evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω δεν τολμω καν να το ξεστομισω,καποιο απο ολα θα με καταπιει!![]()

Απίστευτη!

Is your cat plotting to kill you?
Δες κι αυτό το λινκ, έχει πολύ πλάκα!
(Καμιά φορά νομίζω ότι όλα αυτά ισχύουν

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω δε νομιζω,ειμαι σιγουρη οτι το εχει γραψει ο Σειριος....
Απίστευτη!
Is your cat plotting to kill you?
Δες κι αυτό το λινκ, έχει πολύ πλάκα!
(Καμιά φορά νομίζω ότι όλα αυτά ισχύουν)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
straykat, δεν εννοουσα για το τετραπλο οταν σου ελεγα οτι δεν ειναι απαραιτητα..το τετραπλο το κανουν ολα τα γατια, για τα αλλα ομως μονο αν βγαινουν εξω και ερχονται σε επαφη με αλλες γατες..απο την στιγμη που "ξεπορτιζει" μαλλον θα πρεπει να τα κανετε..αλλα συμφωνω κι εγω με τους προλαλησαντες..το καλυτερο για σενα και για το ζωο ειναι να στειρωθει και να περιοριστει στο σπιτι ή με επιτηρηση μονο εξω(μπορεις να του μαθεις το σαμαρακι για να το ελεγχεις καλυτερα)
Eχεις δίκιο το τετραπλό είναι στάνταρ! Για τα άλλα εμβόλια ναι, θα συμβουλευτώ το γιατρό το συντομότερο δυνατόν και θα πράξω αναλόγως, συν την στείρωση.
Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη!
Σήμερα δε, οπως και τις τελευταίες μέρες, τον έχω περιορίσει μέσα στο σπίτι.Το φαγητό, το νερό και τα παιχνίδια του είναι βέβαια πάντα μέσα. Το μόνο κακό είναι ότι το ζουλάπι (!) μπορεί να ανοίγει τις πόρτες (...) και δυστυχώς μπαίνει και στην κουζίνα, κάτι που δεν με ενοχλεί απο μόνο του, αλλά έτσι και βρεί το οτιδήποτε φαγώσιμο το...εξαφανίζει

Χθες το βράδυ πάλι - όπως το λες - μόνο με εποπτεία, τον αφησα να παίξει λίγο στην αυλή.
Σαμαράκι τι εννοείς;
Αυτό το ειδικό λουράκι που πιάνει πάνω απο τα χεράκια;
Αν ναι του έχω ήδη πάρει ένα μαζί με το λουρί. Βέβαια σε χρόνο dt το χει βγάλει

Ανοιξε ενα θεματακι να μας γνωρισεις το αιλουρακι σου,να δουμε και φωτογραφιες του!
Moukelis
έχεις δίκιο! Θα κοιτάξω σήμερα στο σπίτι να κατεβάσω απο τη μηχανή τις φωτό του! (και να κάνω και κανα φορματ..
)Είναι μια δουλειά που όλο λέω να κάνω και όλο αμελώ.
Στο αβαταρ μου είναι την ημέρα που τον βρήκα. Τώρα είναι φυσικά μεγαλύτερος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia είσαι πολύ τυχερή! Και γω αν έχω ένα όνειρο είναι αυτό, κάποια μέρα, ελπίζω όχι πολύ μακρινή, να πάω επαρχία και να ζήσω μαζί με αγαπημένους ανθρώπους και... ζωάκια!
Off topic on
Παρεπιμπτόντως το Λεωνίδιο (μιας και φαίνεται στα στοιχεία σου) είναι υ-π-έ-ρ-ο-χ-ο! Απο τις πιο ομορφες γωνιές τις Πελοποννήσου.
Kαι μια παραλία το Κυπαρίσσι αν θυμάμαι καλά...χάρμα οφθαλμών!
Off topic off
Mε το τζάκι έχει και ο δικός μου τρελό κόλλημα. Τα απογεύματα που γυρνάω σπίτι να φανταστείς, αν αρχίσει ιδίως να γκρινιάζει, ρίχνω κανα ξυλαράκι μέσα, έτσι ώστε και εγώ χαλαρώνω και η γάτα. Κάνει σαν υπνωτισμένος! Καλά και οι δικές σου πονηρές! Να αφήσουν το χουχούλι να πάνε έξω; Το χουν πιάσει το νόημα
Να σου ζήσουν!
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια...

Ναι, καιρό το θέλαμε να γυρίσουμε, και να φύγουμε απο την "φιλόξενη" Αθήνα. Η κρίση, και οι απολύσεις, μας βοήθησαν να τα καταφέρουμε.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Eχεις δίκιο το τετραπλό είναι στάνταρ! Για τα άλλα εμβόλια ναι, θα συμβουλευτώ το γιατρό το συντομότερο δυνατόν και θα πράξω αναλόγως, συν την στείρωση.
Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη!
Σήμερα δε, οπως και τις τελευταίες μέρες, τον έχω περιορίσει μέσα στο σπίτι.Το φαγητό, το νερό και τα παιχνίδια του είναι βέβαια πάντα μέσα. Το μόνο κακό είναι ότι το ζουλάπι (!) μπορεί να ανοίγει τις πόρτες (...) και δυστυχώς μπαίνει και στην κουζίνα, κάτι που δεν με ενοχλεί απο μόνο του, αλλά έτσι και βρεί το οτιδήποτε φαγώσιμο το...εξαφανίζει
Χθες το βράδυ πάλι - όπως το λες - μόνο με εποπτεία, τον αφησα να παίξει λίγο στην αυλή.
Σαμαράκι τι εννοείς;
Αυτό το ειδικό λουράκι που πιάνει πάνω απο τα χεράκια;
Αν ναι του έχω ήδη πάρει ένα μαζί με το λουρί. Βέβαια σε χρόνο dt το χει βγάλει![]()
το σαμαρακι κουμπωνει με 2 λουρακια..ενα απο το λαιμο, και ενα πισω απο τα μπροστινα ποδαρακια..και δεν μπορουν να το βγαλουν...σαν αυτο..
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια...
Ναι, καιρό το θέλαμε να γυρίσουμε, και να φύγουμε απο την "φιλόξενη" Αθήνα. Η κρίση, και οι απολύσεις, μας βοήθησαν να τα καταφέρουμε.![]()
Η αλήθεια να λέγεται (περί Λεωνιδίου)

