Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κριστυ ειναι μια χαρα.Εκανε 3 μωρακια.Θα τα δωσουμε.Εχουμε βρει που.Εαν ήταν αίμα και είναι τελικά έγκυος έχει αρχίσει ο τοκετός. Αν δεν έχει αρχίσει ακόμα ο τοκετός, υπάρχει θέμα....
Λογικά θα κρυφτεί σε κανα ντουλάπι ή αλλού.
Σχετικα με τη στειρωση το αποτελεσμα ειναι θετικο.Εγω ολο το καλοκαιρι προσεχα ενα παιδακι.Η μαμα του με πληρωνε.Εχει ακομα να μου δωσει γυρω στα 70 με 80 ευρω.Υπαρχει ενας γιατρος που ειναι αρκετα φθινος.Θα την παμε για στειρωση
Συγνωμη για την αναστατωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηπως αυτο βοηθαει; Για τυχον ερωτησεις που εχεις για αλλες φορες.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,αυτο ειναι σιγουρομπραβο! σε 2,5-3 μηνες μην το αφησετε περισσοτερο..

Ευχαριστω για το λινκ.Οντος φανηκε χρησιμοhttps://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184
Μηπως αυτο βοηθαει; Για τυχον ερωτησεις που εχεις για αλλες φορες.![]()

SiamRounti
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα γατοφιλοι, εδω και 2 μηνες εχω τη πρωτη μου γατουλα ρατσας σιαμ
ειναι 6 μηνων τωρα 4 μερες ειχε οιστρο νιαουριζε σινεχεια τριβωταν παντου κ διαφορα αλλα..... της ειχε κοπει και η ορεξη και εχει χασει 200g ειναι φισιολογικο πρεπει να ανησυχω?? τα κακακια της παντος δεν ειναι νερουλα κ παιζει μια χαρα η γατουλα επισης λεω να τη στειρωσω μετα το χρονο για να μην επηρεασει την αναπτυξη της
ευχαριστω.

SiamRounti
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οι σιαμ εχουν πρωιμη αναπτυξη και οιστρο πολυ νωρις.Δεν ειναι αναγκη να περασει το χρονο και να κινδυνευσει απο πυομητρα,καθως λογω φυλης θα εχει αρκετους οιστρους μεχρι τοτε,μπορειτε με ασφαλεια να τη στειρωσετε μολις τελειωσει ο οιστρος της.
nafs_kitten
Νεοφερμένο μέλος
χαιρετω ολους!!
Η γατουλα μου ειναι μολις 7 μηνων κ απο ο,τι δειχνουν όλα τα συμπτωματα φαινεται πως βρισκεται στο πρωτο της οιστρο!!Ακομα δε προλαβαμε να τη στειρωσουμε... το θέμα είναι πως ενω ειναι εκπαιδευμενη αυτες τις 2 μερες κατουρησε 3 φορες το κρεββατι μου,πραγμα οχι κ τοσο ευχαριστω οπως καταλαβαινετε....δε ξερω τι να κανω....αυτη η αλλαγη οφείλεται στον οιστρο της??? βοηθεια!!!
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
nafs_kitten
Νεοφερμένο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να είναι απλά οίστρος κ εννοείται με το που θα έρθει κατευθείαν στο γιατρό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Χθες το βράδυ κατά τις 2:00 ακουσαμε έντονο κλάμα κοντά στο σπίτι.Πετάγεται ο Θανάσης κ μετά από πολλά,βρεθήκαμε να χτυπάμε τα κουδούνια μιας πολυκατοικίας .Ευτυχώς η κυρία που μας άνοιξε ήταν πολύ συνεργάσιμη κ έτσι μπορέσαμε να βγάλουμε τη Λώρη η οποία είχε κλειστεί σε ένα δωμάτιο στο υπόγειο πίσω από κάτι πλακάκια.Είναι μια χαρά,έφαγε πολύ,ήπιε πολύυυ νερό κ σύντομα θα πάει για στείρωση.Το καημένο έτρεμε,3 μέρες ήταν κλεισμένη εκεί.Ευτυχώς όλα καλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αχου μωρε η ψυχουλα μου....καλα...πως κλειστηκε εκει??Η Λώρη γύρισεΧθες το βράδυ κατά τις 2:00 ακουσαμε έντονο κλάμα κοντά στο σπίτι.Πετάγεται ο Θανάσης κ μετά από πολλά,βρεθήκαμε να χτυπάμε τα κουδούνια μιας πολυκατοικίας .Ευτυχώς η κυρία που μας άνοιξε ήταν πολύ συνεργάσιμη κ έτσι μπορέσαμε να βγάλουμε τη Λώρη η οποία είχε κλειστεί σε ένα δωμάτιο στο υπόγειο πίσω από κάτι πλακάκια.Είναι μια χαρά,έφαγε πολύ,ήπιε πολύυυ νερό κ σύντομα θα πάει για στείρωση.Το καημένο έτρεμε,3 μέρες ήταν κλεισμένη εκεί.Ευτυχώς όλα καλά...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool