gatoyna
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
οκ kαταλαβα απολυτως.αρα ψαχνω για γατο να την ζευγαρωσω 1 φορα να γενησει και μετα της κανω στειρωση![]()
..... το διάβασες καθόλου αυτό ου έστειλα???

https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
Αν την ζευγαρώσεις καλό θα ήταν να της κάνεις εξετάσεις αίματος και σαυτήν και στον αρσενικό. Υπάρχει το AIDS και η Λευχαιμία και αλλες ασθένειες, που μεταδίδονται με το ζευγάρωμα, και στον άλλον και στα μικρά.

Επίσης θα ήταν καλό να βρείς απο τώρα, 5-6 σπίτια για τα μικρά.

Είναι ΜΥΘΟΣ και μεγάλο ΨΕΜΜΑ οτι πρέπει να γεννήσει πρώτα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
οκ kαταλαβα απολυτως.αρα ψαχνω για γατο να την ζευγαρωσω 1 φορα να γενησει και μετα της κανω στειρωση![]()
Το να γεννήσει μια φορά η γατούλα δεν είναι απαραίτητο για την υγεία της, έτσι κι αλλιώς, σύμφωνα με όσους γιατρούς έχω ρητήσει εγώ. Σκεφθείτε το ξανά για την πιθανή εγκυμοσύνη και γέννα, διότι αν ρίξετε μια ματιά στο τμήμα "χαρίζονται" θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη από γατάκια που είτε γεννήθηκαν στο δρόμο είτε εγκαταλήφθηκαν έξω λόγω μη ανευρέσεως θετής οικογένειας. Πόσο κρίμα πια!

Η απόφαση και πάλι δική σας

secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας και παλι, αν καποιος δεν εχει χρηματα για να κανει στειρωση στην γατουλα τι μπορει να κανει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι μεγαλο το ποσο,γιατι δεν κανεις λιγο υπομονη και να τα μαζεψεις λιγα λιγα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maRina33
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Σειριος ειναι ρατσα Ταρατσα!
Κεραμιδογατος ειναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni vamvakidou
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα,σε ολους....ειμαι καινουργια!και επειδη παντα ψαχνω απο το internet ειπα να μπω εδω!
εχω μια θηλυκια γατουλα(περσικη) και ειναι 6 ετων.τον τελευταιο χρονο ειναι τρομερα ανησυχη και νιαουριζει συνεχως!δεν την εχουμε στειρωσει,γιατι παντα ψαχναμε να την ζευγαρωσουμε!μηπως ειναι αργα πλεον?μπορει καποιος να με βοηθησει!ακομα και τωρα δεν θελω να την στειρωσω,αλλα πραγματικα δεν μπορω να βρω και γατο....και φοβαμαι μην παθει τιποτα και η γατουλα μου!!!
roulsydney
Διάσημο μέλος
Tι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις?καλησπερα,σε ολους....ειμαι καινουργια!και επειδη παντα ψαχνω απο το internet ειπα να μπω εδω!
εχω μια θηλυκια γατουλα(περσικη) και ειναι 6 ετων.τον τελευταιο χρονο ειναι τρομερα ανησυχη και νιαουριζει συνεχως!δεν την εχουμε στειρωσει,γιατι παντα ψαχναμε να την ζευγαρωσουμε!μηπως ειναι αργα πλεον?μπορει καποιος να με βοηθησει!ακομα και τωρα δεν θελω να την στειρωσω,αλλα πραγματικα δεν μπορω να βρω και γατο....και φοβαμαι μην παθει τιποτα και η γατουλα μου!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Επίσης, η συσσώρευση ορμονών από τους επαναλαμβανόμενους οίστρους μπορεί να προκαλέσει πυομήτρα... και ο οργανισμός της γατούλας σου έχει επιβαρυνθεί αρκετά.
Εγώ θα σου πρότεινα να τη στειρώσεις και για να μην υποφέρει, αλλά και επειδή η εγκυμοσύνη και ο τοκετός στα περσικά είναι αρκετά δύσκολα. Απ' όσο θυμάμαι, τα περσικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν ξαφνικά συστροφή μήτρας (ή κάπως έτσι), με αποτέλεσμα να έχουν υψηλότερο ποσοστό καισαρικών από άλλες γάτες.Καλώς ήρθες!
Eleni vamvakidou
Νεοφερμένο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας, η γατούλα μου η Λουλου έχει τον πρώτο της οίστρο ή τουλάχιστον τον δεύτερο αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το γατάκι νιαουρίζει όλη την ώρα, δεν τρώει, σηκώνει όλη την ώρα την μέση της, τρίβετε συνέχεια στο πάτωμα και μερικές φορές γρυλίζει... Όλα αυτά γίνονται απο το Σαββατο το πρωί. Η κτηνίατρος μας λείπει και δεν σηκώνει το τηλέφωνο της.. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι να κάνω? Στεναχωρίεμαι πολύ γι' αυτην γιατί ταλαιπωρίται..
Σας ευχαριστώ πολύ.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σας, η γατούλα μου η Λουλου έχει τον πρώτο της οίστρο ή τουλάχιστον τον δεύτερο αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το γατάκι νιαουρίζει όλη την ώρα, δεν τρώει, σηκώνει όλη την ώρα την μέση της, τρίβετε συνέχεια στο πάτωμα και μερικές φορές γρυλίζει... Όλα αυτά γίνονται απο το Σαββατο το πρωί. Η κτηνίατρος μας λείπει και δεν σηκώνει το τηλέφωνο της.. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι να κάνω? Στεναχωρίεμαι πολύ γι' αυτην γιατί ταλαιπωρίται..
Σας ευχαριστώ πολύ.
Πιστεύω ότι πρέπει να τη στειρώσετε.Σήμερα όλοι λείπουν γιατί είναι Καθαρά Δευτέρα.Αλλά αύριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο και να κανονίσετε ημέρα για στείρωση!
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω ότι πρέπει να τη στειρώσετε.Σήμερα όλοι λείπουν γιατί είναι Καθαρά Δευτέρα.Αλλά αύριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο και να κανονίσετε ημέρα για στείρωση!
αυτό θα κάνουμε αλλά μας είπε η κτηνίατρος Παρασκευή, μεχρι τότε τι μπορώ να κάνω...?

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
αυτό θα κάνουμε αλλά μας είπε η κτηνίατρος Παρασκευή, μεχρι τότε τι μπορώ να κάνω...?![]()
Δεν πρέπει να βγει από το σπίτι γιατί αν βρει κάποιον αδέσποτο και ζευγαρώσουν μπορεί να τις κολίσει κάποια αρρώστια.Δεν ξέρω τι άλλο!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τιποτα απλα να υπομενετε, ετσι ειναι οταν εχει κανει γαακι σκιαζεται που το βλεπει να υποφερει σαν να εινα αρρωστο , οσο προχωρουν οι οιστροι αυτο γινεται ολοενα και πιο εντονο. Καντε υπομονη και προσπαθειστε να κλεισετε νωριτερα ραντεβου αν δεχτει η γιατρος σας, σε καμμια περιπτωση μη καταφυγετε σε ενεση καταστολης του οιστρου παντως γιατι υπαρχει σοβαροι ενδεχομενο καρκινου. Καντε λιγη υπομονη λιγες μερες ειναι θα περασουν που θα παει,κλα μη ξαφιαστειτε αν δε φαει.
Nαι,αλλά να μην την αφήσουν να βγει έξω...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Α νομιζα ηταν μονο μεσα στο σπιτι και φανταστηκα οτι εννοειται.
Kαι μέσα να είναι..αυτά τα ζιζάνια όλο και βρίσκουν καμία πόρτα ανοιχτή!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool