτε ασφαλες δεν ειναι;;;
Ας πουν και οι υπολοιποι μη σε παρω στο λαιμο μου
Άντε να το επισπεύσουμε για τα γατούνια...
Και εγώ ό,τι μπορώ θα δώσω!! Περιμένουμε λογαριασμό!!

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
τηνπηγα και σε μια θεια μου να την προσεχει γιατι εγω δεν μπορω και για να μην ειναι με τις αλλες γατες...τωρα μολις ξαναμπορεσω παω για την επομενη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Καλή ανάρρωση της εύχομαι και καλή δύναμη σε σένα (νομίζω ότι θα τη χρειαστείς).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σου το προτεινα ηδη δυο φορες αλλα δεν ειδα να το προσεξες.. νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο.. αλλα μαλλον θεωρεις υποτιμητικο να ζητησεις κατι ενω οταν σου το δινουν φαινεσαι ευχαριστημενη.. επαναλαμβανω οτι μπορω παντως ξανασκεψου το...20 γατακια ειναι πολλαχ50....
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ρωτησες τη τραπεζα για λογαριασμο;;
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
Συγνωμη, αυτη η γιατρος σου κανει την ιδια τιμη για τους αρσενικουσ και τα θυληκα??? Πολυ κουφο, αφου οι αρσενικοι ειναι παντα πιο ευκολο και πιο φτηνο.. Εισαι σιγουρη οτι δεν θελεις να σου κανονισω κατι με τον κυριο που σου ειπα?
Σου το προτεινα ηδη δυο φορες αλλα δεν ειδα να το προσεξες.. νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο.. αλλα μαλλον θεωρεις υποτιμητικο να ζητησεις κατι ενω οταν σου το δινουν φαινεσαι ευχαριστημενη.. επαναλαμβανω οτι μπορω παντως ξανασκεψου το...20 γατακια ειναι πολλαχ50....
η κτηνιατρος μου ειπε 50 ευρω την γατα...δεν εχω ξαναστειρωσει και δεν ξερω λεπτομερειες για αγορια και κοριτσια.θα την ρωτησω ομως αμα ειναι ετσι.δεν εχω να ξανασκεφτω παντως τιποτα γιατι αν τα 20 ειναι πολλα τα ποσα θα ειναι οταν ξαναγεννησουν τι θα ειναι δηλαδη??????και φαντασου οτι ολα αυτα ζουν σε μικρο σχετικα χωρο,στον κηπο.με τον κυριο καραμπαλη επικοινωνησαμε και ειπε θα δει τι θα κανει και θα μασ τηλεφωνουσε,πραγμα που δεν εγινε.αρα προχωραω πια μονη μου γιατι οι γατες εχουν ορμες,οι γειτονες ειναι βλαμμενοι κι εγω αρρωστη.
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
γεια!!!!το γατακι με τα τρια ποδαρακια ειναι γλυκα και ειναι στην αναρρωση και ευτυχως του βρηκα και μαμα μια πολυ καλη κυρια!!!!!!!τα μικρα ακομα παιρνουν φαρμακα για τα ματια...αλλα ακομα κλαινε και βγαζει και η μυτη πιον σε μερικα.βιμπραμισιν τους δινω ακομα,σιροπι..κατι ηρεμιστικα που ειπε η γιατρος να παρω για τις απιαστες γατες ειναι calmivet.το ξερεις?????Mπρ'αβο zoipap έκανες την αρχή !Περαστικά στη γατούλα σου αλλά και σε σένα που πρέπει να είσαι δυνατή για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες .50? είναι καλά ,τόσα δίνω κι εγώ .¨Εχει ο γιατρός να σου δανείσει παγίδα για τα πιο άγρια ,αν ναι θα σου πω τότε πως θα τη χρησιμοποιήσεις .Αν δεν έχει μια λύση είναι και το ηρεμιστικό που θα σου δώσει ο γιατρός ,αρκεί βέβαια η γάτα να είναι σε περιορισμένο χώρο για να μη φύγει μισοζαλισμένη.Το δύστυχο με το ποδαράκι τι κάνει;τα ματάκια των μωρών ;Περιμένουμε τον αρ.λογαριασμού!!!δεν υπάρχει φόβος ούτε για αναλήψεις από τρίτο ούτε τίποτε.Είναι ο πιό απλός τρόπος για να στείλεις χρήματα .Απλά πιστεύω ότι το καθυστερείς γιατί είσαι ντροπαλή. Εμείς το κάνουμε για τα γατάκια .Ο χρόνος όμως σε πιέζει .'Αντε να τελειώσεις με το καλό τις στειρώσεις να ανασάνεις λίγο
τωρα την επομενη θα την παω απο τον αλλον μηνα γιατι εχω κατι δικα μου τρεξιματα τωρα και η γιατρος θα παει και διακοπες.πηρα και ενεσεις αντισυλλιπτικες να κανω σε οσες μπορω μπας και γινει κανενα κακο..devlosteron λεγονται αν το γραφω σωστα...
ο αριθμος λογαριασμου μου ειναι 352/603180-3 εθνικη τραπεζα.καλα δεν φοβαμαι γιατι αδειο ειναι
.αμα ηταν γεματο σε βιλα θα τα ειχα τα μωρα μου τωρα!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα εγω τα ειπα σκεψου και πραξε οπως νομιζεις
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
οσο για τον αρ.λογαριασμου θα το ξανακοιταξω μηπως εκανα λαθος..το βιβλιαριο ειναι οντως παλιο γιατι μου το ειχαν ανοιξει οι παπουδες μου στο χωριο αλλα ισχυει ακομα.μπορει να μου ξεφυγε κανα νουμερακι..
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξαναπηρα γιατι ειπε θα παρει και δεν πηρε και δεν μπορω αλλο να παρακαλαω τον καθενα!!!ενα χρονο εχω παει παντου και στο σωματειο και σε γιατρους και στο δημο και στον προεδρο τησ κοινοτητας μας αλλα ολοι με αντιμετωπισαν σαν βλαμμενο!!!ε λοιπον δεν εχω αλλες αντοχες για ξεφτιλισμα η για τρεξιμο.προτιμω να στερηθω για οσο πρεπει και κυρια να παω και να πληρωσω παρα να περιμενω παλι και μεχρι τοτε να γεννανε οι γατουλες.και δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου.οσο για τις τιμες που λες εχουν λεει κατωτατο οριο στις στειρωσεις τα 50 ευρω απο το σωματειο τους,απο τον νομο τους και ξερω και εγω τι.τωρα αν νομιζεις οτι εσενα θα σε αντιμετωπισουν αλλιως ευχαριστως να τους παρεις και να σου δωσω οτι στοιχειο θες.
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool