kwsforever
Νεοφερμένο μέλος
Εχω 2 γατακια 4 μηνων το ενα αρσενικο και το αλλο θηλυκο.
Το αρσενικο οταν του βαζω ξυρη τροφη την τρωει κανονικα αλλα το θηλυκο οσες φορες και αν του εβαλα ξυρη τροφη δεν την εφαγε..δοκιμασα και αλλες ξυρες τροφες και τιποτα..δεν ετρωγε τιποτα μεχρι που δοκιμασα κονσερβα για να σταματησει το γαλα. Τι μπορω να κανω? Μηπως δεν ειναι φυσιολογικο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατ'αρχην θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι στη γλωσσα του ιντερνετ σημαινει οτι φωναζεις.
Οσον αφορα την ξηρα τροφη,παιρνεις για μικρα γατακια;Μηπως ειναι μεγαλες οι κροκετες και δε μπορει να τις μασησει;Μπορεις να τις ανακατευεις με λιγη κονσερβα και να αυξανεις σιγα σιγα σε αναλογια την ξηρα τροφη μεχρι να την τρωει σκετη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σου υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ, δεν επιτρέπεται να γράφεις μόνο με κεφαλαία.
kwsforever
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kwsforever
Νεοφερμένο μέλος
*ξεχασα να σας πως οι γατες δεν ειναι καποιας ρατσας αν παιζει καποιο ρολο
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να ρωτήσω κ κάτι άσχετο μια κ είμαι στο θέμα της ξηράς τροφής, έχετε ακούσει για την μάρκα ξηράς τροφής CIMIAO;
kwsforever
Νεοφερμένο μέλος

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Να ρωτήσω κ κάτι άσχετο μια κ είμαι στο θέμα της ξηράς τροφής, έχετε ακούσει για την μάρκα ξηράς τροφής CIMIAO;
ναι την εχω παρει εγω μια φορα, καλη ηταν, η πασχαλια την εφαγε ευχαριστα

kwsforever
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
και τα δικά μου τρελάθηκαν μου έδωσε ένα δείγμα ο γιατρός γιατί μου είπε ότι δεν θα φέρει ξανα Ρουαγιαλ Κανιν για περσικά κ μου έδωσε αυτή, είναι όμως εξίσου καλήναι την εχω παρει εγω μια φορα, καλη ηταν, η πασχαλια την εφαγε ευχαριστα![]()

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχικα συγκρινουμε τα συστατικα και μετα ο μονος τροπος να το δουμε ειναι στη πραξη.Οποτε κανουμε ενα 2μηνο-3μηνο δοκιμη και κοβουμε αντιδρασεις.

elvenstar
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλησπερα παιδια. Η ξηρα τροφη εχει ημερομηνια ληξης; (οταν ειναι ακομα κλειστη και δεν εχει ανοιχτει η συσκευασια ποτε.)
Ναι, όλες οι συσκευασίες έχουν ημερομηνία λήξης επάνω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Στη θεση σου θα επεστρεφα την συσκευασια στο μαγαζι και θα ζητουσα αντικατασταση ή τα λεφτα μου πισω,
Εκτος αν αποδειξουν πως προκειται για ημερομηνια παραγωγης, αλλα δυσκολο μεσα στον ιδιο μηνα (01/13)
να φτασει απο το εργοστασιο παραγωγης σε πετσοπ της Ελλαδας.

Τωρα βεβαια και να φαει απο αυτες δε θα παθει κατι.
Αν η συσκευασια ειναι μικρη μαλλον δεν αξιζει τον κοπο αλλα αν ειναι καποια 7κιλη που θα κρατησει
μηνες, πηγαινε τη πισω πριν την ανοιξεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool