Ξεπορτίσματα γάτου!

το παρατήρησα (γιατι όπως όλες θα γνωρίζετε η Ελληνίδα Μάνα είναι Πάντα Παρούσα):lol::lol::lol:

Υ.Γ. σας ευχαριστούμε παααρα πολύ που μας σκεφτεστε..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προς στιγμην φοβηθηκα οτι θα μας βαζατε παγο που δεν παραπεμψαμε απευθειας στην πανταχου παρουσα ελληνιδα μανα.:redface::lol:
Μακαρι να πανε ολα καλα με τη στειρωση του ασημενιου κουκλου και να ταιριαξει και να αποκτησει και εναν χρυσαφενιο αδερφουλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακάρι μακαρι να δουμε..:) (ας εχουμε λιγη αισιοδοξια, λες να ειναι αυτό το θαυμα των Χριστουγέννων;;; Για τον Μουζακο θα ειναι σίγουρα παντως...:)

@moukelis & @ Julia
Κορίτσια ναι, αυτό σκέφτηκα και γω μετά με μια δεύτερη σκέψη, ότι καλύτερα τώρα που θα είμαι σπίτι :)

Αύριο θα κλείσω στον γιατρό μου ραντεβού, είναι πιο πολλά τα λεφτά, αλλά είναι καλός και κάποια στιγμή θα τον ξαναχρειαστώ. 80% αν δεν έχει πολλή δουλειά θα το κάνουμε Τετάρτη (για να τον έχω και νηστικό το μικρό καμιά μέρα)
Εν τω μεταξύ το...γατάκι ραντίζει ανεξέλεκτα..... :lol:

Ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back