Ξηρά τροφή

• Thread starter Thread starter ofilia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
η josera βγάζει 2σειρές μια premium(βλ. josicat και μια ακομα που μου διαφεύγει)
και μια σειρά super premium με απο όλα(για γατακια , για ενηλικα, για μεγαλα σε ηλικια , για ευαισθητο στομαχι κ.τ.λ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α αυτό δεν το ήξερα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!

Από εχθές λοιπόν , είπαμε να δοκιμάσουμε την orijen ... παιδιά την καταβροχθίσανε!!!!!!!!! Και η Ηρα που πλέον έχει γίνει επιλεκτική (όνομα και πράγμα το σκασμένο μου)... και τα μικρά δεν τα προλαβαίναμε!!!!!

Απλά δεν ξέρω τι γίνεται με τις δοσολογίες!! Θα πάρω ένα τηλ στα κεντρικά να ρίξω την έρωτηση... Ερώτηση για τους πιο έμπειρους!!:clapup:

Επειδή λέτε κάτι για πρωτείνες και τέτοια.. τα γατιά θα είναι μια χαρά με την orijen αμα τους τη δίνω καλοκαίρι εεε?? Ή οι πρωτείνες τα κουράζουν????
Χάζη ερώτηση????:whistle::redface:

Αν θες πες μου ηλικίες κ κιλά θα σου πω ακριβείς δοσολογίες για κάθε γατί.

Αυτό με το καλοκαίρι κ τις πρωτεΐνες είναι λίγο αστείο... Το καλοκαίρι ούτως η αλλιώς ότι κ αν ταΐζουμε, μειώνουμε ελαφρώς την ποσότητα για τον παρακάτω πολύ απλό κ σοβαρό λόγο : κάνει ζέστη

Αν θες πες μου ηλικίες κ κιλά θα σου πω ακριβείς δοσολογίες για κάθε γατί.

Αυτό με το καλοκαίρι κ τις πρωτεΐνες είναι λίγο αστείο... Το καλοκαίρι ούτως η αλλιώς ότι κ αν ταΐζουμε, μειώνουμε ελαφρώς την ποσότητα για τον παρακάτω πολύ απλό κ σοβαρό λόγο : κάνει ζέστη

Steirwmeni 1 ετους και 3 1/2 κιλα (την τελευταια φορα που την ειχα ζυγισει)

7 εβδομαδων γύρω στα 400 με 600 γραμμαρια (δεν καθοντουσαν για ζυγισμα!!)

Λοιπόν, η μεγάλη 50-55 γραμμάρια ημερησίως κ η μικρή 60 γραμ για κάθε κιλό σωματικού βάρους μέχρι να πάει 20 εβδομάδων, δηλ στην περίπτωση σας μέσο όρο 500 γραμμάρια γατάκι θα πρέπει να τρώει 30 γραμμάρια ημερησίως. Πρόσεξε όμως γιατί το μικρό τώρα αρχίζει κ σχηματίζεται κ λογικό είναι να αυξάνεται το βάρος του σχετικά γρήγορα, οπότε θα πρέπει να του αλλάξεις δοσολογία.
Ελπίζω να βοήθησα

.Γενικα μην λαμβανετε ιδιαιτερα σοβαρα τις δοσολογιες που υπαρχουν στις συσκευασιες.
Τα μικρα γατακια πρεπει να εχουν συνεχως τροφη,μεχρι να φτασουν περιπου ενος ετους,η εστω μεχρι να στειρωθουν.Τα γραμμαρια αρχιζουμε να τα υπολογιζουμε μετα τον ενα χρονο,μην τρελαινομαστε δηλαδη .

Παιδια εγω τους πηρα δοκιμαστικα την acana με αρνι λεει οτι ειναι την μικρη συσκευασια κ την εβαζα μαζι με rcκ στο τελος αρχισαν να την σνομπαρουν μα τι εχει πια η rc?μεσα;θα τους παρω κ wild prairie η pacifica να δω μπας και..αυτο που μ ενοχλει στην ροϋαλ ειναι οτι δεν χορταινουν κ παχαινουν ΠΟΛΥ

Τι ποντικι;;

Τι ποντικι;;
Οχι ποντικι. Το κανουμε σαν τηλεπαιχνιδι να δουμε αν θα βρειτε αυτο που σκεφτομαι;

Εγώ πιστεύω πως την εμποτίζουν με διάφορα λιπαρά που είναι ιδιαίτερα αρεστά στα ζώα.....δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γιατί....η ακάνα και μάλιστα η grasslands είναι εξαιρετικός κωδικός!!!

Εγώ πιστεύω πως την εμποτίζουν με διάφορα λιπαρά που είναι ιδιαίτερα αρεστά στα ζώα.....δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γιατί....η ακάνα και μάλιστα η grasslands είναι εξαιρετικός κωδικός!!!
Δεν πρεπει να ειναι ετσι Κατερινακι γιατι το ιδιο συμβαινει και με την diabetic της royal που τρωνε τα δικα μου τα χαμενα και αυτη εχει το χαμηλωτερο ποσοστο σε λιπαρα γιατι ειναι για διαβητικα ζωα. Και ομως δεν θελουν καμμια αλλη τροφη, diabetic και ξερο ψωμι.

Ελπίζω η θεωρία να μην εχει να κανει με γατες......!!!

Και μενα μου κανει εντυπωση!!!!
Μα τιβαζουν ναρκωτικα μεσα?????????????

Αυτια κ ουρες ψωφιμιων;

Τη Grasslands δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.
Εγώ τους αγοράζω τη Wild Prairie και μια φορά τους είχα πάρει την Pacifica αλλά δεν άντεχα την ψαρίλα. :hehe:
Την τρώνε μια χαρά, ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα ούτε με την Άρτεμη ούτε με τον Απόλλωνα.
Μήπως πρέπει να γίνει σταδιακά η αλλαγή;
Διότι εάν ένα γατί έχει συνηθίσει σε μια συγκεκριμένη μάρκα τροφής τότε είναι πιθανόν να το ξενίσει η απότομη αλλαγή σε μια άλλη μάρκα. :hmm:

Ελπίζω η θεωρία να μην εχει να κανει με γατες......!!!
Ελα βρε παιδια, ειναι παρα πολυ απλο. Τι λεμε οταν κατι γινεται πολυ ωραιο και κανεις αλλος δεν το πετυχαινει ετσι;

:eek::eek::eek:δεν εννοείς κακάκια ε???????????

Πφφφφ, σκραπες εισαστε ολοι.:/:
Δεν λεμε για κατι που καποιος το εφτιαξε ωραιο και αρεσει σε ολους "εφτυσε μεσα;"

Εγω ξέρω το ρητό:

¨Το βρωμικο ειναι πάντα ωραίο!!¨
:P:P

Ελα πες..... είμαστε τόσο κοντά...???
Σάλια δεν γίνεται αφού οι γάτες δεν φτύνουν!!!
Εμετός?????
Τσίσα????

Ιδέα!!
Οι γάτες στην περιοχή στο στόμα δεν έχουν ένα σημείο που μυρίζουν??? Να το έχουν προσθέσει στην τροφή τους??? Από γατες που έχουν πεθάνει??

Αυτο που ειπα βρε χαζα, εφτυσαν μεσα για να ειναι πιο ωραιο.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back