μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και πρεπει να ισχιει γιατι οπως ο μπαμπας μου( που τον αναγνωριζει σαν αφεντικο της) εχει βροντερη φωνη ετσι κι αυτη εχει βροντερο γαυγισμα (δεν καταλαβαινεις πως ειναι θυληκο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατ'αρχην ειμαστε και οι δυο τσουπωτες!
Επισης, μπορω να γινω πολυ κακια, οταν θελω(η σαρδελα ειναι μονιμως κακια).
Ειμαστε και τεμπελες, μας αρεσει το κρεβατι και ο υπνος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
. εγω παλι απο αυτη σιγουρη εχω παρει τον σταρχιδισμο της
. κοσμαρα αυτο το γατι τελειως, ειναι θεα!!!!στο σκυλακι μου ηταν πιο εντονο το ποσο μοιαζαμε αν και δεν το μεγαλωσα εγω αλλα σε εμενα ειχε αδυναμια!!!!
εχω μια απορια αφου συνδυαζετε φωτο γατιου με αφεντικο εγω πως θα ειμαι????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύχρωμηεχω μια απορια αφου συνδυαζετε φωτο γατιου με αφεντικο εγω πως θα ειμαι????????????![]()
Αλλά σίγουρα γλυκιά!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως σίγουρα δεν είμαι γαλανοματα.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Η Σταλιτσα παλι, στριφνο αντερο σαν τον φιλο μου
Αλλα απ οτι φαινετε εχω μια ταση να αγαπαω τα στριφνα αντερα....Ισως να το ψαξω το θεμα

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
).Ας πούμε έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου ότι μερικές φορές οι κινήσεις μου είναι αρκετά "γατίσιες", δηλαδή ξαπλώνω όπως ο γατούλης μου, τεντώνομαι όπως αυτός κλπ

Ευτυχώς δεν έχω αρχίσει ακόμα να τρώω με τη μουσούδα μου

Πάντως όπως δύο άνθρωποι που είναι μαζί πολύ καιρό (πόσω μάλλον να μένουν και μαζί όπως με τα γατόνια μας) αρχίζουν και εξομοιώνονται, νομίζω το ίδιο συμβαίνει και με τα γατόνια

Πάντως εγώ από μικρή ήθελα να έχω γούνα και ουρά!
Βέβαια και στα δύο δεν έχω παράπονο: Έχω μπόλικη τριχοφυία και πριν λίγα χρόνια έκανα δύο εγχειρήσεις στην ουρά μου για κύστη κόκκυγα. Μάλιστα σκεφτόμουν να τους πω αφού το έχετε ανοίξει που το έχετε ανοίξει, δεν κάνετε εμφύτευση και μια ουρά?

χριστινα
Διάσημο μέλος
ΠΑντως βρε παιδιααυτο με τις γατησιες κινησεις το εχω παρατηρησει κι εγω.... Κι εγω κανω κατι κινησεις που μου θυμιζουν γατα.
Οταν εμενα μονη με τα γατακια και συχνα δεν ειχα που να μιλησω, ελεγα πως θα αρχισω να νιαουριζω.... Αλλα ενταξει, περασε αυτο το σταδιο.
Θα συμφωνησω πως αυτο που περισσοτερο επηρεαζει τα γατακια ειναι το περιβαλλον στο οποιο υπαρχουν και αναλογη ειναι και η συμπεριφορα τους
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω νιαουρίζω!!!!ελεγα πως θα αρχισω να νιαουριζω.... Αλλα ενταξει, περασε αυτο το σταδιο.

RedCat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το μόνο που λείπει! Το περίεργο είναι ότι αυτές τις αντιδράσεις τις είχα πάντα, πολύ πριν πάρω τα γατάκια μου...Ασπασία, το επόμενο στάδιο είναι να τους κάνεις και χχχχχχχχ!!![]()
![]()
Έχω ξαναπεί άλλωστε ότι ο πατέρας μου με χαρακτήριζε γατάκι στις καλές μου και αγριόγατα όταν είχα νεύρα, ενώ η αδελφή μου λόγω του ότι πάντα με ακολουθούσαν γάτες στο δρόμο, μου έλεγε ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουνα είτε γάτα είτε μάγισσα!
Μάλλον ήμουν εκ γεννετής γατόφιλη αλλά άργισα να το καταλάβω!!!...

anabou
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λες γι'αυτό να ήταν η αγαπημένη μου στολή τις Απόκριες?
Ismini
Διάσημο μέλος
Λες γι'αυτό να ήταν η αγαπημένη μου στολή τις Απόκριες?![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool