ladycat
Διάσημο μέλος
θα παμε για στειρωση πρωτα ο θεος την παρασκευηΑυτή ίσως να είναι η καλύτερη λύση για τη Σεράχ αλλά - όσο κι αν την αγαπώ - αλλά όχι για μένα. Επειδή δουλεύω πολλές ώρες, τις λίγες φορές που γυρνάω σπίτι μου έχω ανάγκη απο ύπνο.Δε θα αντέξω να περνάω κάθε τόσο αυτά που περνάω τούτο το σαββατοκύριακο (που τόσο το περίμενα για να ξεκουραστω!)
Ο κτηνίατρος μου είπε για στείρωση. Θα γίνει την Τρίτη.
Στεναχωριέμαι βέβαια διότι είχα βρεί έναν ωραίο φουντωτό γάτο για να την ζευγάρωνα όταν θα ερχόταν η ωρα της, αλλά η ώρα ήρθε πολύ νωρίς!!
Ladycat τί θα κάνεις με την Πατούνα σού? Θα την αφήσεις να ζευγαρώσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
007catmale
Νεοφερμένο μέλος
αλλά έχω διαπιστώσει ότι η γατούλα μου δεν ''κάθεται'' για να ζευγαρώσουν? Μήπως δεν έχει ακόμα οίστρο; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να διαπιστώσω αν έχει οίστρο ή όχι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
.οιστρο θα το καταλαβεις αν εχει.θα "στηνεται"σηκωνοντας την ουρα,θα νιαουριζει κτλ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
007catmale
Νεοφερμένο μέλος
! Καταλαβαίνετε τι θα γίνεται.... φωνές, ουρλιαχτά.... συνέχεια μαλώνουν....)2* Μα εγω όταν την χαϊδεύω, πάντα σηκώνει την ουρά της και μου νιαουρίσει. Εκτός και αν θέλει να ζευγαρώσω εγω μαζί της
..... Αστειεύομαι.... Κατάλαβα τι εννοείς... Ευχαριστώ (Επομένως η γατούλα μου δεν έχει οίστρο....
. Θέλω να γεννήσει....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειμαι κι εγω υπερ του να βγαινει η γατα εξω,οταν ομως υπαρχει περιφραγμενος κηπος.πιστευεις οτι θα βρεις σχετικα ευκολα να δωσεις τα γατακια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
serax
Νεοφερμένο μέλος
Η γιατρός έβγαλε τη μήτρα και τις ωοθήκες απο μια πλάγια τομή πάνω από το μπουτάκι της Σεράχ. Ράμματα απορροφήσημα.
Όλα οκ προς το παρόν!
anabou
Διάσημο μέλος
007catmale
Νεοφερμένο μέλος
το οτι ειναι οικοσιτες ομως δε σημαινει οτι δεν εχουν και καμια ασθενειαειμαι κι εγω υπερ του να βγαινει η γατα εξω,οταν ομως υπαρχει περιφραγμενος κηπος.
πιστευεις οτι θα βρεις σχετικα ευκολα να δωσεις τα γατακια?
Mariel, τα γατάκια θα τα κρατήσουμε.
Όλα θα πάνε καλά, θα μείνουν μαζί μας. 
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
007catmale
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά είναι σε οίστρο... νιαουρίζει και ''στήνεται'' συνέχεια...

007catmale
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σήμερα επέστρεψε η γατούλα μου από το σπίτι του υποψήφιου γαμπρού. Εχω παρατηρήσει μια μικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της. Ξαπλώνε ι συνεχώς... Παλιά (πριν 3 μερες), όταν την χαϊδευα μου τριβόταν. Τώρα ξαπλώνει συνέχεια..... Μήπως ξέρετε γιατί;
μπορει να ειναι πολυ κουρασμενη απο την αλλαγη περιβαλλοντος και τα "παιχνιδια" με τον γαμπρο!!!
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Τελικά η μικρή μου άρχισε να ζητάει απεγνωσμένα για γαμπρό.. Έχει ξεσηκώσει την πολυκατοικία στο πόδι τις τελευτέες 2 μέρες.. Το θέμα είναι ότι αυτό τον καιρό δεν έχω τα λεφτά να της κάνω την επέμβαση.. Τι θα κάνω;; Πόσες μέρες κρατάει ο οίστρος;
Ismini
Διάσημο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Eγώ κάνω υπομονή, για τους γείτονες δεν ξέρω..

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool