Οίστρος;

Τι κάνετε όταν το γατάκι σας έχει οίστρο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Το χαϊδεύω και το 'κακομαθαίνω' για να του 'περάσει' και να νιώσει καλύτερα

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το αγνοώ, για να μην το κάνω να αισθανθεί ότι 'κάτι τρέχει'

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αποφασίζω ότι μόλις του περάσει, θα του κάνω στείρωση

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το πηγαίνω στον κτηνίατρο για την ορμονική ένεση

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    4
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στις γατες προκαλειται ωορρηξια κατα την επαφη.Το μοριο του αρσενικου εχει καποιες ακιδες που περνωντας απο τον κολπο τον "γδερνουν" και αυτο δινει εντολη να παραχθει ωαριο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις γατες προκαλειται ωορρηξια κατα την επαφη.Το μοριο του αρσενικου εχει καποιες ακιδες που περνωντας απο τον κολπο τον "γδερνουν" και αυτο δινει εντολη να παραχθει ωαριο.
Αυτο το ξερω!Και γιαυτο και ποναει! Αλλα αν δεν ερθει σε σεξουαλικη επαφη δεν θα εχει ωορριξια ε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο το ξερω!Και γιαυτο και ποναει! Αλλα αν δεν ερθει σε σεξουαλικη επαφη δεν θα εχει ωορριξια ε?:hmm:
αποτι ξερω οχι, δεν είναι σαν τους σκύλους που βλέπουν..

Οχι,απλα θα εχει οιστρους ολοενα και πιο συχνα,εως οτου το ζωο θα ειναι σχεδον μονιμως σε μια αλλοπροσαλη κατασταση,και θα κινδυνευει σοβαρα απο πυομητρα και προβληματα ισως στο νευρικο συστημα.

Οχι,απλα θα εχει οιστρους ολοενα και πιο συχνα,εως οτου το ζωο θα ειναι σχεδον μονιμως σε μια αλλοπροσαλη κατασταση,και θα κινδυνευει σοβαρα απο πυομητρα και προβληματα ισως στο νευρικο συστημα.
Ναι αυτο το ξερω γιατο και οι γατες που ζουν στο σπιτι και δεν ζευγαρωνουν πρεπει να στειρωνονται. Αν ομως ζευγαρωσει και δεν γονιμοποιησει (βλεπε τζουφιος γατος:lol:) μετα το ωαριο που θα εχει 'σκασει μυτη' δε θα αποβληθει με περιοδο?:hmm:

Οχι,θα συνεχισει απο οσο ξερω τις υπολοιπες μερες του οιστρου να ψαχνει,εκτος αν μπει σε ψευδοκυηση,δηλαδη αν νομιζει ο οργανισμος της οτι εμεινε εγκυος και σταματησει να εχει οιστρο για περιπου δυο εμβομαδες.Μη σας παρω και στο λαιμο μου,δεν ειμαι κτηνιατρος,απλα τα θυμαμαι καπως απο οταν ειχαμε στειλει τη Μόιρα να ζευγαρωσει και δεν ειχε μεινει εγκυος.

Οχι,θα συνεχισει απο οσο ξερω τις υπολοιπες μερες του οιστρου να ψαχνει,εκτος αν μπει σε ψευδοκυηση,δηλαδη αν νομιζει ο οργανισμος της οτι εμεινε εγκυος και σταματησει να εχει οιστρο για περιπου δυο εμβομαδες.Μη σας παρω και στο λαιμο μου,δεν ειμαι κτηνιατρος,απλα τα θυμαμαι καπως απο οταν ειχαμε στειλει τη Μόιρα να ζευγαρωσει και δεν ειχε μεινει εγκυος.
Το σκυλακι της ξαδερφης μου ειχε παθει,ειχε ενα κουκλακι και το ''θηλαζε'' και αν πηγαινες να της το αγγιξεις δε τη γλιτωνες τη δαγκωνια!:down: Ειχε πρηστει το στηθος της ασε!
Κοινως......ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΗ!:P

Οι γατες παντως δε φουσκωνουν κατα τη διαρκεια της ψευδοκυησης.

Οι γατες παντως δε φουσκωνουν κατα τη διαρκεια της ψευδοκυησης.
Νομίζω Δωράκι φουσκώνουν κ εχουν όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης κανονικά κοκκινες κ εξογκωμένες θυλές ανησυχία προσπαθούν να φτιάξουν φωλιά κλπ. Νομίζω ότι κ το Πίκατσου είχε περάσει μια τέτοια φάση πριν τη στείρωση κ είχε όλα τα παραπάνω συμπτώματα

Εμας παντως η Μόιρα που ζευγαρωσε και δεν εμεινε εγκυος και περασε σε ψευδοκυηση μας ειπε η γοατρος,δεν ειχε τιποτα απο τα παραπανω,ουτε την πρωτη,ουτε τη δευτερη φορα.

Ισως σε κάθε γάτα είναι διαφορετικά:hmm:

Υπάρχουν γάτες που κατα τον οίστο βγάζουν λίγο κόκκινο υγρό λίγο...

Baby Cat.
Υπάρχει πιθανότητα
-η γάτα σου να έχει οίστρο (ΜΗΝ την βγάλετε έξω...)
- υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος και να μην το έχετε καταλάβει??? :hmm: (αν είναι, μάλλον έχει ξεκινήσει η γέννα....)

- αν έχει χάσει την όρεξή της, και δεν έχει όρεξη για τίποτα ίσως να είναι πυομήτρα...(το υγρό θα μυρίζει άσχημα...) Θέλει γιατρό ΤΩΡΑ... θα κοστίσει περισσότερο απο 80 ευρώ η επέμβαση, θα γίνει και στείρωση. Αν είναι πυομήτρα κινδυνεύει η ζωή της πλέον.

Τί να πώ... τόσους μήνες απο το χαντζιλίκι σου, εγώ τουλάχιστον θα είχα μαζέψει τα λεφτά....:(

Επίσης θα καταλάβεις την πυομήτρα γιατί το γατάκι θα γλείφει συνέχεια το πιπί του κ πραγματικά θέλει γιατρό για να πάρει μία αντιβίωση κ να το στειρώσει αμέσως μετά

Αρχές Μαρτίου ΞΑΝΑ είχε οίστρο (η αρχή του θέματος). Δεν θυμάμαι τί έγινε τελικά, αν γέννησε πόσα έκανε και τί έγιναν.....:hmm:

Λογικά, τώρα Σεπτέμβρης, ξαναέχει φυσιολογικότατα ΠΑΛΙ οίστρο, αν δεν είναι γέννα ή πυομήτρα...

Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ επίπονο είναι όλο αυτό για την γατούλα σου που τόσο αγαπάς, και δεν μπορείς να φανταστείς τί θα γίνει αν πάθει κάτι....

Εύχομαι ολόψυχα να είναι οίστρος, επιτέλους να κάνετε το σωστό, γιατί ότι άλλο είναι, δεν την βλέπω καλά την γατούλα.... Είναι και ΣΚ και οι Κτηνίατροι είναι δυσεύρετοι.

(που, για γέννα το κόβω.....και δεν πείρατε απλά χαμπάρι ότι η γάτα είναι τούμπανο....)

Αχ...χιλια συγνωμη που δεν σας ενημερωσα πιο πριν.Η γατα ειναι καλα.Εφαγε,σκαρφαλωσε στα επιπλα. και μετα χαλαρωνε μαζι μου πανω στο κρεβατι μου.Ειδε και ονειρο και τρομαξε κι ολας.Αιμα δεν ειδα πουθενα.Εκανε και την αναγκη της κανονικα.

Τελικα ειναι εγκυος ή οχι;

Ειναι εγκυος.Να ρωτησω.Τα μικρα κλωτσανε;

Ναι,απο τον πρωτο μηνα και μετα τα νιωθεις.

αχ τι ωραια μου θυμιζει την δικη μου γατα οταν ειχε μεινει εγκυος πριν 7 μηνες...:)

Εαν ήταν αίμα και είναι τελικά έγκυος έχει αρχίσει ο τοκετός. Αν δεν έχει αρχίσει ακόμα ο τοκετός, υπάρχει θέμα....:hmm:

Λογικά θα κρυφτεί σε κανα ντουλάπι ή αλλού.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back