Λυπάμαι βέβαια αν βίωσες το άσχημο πρόσωπο της κρίσης, αλλά απο την άλλη
πιστεύω πως αν τον αγαπάς τον τρόπο ζωής που έχεις επιλέξει θα είσαι χ1000 φορές πιο ευτυχισμένη. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

* Και εύχομαι και γω σε μερικά χρόνια να μην καταντήσω ακόμα μια γραφική... "Αθηναία" που ονειρευεται μια άλλη ζωή αλλά δεν τολμά!
Μπράβο που τα καταφερες

το σαμαρακι κουμπωνει με 2 λουρακια..ενα απο το λαιμο, και ενα πισω απο τα μπροστινα ποδαρακια..και δεν μπορουν να το βγαλουν...σαν αυτο..
![]()
Σε ευχαριστώ, δεν το χα δει αυτό!
Εμένα είναι κάπως έτσι
Aπό όσο μπορώ να καταλάβω έχει διαφορετικό σχεδιασμό,
πιάνει στο στηθάκι της γάτας.
για αυτό μάλλον δεν είναι...αποτελεσματικό. Σήμερα που θα πάω να πάρω και τροφή θα κοιτάξω μήπως βρω. Εξάλλου τώρα που είναι σχετικά μικρός είναι ευκαιρία να δούμε αν θα το μάθει/συνηθίσει

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σε ευχαριστώ, δεν το χα δει αυτό!
Εμένα είναι κάπως έτσι
![]()
Aπό όσο μπορώ να καταλάβω έχει διαφορετικό σχεδιασμό,
πιάνει στο στηθάκι της γάτας.
για αυτό μάλλον δεν είναι...αποτελεσματικό. Σήμερα που θα πάω να πάρω και τροφή θα κοιτάξω μήπως βρω. Εξάλλου τώρα που είναι σχετικά μικρός είναι ευκαιρία να δούμε αν θα το μάθει/συνηθίσει![]()
αυτο ειναι για σκυλακια
εκεινο που σου εβαλα ειναι για γατακια..σιγα σιγα θα το συνηθισει..απλα δεν πρεπει να τραβας το λουρι γιατι θα φοβηθει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυτο ειναι για σκυλακιαεκεινο που σου εβαλα ειναι για γατακια..σιγα σιγα θα το συνηθισει..απλα δεν πρεπει να τραβας το λουρι γιατι θα φοβηθει..
Τέλεια ιδέα, να σαι καλά evelyn!
Λογικά θα το συνηθίσει, όπως και το λουράκι

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμεις το χρησιμοποιουμε το σαμαρακι και μας εχει βολεψει πολυ.
Φαινεται σαν ασημενιος!
Κι εμεις το χρησιμοποιουμε το σαμαρακι και μας εχει βολεψει πολυ.
Είναι ασημένιος!

Κανονικά έπρεπε να τον ονομάσω Αρτζέντο ή Σίλβιο που παραπέμπει εκεί...
αλλά κάτι που τον βρήκα σε παραθαλάσσιο μέρος, κάτι η λατρεία του [sic] για το νερό...

Επιφυλάσσομαι αυριο να καταφέρω να αναρτήσω στη γκαλερί φωτογραφίες του και μίνι βιογραφικό

* Το ότι είστε υπέροχη παρέα και φόρουμ σας το είπα;
You rule!

moukelis
Επιφανές μέλος
Γρηγορα φωτο,τα ασημενια και τα μπλε ειναι η αδυναμιες μου!
ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γρηγορα φωτο,τα ασημενια και τα μπλε ειναι η αδυναμιες μου!
Μετά χαράς

Το μόνο είναι που μιας και μετακόμισα πρόσφατα δεν έχω ιντερνετ, αλλά το πρωί απο το γραφείο κάτι γίνεται

Μπλέ εννοείς τις russian?
Αλήθεια τις προάλλες είχε έρθει ένας φίλος σπίτι και μου είπε ότι έχει μια british blue. Eίναι πολύ όμορφες

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε,περαστε απο το λογιστηριο για την επιταγουλα που λεγαμε...μπλε ειναι το χρωμα που εχουν οι blue russian..αλλα υπαρχει και σε ημιαιμα γατακια, σαν τον υπεροχο σειριο της μουκελις![]()

και θα μεταφερω τη φιλοφρονηση σας στην A/M.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπλε ειναι το χρωμα που εχουν οι blue russian..αλλα υπαρχει και σε ημιαιμα γατακια, σαν τον υπεροχο σειριο της μουκελις![]()
Ωχ, τώρα το πρόσεξα στην υπογραφή της!
Είναι πράγματι υπέροχος, φαίνεται σχεδόν βελούδινος!!
Πρέπει να είναι σπάνιο χρώμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool