Οίστρος;

Τι κάνετε όταν το γατάκι σας έχει οίστρο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Το χαϊδεύω και το 'κακομαθαίνω' για να του 'περάσει' και να νιώσει καλύτερα

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το αγνοώ, για να μην το κάνω να αισθανθεί ότι 'κάτι τρέχει'

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αποφασίζω ότι μόλις του περάσει, θα του κάνω στείρωση

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το πηγαίνω στον κτηνίατρο για την ορμονική ένεση

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    4
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτή ίσως να είναι η καλύτερη λύση για τη Σεράχ αλλά - όσο κι αν την αγαπώ - αλλά όχι για μένα. Επειδή δουλεύω πολλές ώρες, τις λίγες φορές που γυρνάω σπίτι μου έχω ανάγκη απο ύπνο.Δε θα αντέξω να περνάω κάθε τόσο αυτά που περνάω τούτο το σαββατοκύριακο (που τόσο το περίμενα για να ξεκουραστω!)

Ο κτηνίατρος μου είπε για στείρωση. Θα γίνει την Τρίτη.
Στεναχωριέμαι βέβαια διότι είχα βρεί έναν ωραίο φουντωτό γάτο για να την ζευγάρωνα όταν θα ερχόταν η ωρα της, αλλά η ώρα ήρθε πολύ νωρίς!!

Ladycat τί θα κάνεις με την Πατούνα σού? Θα την αφήσεις να ζευγαρώσει?
θα παμε για στειρωση πρωτα ο θεος την παρασκευη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας! Εχω μια γατούλα 10 μηνών περίπου. Εχω τσεκάρει και διαπιστώσει ότι η δική μου είναι η μόνη θηλυκή στην περιοχή όπου μένω. Όλοι οι αρσενικοί της περιοχής της ''κολλάνε'' συνέχεια :up: αλλά έχω διαπιστώσει ότι η γατούλα μου δεν ''κάθεται'' για να ζευγαρώσουν? Μήπως δεν έχει ακόμα οίστρο; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να διαπιστώσω αν έχει οίστρο ή όχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γατουλα κυκλοφορει κι εξω?πρεπει να προσεξεις(εκτος φυσικα αοπ αυτοκινητα,φολες κτλ)γιατι αν ζευγαρωσει με αρσενικο που εχει καποια ασθενεια θα της τη μεταδωσει.επισης, προσφατα ειδα πως "κολλανε"οι αρσενικοι σε γατες που δε θελουν,κι επαθα σοκ:/: .οιστρο θα το καταλαβεις αν εχει.θα "στηνεται"σηκωνοντας την ουρα,θα νιαουριζει κτλ.

1* Δεν είναι και δεν πρέπει να είναι συνέχεια μέσα στο σπίτι. Όσο καλα και να περνά μεσα στο σπίτι, χρειάζεται να πάρει και καθαρό αέρα. Μένω έξω από την πόλη και οι γάτες που υπάρχουν εδώ είναι οικόσιτες (πέντε αρσενικοί και μια θηλυκή, η δική μου :)! Καταλαβαίνετε τι θα γίνεται.... φωνές, ουρλιαχτά.... συνέχεια μαλώνουν....)

2* Μα εγω όταν την χαϊδεύω, πάντα σηκώνει την ουρά της και μου νιαουρίσει. Εκτός και αν θέλει να ζευγαρώσω εγω μαζί της :lol:..... Αστειεύομαι.... Κατάλαβα τι εννοείς... Ευχαριστώ (Επομένως η γατούλα μου δεν έχει οίστρο....:(. Θέλω να γεννήσει....)

το οτι ειναι οικοσιτες ομως δε σημαινει οτι δεν εχουν και καμια ασθενεια:/: ειμαι κι εγω υπερ του να βγαινει η γατα εξω,οταν ομως υπαρχει περιφραγμενος κηπος.
πιστευεις οτι θα βρεις σχετικα ευκολα να δωσεις τα γατακια?

εμείς στειρωθήκαμε εχθές! Όλα πήγαν καλά, άν εξαιρέσεις τους εμετούς καθώς περνούσε η νάρκωση..
Η γιατρός έβγαλε τη μήτρα και τις ωοθήκες απο μια πλάγια τομή πάνω από το μπουτάκι της Σεράχ. Ράμματα απορροφήσημα.
Όλα οκ προς το παρόν!

Καλή σας ανάρρωση!

το οτι ειναι οικοσιτες ομως δε σημαινει οτι δεν εχουν και καμια ασθενεια:/: ειμαι κι εγω υπερ του να βγαινει η γατα εξω,οταν ομως υπαρχει περιφραγμενος κηπος.
πιστευεις οτι θα βρεις σχετικα ευκολα να δωσεις τα γατακια?

Mariel, τα γατάκια θα τα κρατήσουμε.:) Όλα θα πάνε καλά, θα μείνουν μαζί μας. :up:

περαστικουλια στη Σεραχ;) !!

Λοιπόν, βρήκα γαμπρό στη γατούλα μου. Η κατάσταση είχε παρατραβήξει... Το σπίτι μου είχε πολιορκηθεί από αρσενικούς γάτους. Και όχι μόνο από αυτούς τους πέντε που σας έλεγα... έχουν εμφανιστεί κι άλλοι, άγνωστοι σε μένα....
Τελικά είναι σε οίστρο... νιαουρίζει και ''στήνεται'' συνέχεια...:up:

Σήμερα επέστρεψε η γατούλα μου από το σπίτι του υποψήφιου γαμπρού. Εχω παρατηρήσει μια μικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της. Ξαπλώνε ι συνεχώς... Παλιά (πριν 3 μερες), όταν την χαϊδευα μου τριβόταν. Τώρα ξαπλώνει συνέχεια..... Μήπως ξέρετε γιατί;

Σήμερα επέστρεψε η γατούλα μου από το σπίτι του υποψήφιου γαμπρού. Εχω παρατηρήσει μια μικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της. Ξαπλώνε ι συνεχώς... Παλιά (πριν 3 μερες), όταν την χαϊδευα μου τριβόταν. Τώρα ξαπλώνει συνέχεια..... Μήπως ξέρετε γιατί;

μπορει να ειναι πολυ κουρασμενη απο την αλλαγη περιβαλλοντος και τα "παιχνιδια" με τον γαμπρο!!!

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει κάτι; Μία θηλυκή γάτα βγάζει βυζάκια αφού γεννήσει μικρά, έτσι δεν είναι; Μία θηλυκή γάτα που δεν έχει γεννήσει δεν έχει ''στήθη'', ε;

εχουν και τα θηλυκα και τα αρσενικα

Έχουν θηλές (και τα αρσενικά και τα θηλυκά). Όταν κατεβάζουν γάλα τα στήθη τους φουσκώνουν. Όταν σταματήσουν να έχουν γάλα επιστρέφουν στην πρώτη τους κατάσταση.

Προφανώς θα είναι βαθιά τρυπωμένα όπου δεν θα είναι ευδιάκριτα. Γι' αυτό δε τ έχω παρατηρήσει.... Σας ευχαρίστω...

Πανικός..!! :confused:

Τελικά η μικρή μου άρχισε να ζητάει απεγνωσμένα για γαμπρό.. Έχει ξεσηκώσει την πολυκατοικία στο πόδι τις τελευτέες 2 μέρες.. Το θέμα είναι ότι αυτό τον καιρό δεν έχω τα λεφτά να της κάνω την επέμβαση.. Τι θα κάνω;; Πόσες μέρες κρατάει ο οίστρος;

Καμιά εβδομάδα κρατάει αρχικά. Κάνε υπομονή!

Ευχαριστώ Ismini..
Eγώ κάνω υπομονή, για τους γείτονες δεν ξέρω.. :P

Κουράγιο Nobody's Wife! Η δικιά μου είχε οίστρο συνολικά 3 μέρες. Την πρώτη μέρα έγινε η ''δουλειά'' με τον αρσενικό, αλλά ήθελε κι άλλο.... Άσχετο αυτό που λέω, αλλά τέσπα.... Όπως είπα, μην πανικοβάλεσε, αντιμετώπισε το.........

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back