Οι γάτες του Φλοίσβου επεκτείνονται... :-)

Έλα ντε:/:.
Μήπως μπορείς να πάμε σήμερα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι γιατί όχι. Εκτός απροόπτου, μπορώ να είμαι εκεί στις 5.30. Δηλ αν έχω καταλάβει σωστά, μόνο ένας αρσενικός υπάρχει τώρα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία, θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο. Υπάρχει αυτός ο αρσενικός, τα 2 θηλυκά, απ'τα οποία το ένα έχει γεννήσει σίγουρα και κάποιες φορές έχω δει κάνα-δυο άλλα να βολτάρουν, αλλά τα πετυχαίνω μια στο τόσο.

Καλή επιτυχία κορίτσια,καί εύχομαι ,η μανούλα να μήν εγκατέλειψε τά μωράκια της !!!! (σπάνια βέβαια συμβαίνει αυτό, αλλά δέν ξέρεις ....)

Εχτές τελικά τον πιάσαμε τον κύριο που είχε μείνει:clapup::clapup::clapup:.
Τώρα έχουν μείνει σίγουρα 2 θηλυκά που θηλάζουν και ότι άλλο προκύψει ή δεν έρχεται τις ώρες που πηγαίνουμε.;)

Εχτές τελικά τον πιάσαμε τον κύριο που είχε μείνει:clapup::clapup::clapup:.
Τώρα έχουν μείνει σίγουρα 2 θηλυκά που θηλάζουν και ότι άλλο προκύψει ή δεν έρχεται τις ώρες που πηγαίνουμε.;)

Και φεύγοντας από κει χθες το απόγευμα, με τον γάτο μέσα στο κλουβί (ο οποίος σημειωτέον είναι γάταρος:D), μας λέει ένας φύλακας του χώρου, ..έτσι όπως πάτε, την άλλη φορά θα πάρετε εμένα για στείρωση...:hehe::hehe:

Έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος (των γατιών έτσι, μη πάει αλλού το μυαλό σας:P)

Και ξέχασα να σας πω, ότι τελικά χθες είδαμε τον αγαπημένο μονόφθαλμο, ο οποίος μετά την στείρωσή έχει φτιάξει πάρα πολύ.

Mπράβο στό παληκάρι μας !!!!;)

Εχτές πέρασα να δω τι κάνουν τα γατούνια.
Όλα εκεί ήταν, η τρελή μου, ο μονόφθαλμος της Βούλας και τα υπόλοιπα. Μάλιστα χάιδεψα και ένα σχετικά μικρούλι(στειρωμένο) το οποίο δεν πλησιαζόταν πριν!
Την ώρα που πήγα μόλις τους είχε βάλει φαΐ ένας υπάλληλος. Πλησίασα λίγο να δω αν τους φτάνει ή αν έπρεπε να βάλω κι άλλο (κροκέτες ανακατεμένες με κονσέρβα ήταν) και παρατήρησα πάνω στη κονσέρβα κάτι πράσινους κόκκους, σαν θρυμματισμένο χάπι ένα πράγμα. Τα έπιασα κατευθείαν με τα χέρια μου και τα πέταξα και πήγα να βρω τον υπάλληλο. τον ρώτησα αν τους έριξε κάτι και μου είπε όχι. Έψαξα να βρω και μια άλλη κυρία που τα ταΐζει κι αυτή μπας και έριξε αυτή καμιά αντιβίωση, δεν την βρήκα, αν και κάπου την είχε πάρει το μάτι μου.
Τι φάση είναι αυτή, λέτε να προσπαθεί κανένας καλός άνθρωπος να τα δηλητηριάσει;:mad:
Υπάρχει περίπτωση να ήταν απ'τη κονσέρβα, που σίγουρα δεν θα ήταν καλής ποιότητας;:hmm:

E

Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Πολύ χοντρό μου φαίνεται γιατί λίγο πολύ τα προσέχουν τα γατιά εκεί.
Κωνσταντίνα να πάμε από βδομάδα για να βάλουμε αμπούλες και σ'αυτά.

Έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι οι γάτες του Φλοίσβου επεκτάθηκαν και στο.........βουνό.:P
Συγκεκριμένα στους πρόποδες του Υμηττού,σε ένα μέρος που ταϊζει καμιά 10ρια γάτες και 2-3 σκύλους μία φιλόζωη, η οποία έχει στειρώσει 2-3 από μόνη της και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να την βοηθήσουμε.
Ήδη έχουμε πιάσει 3 γατιά,αλλά δυστυχώς είναι και 3 γάτες σίγουρα που έχουν γεννήσει και θηλάζουν.:/:
Τα γατάκια του νεκροταφείου είναι αρκετά καλά, τους βάλαμε και αμπούλες και έχουν αρχίσει λίγο να παίρνουν τα επάνω τους:).

ποσο σας χαιρομαι!!!μπραβο σας!!!
βολιωτες του φορουμ ακουτε?δεν μαζευομαστε και εμεις?

θελουμε λιγο χωρο,εθελοντισμο και χρηματα...εγω εθελοντισμο και ισως λιγο χωρο μπορω να βαλω με χαρα!!!

Μπράβο καί σε σένα Αγγελε, γιά τήν ωραία ιδέα πού είχες,μακάρι να εισακουστείς !!!!;)

ποσο σας χαιρομαι!!!μπραβο σας!!!
βολιωτες του φορουμ ακουτε?δεν μαζευομαστε και εμεις?

θελουμε λιγο χωρο,εθελοντισμο και χρηματα...εγω εθελοντισμο και ισως λιγο χωρο μπορω να βαλω με χαρα!!!

Άγγελε σε κάθε καινούργιο που προκύπτει, όλοι ξεκινούν με όρεξη. Το θέμα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, λίγοι ως ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα τρέχουν. στο θέμα στο Φλοίσβου, ξεκίνα το από την αρχή, και δες πόσοι είναι αυτοί που προσφέρθηκαν για βοήθεια. Το θέμα είναι ένα χρόνο μετά ποιοί συνεχίζουν:hmm:

αυτο μου το λεει και μια φιλη(απο λιβαδεια) που ξεκιννησαν φιλοζωικο συλλογο...και μεσα σε λιγους μηνες τα ενεργα μελοι ειναι 5-6...

εγω δυστοιχος θελω πολυ να βοηθισω...αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο απο οικονομηκης πλευρας...και χωρου αφου ουτε μονος μου μενω ουτε το σπιτι ειναι δικο μου...ο δημος μας στειρωνει και περιθαλπτει σκυλια...αλλα για τις γατες δεν εχουν καποιο προγραμμα....

το καλο φετος ειναι οτι δεν βρηκα ακομα καποιο γατακι παρατιμενο...

εσεις το οικονομικο πως το λυσατε?με τους λογαριασμους γινετε δουλεια?

αυτο μου το λεει και μια φιλη(απο λιβαδεια) που ξεκιννησαν φιλοζωικο συλλογο...και μεσα σε λιγους μηνες τα ενεργα μελοι ειναι 5-6...

εγω δυστοιχος θελω πολυ να βοηθισω...αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο απο οικονομηκης πλευρας...και χωρου αφου ουτε μονος μου μενω ουτε το σπιτι ειναι δικο μου...ο δημος μας στειρωνει και περιθαλπτει σκυλια...αλλα για τις γατες δεν εχουν καποιο προγραμμα....

Αγγελε,
για αρχή πρέπει να βρεις εναν καλό κτηνίατρο ο οποίος θα δεχθεί να σας βοηθήσει με χαμηλες τιμες (λογο αδέσποτων).

Αγγελε στον Βολο ανα τακτα χρονικα διαστηματα ερχονται εθελοντες κτηνιατροι και μπορεις να στειρωσεις ζωα σε χαμηλη τιμη. Δυστυχως οι συγκεκριμενοι εθελοντες δεν ερχονται με δικη μου προσκληση. Αν ενδιαφερεσαι θα επικοινωνησω με την κυρια που τους φιλοξενει για να βρειτε μια λυση για τα αδεσποτα που θελετε να στειρωσετε σε οικονομικες τιμες.
Αποφασιστε να ξεκινησετε και θα κανω οτι μπορω για να σας βοηθησω.

μονος μου ειναι πολυ δυσκολο να το ξεκινισω...
αυτη η κυρια που τα φιλοξενει ειναι στο βολο ?
εμενα δυστοιχος αυτη τη στιγμη μου ειναι πολυ δυσκολο μεχρι και 5? να δωσω...τα φερνω ισα ισα...και μου ετυχε και με τη σκυλιτσα του παππου μου κατι και φυσικα δεν μπορουσα να την αφισω χωρις κτηνιατρο και ας μην ειναι δικο μου σκυλακι...
ομως αν αυτη η κυρια προσπαθει με στειρωσεις,ταϊσματα κτλ μπορω πιστευω να βοηθισω χειρονακτηκα σε αυτο...

Εχτές άλλα δύο γατάκια του βουνού πήγαν στη κτηνίατρο για στείρωση:).
Τώρα μένουν 4 θηλυκά, τα οποία δυστυχώς θηλάζουν όλα:/:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back